lefort 1

1ersoo

1ersoo

Iron
herkese merhabalar öncelikle 15 yaşındayım ve bugün bir ortodontist ile görüştüm, üst çene geriliğimin olduğunu söyledi. 18 yaşıma geldiğimde lefort 1 olmamı veya yaklaşık 2 yıl sürecek ortodontik tedavinin durumu iyileştirebileceğini ama istediğimiz sonucu vermeyebileceğini söyledi. Sizce lefort 1 olmayı beklemeli miyim? Ameliyatı yurt dışında/yurt içinde iyi bi yerde yaptırabilirim. Bu lefort'un riskleri, sıkıntıları var mıdır?

• +1
Reactions: htn666 and Aven
Yav yaptır amk sikerim risklerini sub3 olmaktan iyidir

• +1
Reactions: htn666 and reanrao
herkese merhabalar öncelikle 15 yaşındayım ve bugün bir ortodontist ile görüştüm, üst çene geriliğimin olduğunu söyledi. 18 yaşıma geldiğimde lefort 1 olmamı veya yaklaşık 2 yıl sürecek ortodontik tedavinin durumu iyileştirebileceğini ama istediğimiz sonucu vermeyebileceğini söyledi. Sizce lefort 1 olmayı beklemeli miyim? Ameliyatı yurt dışında/yurt içinde iyi bi yerde yaptırabilirim. Bu lefort'un riskleri, sıkıntıları var mıdır?
@MogEater

• +1
Reactions: htn666
Risk ne amk. Max ne ola bilir? En kotu h ltn kalirsin. Subhuman olmaktan iyi

• +1
Reactions: Auchelius
risk yok, yani elbet var anestezi bile bir risk, enfeksiyon riski filan var ama genel olarak bundan olen birisi oldugunu duymadim.
botched ihtimali var evet, custom guide ve custom titanium plate yapip bu custom guide'i ve genel ameliyat planlarini baska cerrahlarla bp cerrahlarla danisirsan bothced ihtimalin gercekten cok dusuk.

• +1
Reactions: Auchelius

Users who are viewing this thread

Back