MogEater
sub1 to true adam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nasi yapcaz anlamadım pek kanki laabdde cogu durumda 10mm sigorta karsiliyo 4-6 normal herhalde eminim opry berett filan max 2mm cikar
knk cetveli aliyorsun madial canthala paralel tutuyorsun duz sekilde sonra lover eyelidi tutup en assagiya cekiyorsun biraz zorlarsan daha iyi olur kac mm oldugu cikiyorNasi yapcaz anlamadım pek kanki la
Gözü düz tutuyoruz?knk cetveli aliyorsun madial canthala paralel tutuyorsun duz sekilde sonra lover eyelidi tutup en assagiya cekiyorsun biraz zorlarsan daha iyi olur kac mm oldugu cikiyor
neGözü düz tutuyoruz?
ikiside, eye areadaki falioyu olcumlendirmek icin bir sey sadeceNe işe yarıyo bu. infraların boktan mı yoksa alt göz kapağındaki yumuşak dokuda mı sıkıntı var testi mi
Fotodakiler yukarı bakiyo o yüzden Skleral Show daha fazla. Düz bakarsan daha az olur
4mm çıktı benimki bence cildinin ne kadar sıkı olduğuda baya etkiliyodur opry ve barrett in 2 mm çıkacağını sanmıyorum
referns noktan madial canthus olmali pupili siktir etFotodakiler yukarı bakiyo o yüzden Skleral Show daha fazla. Düz bakarsan daha az olur
Tamamdır aga cetvel bulduğumda instadan atarım evde cetvel yok heralde aqreferns noktan madial canthus olmali pupili siktir et
2mm iyimi reisreferns noktan madial canthus olmali pupili siktir et