yadih
Iron
girenler vardı burda nasıl geçti girdiğini bildiğim @ZerefDragnee1l var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
geçen sene ben de fende o 5 5 5 5 taktiğini kullanıp 2 yanlış yapmıştım amk 477 aldımmatematik çıtırında zordu sözelim full sanırım fenim 1 yanlışmış sınav görevlisi hocanın branşı fenmiş o da çözmüş kontrol ettirdim, amınakoyayım soruyu başta doğru yapıp şık değiştirmiştim normalde şık dağılımı 5 5 5 5 oluyo 6 4 5 5 yapmış orusbucocukları 5 5 5 5 olsun diye diğer şıkkı işaretledim. ayrıca diğer sınav görevlisi türkçeciymis ona kontrol ettirdim full dedi ara dersler fulldür anlayacağınız 490 alıyorum dostlar
Fen lisesinden htb zeki karı pullayip 8-9 yıl çıkıp evlenip birinizin doktor birinizin mühendis olduğu evrenmatematik çıtırında zordu sözelim full sanırım fenim 1 yanlışmış sınav görevlisi hocanın branşı fenmiş o da çözmüş kontrol ettirdim, amınakoyayım soruyu başta doğru yapıp şık değiştirmiştim normalde şık dağılımı 5 5 5 5 oluyo 6 4 5 5 yapmış orusbucocukları 5 5 5 5 olsun diye diğer şıkkı işaretledim. ayrıca diğer sınav görevlisi türkçeciymis ona kontrol ettirdim full dedi ara dersler fulldür anlayacağınız 490 alıyorum dostlar
1 tane türkçe varmış mat full fen 1y 489 alıyorummatematik çıtırında zordu sözelim full sanırım fenim 1 yanlışmış sınav görevlisi hocanın branşı fenmiş o da çözmüş kontrol ettirdim, amınakoyayım soruyu başta doğru yapıp şık değiştirmiştim normalde şık dağılımı 5 5 5 5 oluyo 6 4 5 5 yapmış orusbucocukları 5 5 5 5 olsun diye diğer şıkkı işaretledim. ayrıca diğer sınav görevlisi türkçeciymis ona kontrol ettirdim full dedi ara dersler fulldür anlayacağınız 490 alıyorum dostlar
fen lisesine gidip okuyup bi yarrak olmayacagini anlayinca ropeladigi evrenFen lisesinden htb zeki karı pullayip 8-9 yıl çıkıp evlenip birinizin doktor birinizin mühendis olduğu evren
Brutalfen lisesine gidip okuyup bi yarrak olmayacagini anlayinca ropeladigi evren
ben feni fullemistim fena mogluyorumgeçen sene ben de fende o 5 5 5 5 taktiğini kullanıp 2 yanlış yapmıştım amk 477 aldım