Dathomirian Zabrak
Proud Mediterranean
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

O nasıl oluyo ilk defa duydumYoğurtlu daha iyi

süper bişi knk şimdi dinle beniO nasıl oluyo ilk defa duydum

Bookmarkedsüper bişi knk şimdi dinle beni
knk korili noodlea yapılıyor noodları al haşla knk ama soslarını suyun içine atma süz knk sonra süzgeçte biraz soğumaya beklet(sıccakkende atabilirsin yoğurdun içine ama yoğurtu biraz ekşi yapabiliyor fakat tad yine iyi oluyo) o soğurken sen bir kaba yoğurt koyuyorsun sonra ise soslarını açıp o yoğurdun içine döküp iyice karıştırıyorsun sonra ise noodlearı üzerine ilave ediyorsun bir kez daha karıştırıyorsun iyice sonra yiyon knk o kdr

lavuk geçende komagene dürüm söylemişti domuz gibi besleniyor

Neden 2 yıldır %30 bf olduğun belli oldu datho mideni sikiyim

dnrsüper bişi knk şimdi dinle beni
knk korili noodlea yapılıyor noodları al haşla knk ama soslarını suyun içine atma süz knk sonra süzgeçte biraz soğumaya beklet(sıccakkende atabilirsin yoğurdun içine ama yoğurtu biraz ekşi yapabiliyor fakat tad yine iyi oluyo) o soğurken sen bir kaba yoğurt koyuyorsun sonra ise soslarını açıp o yoğurdun içine döküp iyice karıştırıyorsun sonra ise noodlearı üzerine ilave ediyorsun bir kez daha karıştırıyorsun iyice sonra yiyon knk o kdr

truecel

sarj aletini şeye niye taktın amina

bentruecel

Böyle yapmayın aq gidin noodleı pişirin sonra süzin suyundan böyle 2-3 kaşık bırakın sonra noodleı buzdolabına atın sonra ayrı yerde bi kaba yoğurt baharat mayonez/ranchsüper bişi knk şimdi dinle beni

Ananı sikim adamda aynısını yazmış okumamıştımBöyle yapmayın aq gidin noodleı pişirin sonra süzin suyundan böyle 2-3 kaşık bırakın sonra noodleı buzdolabına atın sonra ayrı yerde bi kaba yoğurt baharat mayonez/ranch
noodle baharatı koy karıştır sonra buzdolabından çıkar noodle ılık olsun koy yaptığın sosu karıştır ye
(Tavukluyla daha güzel oluyor))
İkisinde deneyin benim ki daha güzel olmazsa orosşu evşadıyım

nigga eating the noodles of doom and despair im crying

Amk Bir zayıf benim bu sitede kilo almak için iştahım hiç yok