Lens hk. (Miyop)

jsbera

jsbera

Bookmarked
Beyler göz doktoruma gittiğimde 16 yaşında lens takmanın gelişime etkiei olduğu için mi onermiyoesunuz dedim orospu evladı yüzüme bile bakmadi telefonda birşey yaziyordu saksıyı kafasına calacaktim neyse evet dedi en sonda neden dediğimde bakmadı pic oğlu

16 yaşında lens takmanın sorun olacağını ben düşünmuyorum aksine fakat miyoplar lens takamaz takmakts zorlanırlar vs. Duydum tavsiyesi olan var mi? Lens takabilir miyim

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, pashanimair, Auchelius and 5 others
Beyler göz doktoruma gittiğimde 16 yaşında lens takmanın gelişime etkiei olduğu için mi onermiyoesunuz dedim orospu evladı yüzüme bile bakmadi telefonda birşey yaziyordu saksıyı kafasına calacaktim neyse evet dedi en sonda neden dediğimde bakmadı pic oğlu

16 yaşında lens takmanın sorun olacağını ben düşünmuyorum aksine fakat miyoplar lens takamaz takmakts zorlanırlar vs. Duydum tavsiyesi olan var mi? Lens takabilir miyim
siklememiş bile seni sen takabilirmiyim diye soruyon amk:lul: tak gitsn

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair, Auchelius and 3 others
Yav tak mk ben bende miyop astigmat her bok var ben bile takabiliyom

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair, Auchelius and 3 others
siklememiş bile seni sen takabilirmiyim diye soruyon amk:lul: tak gitsn
orospu evladı 2 saat fazladan bekletti beklerken odasından bi karı bi çıktı amk botoks yapmış meğersem doktor özel sektördeki işini burda 20 30 dk halledip bırakıyomuş. şikayet ettik piçi hem devletten para alıyor hem özel sektöründen kazandıgı parayı devletin odasında yapıyor amk sevmediği yaşlılarında randevularını iptal ediyormuş

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, pashanimair, Serialsuicide and 1 other person
Gözlükçülerden reçeteyle alınıyo
Reçete vermedi işte gozlukculerde internettekine göre pahalı diyolar

• +1
Reactions: fefep, Thrill, pashanimair and 1 other person
  • +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275, jsbera and 2 others

astigmat yoksa bi sıkıntı olmaz ben astigmattan dolayı takamıyom

• +1
Reactions: fefep, Thrill, Deleted member 277275 and 3 others

YAV YOK KARDEŞİM ALMA LENS MENS BEN ALDIM AMK 1.30 SAAT TAKMAKLA UĞRAŞTIM LENSİ CACIK YAPTIM EN SONDA OLMADI GÖZLERİMİ YERİNDEN ÇIKARIP OYACAKTIM TAKILMIYOR BU LENS MENS ZIMBIRTISI 3 KİŞİ YARDIM ETTİ BANA BENLE BERABER 4 KİŞİ BİR BOKTA OLMADI EN SONDA KAFAYI YİYİP LENSİ PARÇALADIM

• +1
  • JFL
Reactions: fefep, why not me?, Thrill and 5 others
YAV YOK KARDEŞİM ALMA LENS MENS BEN ALDIM AMK 1.30 SAAT TAKMAKLA UĞRAŞTIM LENSİ CACIK YAPTIM EN SONDA OLMADI GÖZLERİMİ YERİNDEN ÇIKARIP OYACAKTIM TAKILMIYOR BU LENS MENS ZIMBIRTISI 3 KİŞİ YARDIM ETTİ BANA BENLE BERABER 4 KİŞİ BİR BOKTA OLMADI EN SONDA KAFAYI YİYİP LENSİ PARÇALADIM
ben takmaya çalışırken kafayı yemiştim sonra gözlükçü takmıştı sonra 1-2 saat sonra gözümü çok güçlü kapadığım içim kendiliğinden çıkmıştı amk lensi.

Ameliyat olcam yoksa over

• +1
Reactions: fefep, Thrill, Deleted member 277275 and 2 others
ben takmaya çalışırken kafayı yemiştim sonra gözlükçü takmıştı sonra 1-2 saat sonra gözümü çok güçlü kapadığım içim kendiliğinden çıkmıştı amk lensi.

Ameliyat olcam yoksa over
İlk başlarda çok zorlaniyon sonra alisiyon diyorlar lens almam lazım gözlük çok düşürüyo

• +1
Reactions: fefep, Thrill and Deleted member 277275
Reçete vermedi işte gozlukculerde internettekine göre pahalı diyolar
Reçetesiz alamazsın ki zaten
üstüne lens kullanmak zor ve çok uğraştırıcı

• +1
Reactions: Deleted member 277275
  • Hmm...
  • +1
Reactions: fefep and Deleted member 277275
Tek lens sorusu ile herkesin gözlüklü olduğunu anladı. Böyle sağlam sorular soran bir king az gelir böyle bir subforuma

• JFL
Reactions: Ashoimex, Serialsuicide, jsbera and 1 other person

Users who are viewing this thread

Back