lifemaxxing de yardım lazim beyler

zeggo

zeggo

retardmaxxed highschooler
suan spor olarak
hiking
dağlara falkan çıkıyom iniyom
yüzme
fitness
bikaç haftayada boks,güreş ve okçuluğa başlıcam
bu yazda az bişi roidlesek dış görünüş statü olayını çözcez gibide sosyal olarak ne yapıcam aq

• +1
Reactions: kurdistan
Bu kadar şeye nasıl zaman yetiştiriyorsun

• +1
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide and zeggo
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide, Yagiz8928 and Auchelius
sosyal hayatım yok akşama kadar dışardayım kanka işte yok parada yok amk
Para yoksa nasıl gym, okçuluk, yüzme, boks ve güreşi yapabiliyorsun

• JFL
Reactions: Serialsuicide, kurdistan and Yagiz8928
Para yoksa nasıl gym, okçuluk, yüzme, boks ve güreşi yapabiliyorsun
biraz aile biraz yazın çalışıp kazandığım para bide gym i 4 aydır ödemiyom hoca arka kapıdan alıyo

• JFL
  • +1
Reactions: hanma lover, why not me?, flows5991 and 3 others
sosyal hayat sandigin kadar aman aman bisey degil bunlar gayet guzel seyler yapmaya devam

• +1
Reactions: Serialsuicide and kurdistan
suan spor olarak
hiking
yüzme
fitness
bu yazda az bişi roidlesek dış görünüş statü olayını çözcez gibide sosyal olarak ne yapıcam aq
okçuluğun yanında at sürme de ekle cengizhanmaxxing

• JFL
  • Hmm...
Reactions: why not me?, flows5991, Auchelius and 1 other person
  • JFL
Reactions: Yagiz8928 and kurdistan
okçuluğun yanında at sürme de ekle cengizhanmaxxing
çarşıda gördüm slav karıları kaçırıp rapeleme işi (kipçakmaxxing)

1764008201446

• Love it
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, why not me?, kurdistan and 1 other person
biraz aile biraz yazın çalışıp kazandığım para bide gym i 4 aydır ödemiyom hoca arka kapıdan alıyo
enayi gibi hissettim amk react atmayın artık

• JFL
Reactions: kurdistan
suan spor olarak
hiking
yüzme
fitness
bu kadar şey niye yapıyon ki yapma demiyorum da belli bir hevesi aldıktan sonra devam etmene gerek yok diye düşünüyüorum

çok sevdiğin 3 şeyi yapman yeter bence

• +1
Reactions: Serialsuicide
sonra gider sosyal dedigin şeyleri yaparsın amk sosyalden kastını da zaten bu sporlarla ilgilenen insanları spor ortamında bularak sosyalleşebilirsin

• +1
Reactions: Serialsuicide
sonra gider sosyal dedigin şeyleri yaparsın amk sosyalden kastını da zaten bu sporlarla ilgilenen insanları spor ortamında bularak sosyalleşebilirsin
kanka elemanlarla tek etkileşimim grup fotoları falan başka grubun arkasından geliyom gymdede 1 2 eleman bide hocvayla iyi aram

kanka elemanlarla tek etkileşimim grup fotoları falan başka grubun arkasından geliyom gymdede 1 2 eleman bide hocvayla iyi aram
grup fotosu sayesinde aran nasıl iyi olabiliyo amk

tamam kaliteli elemanlarsa dışarda falan takılmayıda öner ben öyle yaptım baya sosyalleştiydik sardıydı da arkadaşlarım şuan konuşuyoz ortak yönlerinin olduğu ve anlayabilen birilerinin olması çok iyi amk

grup fotosu sayesinde aran nasıl iyi olabiliyo amk
hiking de sadece kral ordada iyi oluyo dedim gymdeki elemanlar

• Hmm...
Reactions: jsbera
3 tane çay yolla kral
insanlarla sosyalleşmede zorluk yaşıyor musun bu arada

ben yaşadığımdan çok problem yaşamıştım sohbet başlatamıyordum hafif hafif hal hatırdan başlayınca düzelmişti eğer kendileride sohbet etmek istiyorlarsa sohbet sarıyo zaten

insanlarla sosyalleşmede zorluk yaşıyor musun bu arada

ben yaşadığımdan çok problem yaşamıştım sohbet başlatamıyordum hafif hafif hal hatırdan başlayınca düzelmişti eğer kendileride sohbet etmek istiyorlarsa sohbet sarıyo zaten
kanka aörnek vericem bugün oklul çıkışı samimi oldum bi arkadaşı otobüse bindirdim kendi otobüsümü bekiyom bitane karı geldi en mayhoş ses ile "yaaağ bkankii bana bi sigara versene" yaptı bende orda durdum bi 10 saniye falan bana gülüyo arkadaşları dedim kibar olim az verdim sigarayı kız gitti kendime söylenmeye başladım ne dediğimi de hatırlamıyom o anda

kanka aörnek vericem bugün oklul çıkışı samimi oldum bi arkadaşı otobüse bindirdim kendi otobüsümü bekiyom bitane karı geldi en mayhoş ses ile "yaaağ bkankii bana bi sigara versene" yaptı bende orda durdum bi 10 saniye falan bana gülüyo arkadaşları dedim kibar olim az verdim sigarayı kız gitti kendime söylenmeye başladım ne dediğimi de hatırlamıyom o anda
olm ben olsam kullanmıyom der siktiri basardım da bu ornekten nasıl sonuc cıkarabilirim

Users who are viewing this thread

Back