itsoverandthatsokey
Bronze
beyler saçım siyah tannedım hangisi gider

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne bileyim yarramPASHAnimair rep atcagına yazsana bisey aq
ÜEWCQNPKJEBCHWQENe bileyim yarram
ilk foto sol üst
kanka gri lenslerede baksana onlarda güzel gidiyor
beyaz ten koyu renk saca mavi mi gider yesil miilk foto sol üst
mavibeyaz ten koyu renk saca mavi mi gider yesil mi
sol gercekci degil sacin simsiyahsa mavi daha iyi labella premium sephora
biraz dogal dursun istiyom mavi dogal durur mu sence dogal gozum demicem de cok goze carpsin istemiyommavi
bence ela yeşil albiraz dogal dursun istiyom mavi dogal durur mu sence dogal gozum demicem de cok goze carpsin istemiyom
ela da olabilirbiraz dogal dursun istiyom mavi dogal durur mu sence dogal gozum demicem de cok goze carpsin istemiyom
mavi en iyi coloringi verir sana alain delon coloringi gibi olursun
tesekkurlerela da olabilir
senin taktığın lens neydimavi en iyi coloringi verir sana alain delon coloringi gibi olursun
ben göz rengini açmak için kullanıyom brightening lenssenin taktığın lens neydi
ben göz rengini açmak için kullanıyom brightening lens View attachment 3955853gözümün normal rengi bu bunu daha açık yeşile ceviriyo limbal ringi fln belirginleştiriyo
kanka aylıkmı oluyo bu lenslerben göz rengini açmak için kullanıyom brightening lens View attachment 3955853gözümün normal rengi bu bunu daha açık yeşile ceviriyo limbal ringi fln belirginleştiriyo
tesekkür ederimçok güzel
![]()
evetkanka aylıkmı oluyo bu lensler
ne kadar oluyo 1k civarı galibasevet
2 göz 2 k ortalamane kadar oluyo 1k civarı galibas
kanka benimki biraz daha pahalı cünkü göz numaram 5 takma işi cok basit elini iyice yıkıyosun sonra lens suyuna elini sokup lensi alıp gözüne yerleştiriyosun ama hijyen olarak çok dikkat etmen lazım lens suyu olmadan çıkarıp takarsan kör olma ihtimalin var ve asla uyumaman lazım 5-10 dk olsa bilenasıl takılıyor bide
nasıl oluyokanka benimki biraz daha pahalı cünkü göz numaram 5 takma işi cok basit elini iyice yıkıyosun sonra lens suyuna elini sokup lensi alıp gözüne yerleştiriyosun ama hijyen olarak çok dikkat etmen lazım lens suyu olmadan çıkarıp takarsan kör olma ihtimalin var ve asla uyumaman lazım 5-10 dk olsa bile
yine elini batırıp suya gözünden çıkarıyon suyuna geri koyuyonçıkarırken
nasıl oluyo
sıkıntı olurmu ilk başlardayine elini batırıp suya gözünden çıkarıyon suyuna geri koyuyon
ilk takıs cıkarısta zorlandım sadece ondan sonra 15-20 sn fln sürüyo post rep rationun anası sikildisıkıntı olurmu ilk başlarda
yok kanka 5-10 dk uyusan bile gözde batma başlıyor 8-10 saat fln uyursan enfeksiyon kapar gözün ordan kör olma ihitmali varokulda uyuyakalsan 2 dk kör mü oluyon yani @Trenmaxx1
saç cilde baglıKara biseyim t50 Rengi var ne gider
saç siyah cild beyaz saç ama böyle simsiyah degil uzatınca çok az bişi kahberengi bile çıkıyo amk nasıl oluyosasaç cilde baglı
mavisaç siyah cild beyaz saç ama böyle simsiyah degil uzatınca çok az bişi kahberengi bile çıkıyo amk nasıl oluyosa
Saç siyah cilt kahverengi bildigin lightskin dediklerine cok yakinsaç cilde baglı
yeşil perfect oluyo benımde aynı fenotipSaç siyah cilt kahverengi bildigin lightskin dediklerine cok yakin
Güzel bi tane atabilir misin alcm direkyeşil perfect oluyo benımde aynı fenotip
pek bilgim yok fakat https://www.lensfiyat.com/lens-mark...wE&gbraid=0dAAAAAo5jTDs1zDEAyMItAfkAdwyHGV7c5Güzel bi tane atabilir misin alcm direk
ben peki tanning alsam highlight yapsam saçlara kahverengi boyayla o zaman ne iyi gidermavi
YEŞİLben peki tanning alsam highlight yapsam saçlara kahverengi boyayla o zaman ne iyi gider