xlegend
incel degilim
ananı sikeyim liseye kayıta gittim orospu evlatları herkes 180 185 htn maskülen tipler 9 olduklarını bilmesem abi derima ananı genetiklerini swikeyim intihar edicem aq
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Fen lisesine mi gidiyonananı sikeyim liseye kayıta gittim orospu evlatları herkes 180 185 htn maskülen tipler 9 olduklarını bilmesem abi derima ananı genetiklerini swikeyim intihar edicem aq
aşüdüasşçdüsaleüinçlwğpağpşsş.dğüaw:Ğüçd.wapç2öü123A:2-ş-nğsd-şFen lisesine mi gidiyon
İyi en azından keko yok amk şükretanadoluya gidiyorum
senın oturdugun yer cok sıkko bıryer degılmı aq nasıl oluyor böyleananı sikeyim liseye kayıta gittim orospu evlatları herkes 180 185 htn maskülen tipler 9 olduklarını bilmesem abi derima ananı genetiklerini swikeyim intihar edicem aq
knk ben simdi fene gitcem ya boyle tipler olmaz dımı tek moggrr ben olurum dı mı knk korkuyorum knkananı sikeyim liseye kayıta gittim orospu evlatları herkes 180 185 htn maskülen tipler 9 olduklarını bilmesem abi derima ananı genetiklerini swikeyim intihar edicem aq
Okulun cevresindeki en iyi kekomaxxed benimokulda 9. sınıf kekomaxxed görünce
aslan kardeşimOkulun cevresindeki en iyi kekomaxxed benim
Bilmiyorum amksenın oturdugun yer cok sıkko bıryer degılmı aq nasıl oluyor böyle