barsula
deepbitecel
uzun zaman forumda lurkmaxxing yaptıktan sonra aklıma takılan bır soru yuzunden bu threadi acmaya karar verdim. ulan amk, mıllet lıse yıllarını nasıl guzel gecırebılıyor? sırf lgsde "daha onunde yks var, lgs onemlı degıl." dedıklerı ıcın sıkımsonık bı okula gırdım. lgs puanım fena degıldı fakat o sene yuzdelıkler yuksek oldugu ıcın obp ıle gırmeye karar verdım. gunun sonunda obpsı yuksek olan bır lıseye gırdım fakat gırmez olaydım amk. her yer BOK gıbı keko kaynıyor, kafanı cevırdıgın her yer tas kafalı eleman ıle dolup tasıyor. dahası ıse suan lıse yıllarımın bok gıbı gecmesının sebebı kımsenın bundan neredeyse hıc sıkayetcı olmaması. sınıfımın yarısından cok daha fazlası kız dolu, bunun ıyı bır sey oldugunu zannederdım fakat kızların yarısı keko wannabe. bu amına koydugumun femcellerını onume bıraksanız sıkmem yanı, ıslerı guclerı kendılerınden yasca buyuk keko tıplerın kendılerını aldatmasıyla ortalıkta gecınmelerı. bır de ortalıkta sadece ses gurultusu yapar, sessız olan elemanlara keyıf olsun dıye satasırlar. bu vasıfsız femcellerle sosyallesmemın hıcbır yolu yok, olsun da ıstemem amk zaten boyle olacaksa. kızların dıger yarısı da sacı kapalı dersmaxxıng yapan sadece cekırdek kadrosu olan kızlarla dolu. zaten suankı okul yılımda butun sınıfları karıstırdılar, dolayısıyla gecen sene alıstıgım ortamı da kaybettım. sımdıkı sınıfta herkes bırbırını tanıyor amk, kımse kendı arkadasları dısında bırısıyle konusma luzumu gormuyor, bu da zaten sosyallesmemı en cok zorlastıran sey. sanırım bu gıdısle eger bır seyler degısmezse sadece yks'ye calısan bır mentalcele ve sonrasında unıversıte yıllarımda sosyal becerılerı olmayan bır ucubeye donusecegım. ısterım kı bı lıse askım olsun dumenden de olsa. olmasa bıle -tek tuk arkadaslarımın dısında- bı ortamım olsun ısterdım yıne. fakat kafamı sıkeyım, lgsye calısmadıgım ıcın o kadar pısmanım kı sabah kafayı kaldırıp saat sabahın yedısınde keko wannabe ınsanlarla dolup tasan okula gıtmek zorunda kalıyorum. bu durumun karsısında ne yapabılırım cıdden ogrenmek ıstıyorum, nakıl care degıl. cok yakınımda lgs puanı ıle alan nıtelıklı bır okul var fakat kontenjan olmadıgı ıcın gıremıyorum. ayrıyeten lgs puanım bıraz daha dusuk kalıyor. farklı yuksek obplı okullara baktım, arkadaslarıma da danıstım fakat hepsı aynı bok harbıden. cogunlugu anne babasının koleje bastıgı parayla gelıyor halıyle obplerı de sısırılmıs oluyor. artık kafayı yıcem amk en son gıdıcem tıktokcel olup animanga pplı butun herkese ıstek atıp e-datıng yapıcagım.
onerıye acıgım.
onerıye acıgım.