ZerefDragnee1l
fakecel
Beklenmedik şekilde 1 türkçe 1 mat 1 fen beklerken 1 türkçe 2 fen??? çıktı amınakoyim kaydırdım mı artık nasıl becerdim hiçbir fikrim yok aq

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
sen kac aldın gardasım benimOç siktir git intihar et amk bu beyinle yaşanmaz
Beklenmedik şekilde 1 türkçe 1 mat 1 fen beklerken 1 türkçe 2 fen??? çıktı amınakoyim kaydırdım mı artık nasıl becerdim hiçbir fikrim yok aq
View attachment 3908951
View attachment 3908951
373 almisim amksen kac aldın gardasım benim
488 falan demedim hicbir zaman aq 490 ya da 483 dedim bir sorudan emin değildim kitapçığı alınca ogrendim de kitapciktan farkli cikti aminakoyim??hani 488di lan aminakodugumintihar et knk yaşama knk
Ya sikerler aq 483 almışin memleketinde istediğin yere girersin anan babamda iyi davranır zamanların değerini bil 9-10. Sınıf çok güzel zamanlarmış aq özledim liseyi488 falan demedim hicbir zaman aq 490 ya da 483 dedim bir sorudan emin değildim kitapçığı alınca ogrendim de kitapciktan farkli cikti aminakoyim??
gidip 2022 sonuclarina baktimdaknk benim matematik neti 0 dı
ne inek bir nesilsiniz aminakoyim sizin
oha 450 olanları 3 e mi atmış amınakoyim nolmuş lan yüzdeliklere
KANka doguda sızdırılmış orospu cocuklarıoha 450 olanları 3 e mi atmış amınakoyim nolmuş lan yüzdeliklere
harbı aqyav 482 almissin yarram ne konusuyon siktir git amk
ne alaka olum istediğim okul gelmiyo ki benim yine 482 kötü bana aqyav 482 almissin yarram ne konusuyon siktir git amk
View attachment 3908951
Nerden baktin la link salsanagidip 2022 sonuclarina baktimda![]()
ne inek bir nesilsiniz aminakoyim sizin
Nerden baktin la link salsana
ne inegi bi gram calısmadımne inek bir nesilsiniz aminakoyim sizin
ben de calismadimne inegi bi gram calısmadım
bi siktirin gidin la pezevenklerben de calismadim
calıssam 600post mu olurdu aminakoyimbi siktirin gidin la pezevenkler
Buraya ilk geldiğimde min 18 yaşındaydı herkes şimdi anasının karnından çıkan orga kayıt oluyo amkbi siktirin gidin la pezevenkler
olm siz bana niye rep atmiyonuz la orospu cocuklariBuraya ilk geldiğimde min 18 yaşındaydı herkes şimdi anasının karnından çıkan orga kayıt oluyo amk
Muhtemelen sen çalışmayı günde 3-4 saat çalışmak sanıyorsun brom lgs için günde 1 saat çalışmak bile yeterli aqcalıssam 600post mu olurdu aminakoyim
forum 13 yas itibari qnq kurallarda öyle yaziyor bi sikim olmaz yaniHepinizi reportlayım da görün kodumun veletleri
la 1 saat bile calısmadım onu diyom ben deMuhtemelen sen çalışmayı günde 3-4 saat çalışmak sanıyorsun brom lgs için günde 1 saat çalışmak bile yeterli aq
View attachment 3908951
high iq true adam Dolph Lundgrenmisin sen amqevet![]()
kızlarla avmde orgta lurkluyosan beynini sikimYav ne kastiniz amk siktimin sinavini 373 aldim simdi kizlarla avmdeyim daha zevk verici
Yemek beklerken canım sıkıldıkızlarla avmde orgta lurkluyosan beynini sikim
sen 14 yasında mıydın amkucundan geçmişsin beni istanbuldamı okuyon çok yüksek puanla alanlara giremiyon galiba
Son zamanların en zor lgs sınavında 719 birinci çıkmıs knksen 14 yasında mıydın amk![]()
Hayda nası olur ama brom güneydoğu 86 doğu 87 IQ ( zaman aşımına uğraşmış aptal ırkçı IQ haritalarını atar)Son zamanların en zor lgs sınavında 719 birinci çıkmıs knk
Sadece 300’ü Diyarbakır’dan kanka![]()
Cozum sureci cart curt durust tepki:Hayda nası olur ama brom güneydoğu 86 doğu 87 IQ ( zaman aşımına uğraşmış aptal ırkçı IQ haritalarını atar)
yok lan kendi senemden bahsediyomsen 14 yasında mıydın amk![]()
View attachment 3908951
View attachment 3908951
tmm kanka kanitlamak zorunda degilim aqgtfo