Lean = law değil miydi amınakoyim

senualF

senualF

ORSPUNUN ÖZ EVLADI
Beyler 3 kilo falan aldım normalde jordan barret gibi starvemaxx yaparsak daha iyi yüzümüzün olması gerekmiyormuydu amk kafam büyüdü + yüzümün şekli dahada oturdu böyle jewish, chalom no gym propagandalarına kanmamak mı lazım bide abur cubur fast fooddan aldım kiloyu ona rağmen daha iyi gözüküyom bence

• +1
Reactions: Auchelius and Yagiz8928
Kanka herkesin tipi bir değil o yüzden.

Her insanın yüz bölgesindeki yağ yayılım oranı farklı mesela biri kilo aldığı için ascendler diğeri ise kilo verdiği için.

• +1
Reactions: anathema, jsbera, Zodiac and 2 others
Kanka herkesin tipi bir değil o yüzden.

Her insanın yüz bölgesindeki yağ yayılım oranı farklı mesela biri kilo aldığı için ascendler diğeri ise kilo verdiği için.

Ben galiba kilo alsamda versemde yüz şeklim aynı kalıyor ama sadece kafam büyüyüp küçülüyor çünkü eski zayıf olduğum fotolara bakıyom yanaklarda hollowlaşma var ama yüzüm daha küçük, şuan yüzüm daha kare ve geniş çok zayıf olmadıgım sürece yanaklar gitmiyor, 68 kiloyum şuan 75 e falan çıkmayı denicem %70 clean %30 dirty bulkla trendyol fitnes setim gelsin bi kütle koyduktan sonra dahada oturur genişler belki eleman gibi 2 saat chewmaxlemeyede başladım

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak
Beyler 3 kilo falan aldım normalde jordan barret gibi starvemaxx yaparsak daha iyi yüzümüzün olması gerekmiyormuydu amk kafam büyüdü + yüzümün şekli dahada oturdu böyle jewish, chalom no gym propagandalarına kanmamak mı lazım bide abur cubur fast fooddan aldım kiloyu ona rağmen daha iyi gözüküyom bence
Kanka high bonemass + high bf tombiş yüz/ low bonemass + bf support atar fena olmaz

Kanka high bonemass + high bf tombiş yüz/ low bonemass + bf support atar fena olmaz
Evet kemik yoğunluğuyla ilgili lower palate geniş olunca kilo aldığın gibi yüzün topaça dönüyor amınakoyayım :rolleyes:

• Love it
Reactions: ascendantwill
Ben galiba kilo alsamda versemde yüz şeklim aynı kalıyor ama sadece kafam büyüyüp küçülüyor çünkü eski zayıf olduğum fotolara bakıyom yanaklarda hollowlaşma var ama yüzüm daha küçük, şuan yüzüm daha kare ve geniş çok zayıf olmadıgım sürece yanaklar gitmiyor, 68 kiloyum şuan 75 e falan çıkmayı denicem %70 clean %30 dirty bulkla trendyol fitnes setim gelsin bi kütle koyduktan sonra dahada oturur genişler belki eleman gibi 2 saat chewmaxlemeyede başladım
Kemik yogunlugun azdir knk

• +1
Reactions: Yagiz8928
Kemik yogunlugun azdir knk
Yani kanka zaten yeni yeni olgunlaşıyo şekil alıyo yüzüm bu zamana kadar hiç yoktu yüzümde bone support yok gibi gözüküyordu son 5-6 aydır falan yüzüm değişmeye başladı

“No gym, gym is gay” ayağına gymi bırakan nonoştur zaten

“No gym, gym is gay” ayağına gymi bırakan nonoştur zaten
Ben bırakmadım hiç gitmiyodum propagandaya düşmediydim ztn üşeniyodum sadece, hala üşeniyorum ondan eve söylüyorum gymi :lul:

Evet kemik yoğunluğuyla ilgili lower palate geniş olunca kilo aldığın gibi yüzün topaça dönüyor amınakoyayım :rolleyes:
Bide gonionlar outward olunca daha da berbat oluyor

Trendyol fitnes setini sikeyim bu ne setmiş amk instant ascend veriyor sanirim

• JFL
Reactions: Auchelius, senualF and Serialsuicide
Trendyol fitnes setini sikeyim bu ne setmiş amk instant ascend veriyor sanirim
Kanka normal gymden 2 kat daha hızlı sonuç elde edersin TRENDYOL FITNESS SETIyle

• JFL
Reactions: Auchelius and senualF
  • JFL
Reactions: Auchelius and jsbera
1764866893898
lean is law

Users who are viewing this thread

Back