D
Deleted member 42111
Falcon
Beyler bi dizinin etkisinde kalmıstım lisedeyken (12.sınıf) deneyim dedim bende rehberlikci hoca vardi konusuyorduk surekli bildiğiniz flörtleşiyorduk amk (tabi sonradan) sonra bu beni motoruyla alıp geziyorduk amk bi kere motorundayken ellemiştim birşey demedi sonra baktım ilerliyoruz haftada 2 kez geziyorduk kafeye filan gidiyorduk amınakoyim bi gün herkesin önünde okulun icinde motoruyla aldı ben motora bi bindim arkaya ananısikeyim motordan düştük amk koştular yardıma karı diyor yavaş binsene dedim sende suc bende degil amk neyse gidiyoruz bu bi yere goturdu baktım yakınlaşıyoruz filan yiyiştik sonra bi kac gun gecti yuzume bakmadı siklemedi beni aq ama okulda kimsenin haberi yok sadece yakın arkıma soylemiştim daha yüzüme bakmadı neyse motoruda nk 250 di aq böyle bi anım vardı.. varmı sizin böyle anılarınız?
(bi kerede çalışıyordum kız mektup yazmış tanışmak için nosunu ve instasını içi öpücüklerle dolu filan Kağıt hala duruyor btw)
(bi kerede çalışıyordum kız mektup yazmış tanışmak için nosunu ve instasını içi öpücüklerle dolu filan Kağıt hala duruyor btw)