LL OLACAĞIMA ARABA ALİRİM MEVZUSU

Angutoid

Angutoid

more muscle more smv take the ogre pill
YRRM ARABA DEDİGİN BİYERDEN BİYERE GOTUREN KUTU
KARİ DESEN ONUN GETİRCEGİ KARİLAR PARA SEVDALİSİ OROSPULAR OLCAK
HA LL OLSAN KARİNİN BİYOLOJİK OLARAK SENİ GERCEKTEN SEVMESİ MUMKUN OLCAK CUCE HALİNE KİYASLA
ALLAH OMUR BOYU 10 15 CM UZUN OLMAYA ARABAYİ TERCİH EDENLERE AKİL FİKİR VERSİN
BİYERDEN BİYERE GİTMEK İCİN MOTOR AL GEC FUCK ARABA .

• +1
Reactions: gargomel, oldgymcel, toprak and 1 other person
baba biz bu ll parasını nereden bulacaz aq

• +1
Reactions: Angutoid
TR de LL ne kadar suan

• +1
kuzey marmara otoyolunda bunu yapmak >>>> iki tane kezban sikicem diye bacaklarini kirmak

• +1
  • JFL
Reactions: gargomel, menas and maarda
AGA İKİ KEMİGİ UZATTİGİNİ VARSAYARSAK 80K OLUYO
sifir mercedes etmiyor...

o zaman ok al bi tane taksi cikmasi linea kalani LL ye bas

• Woah
Peder 7 milyon kredi çekti bir işiçin. şey dicem bana 80 K euro lazımda CHAD olacam

Last edited:
tr de bu arabayı almak imkansız amk almanyada ne kadar m paketler
Sıfırı pahalı ama ikinci el 30k ya çok rahat bulursun temizini

Videoda ki ni 32k ya aldım 70bin km de

• JFL
Reactions: Angutoid and toprak
angutoid how tall

• JFL
Reactions: sentrix, maarda, toprak and 1 other person
hani 170 din lan cüce :D bu yerelmalarıda hep böyle 1 2 cm kıvırtmaya calısıyolar
YRRM Bİ MAKİNEDE 174 Bİ MAKİNEDE 168 CİKİYORUZ ALLAH STATLARİ YAZİP GONDERMİYOR

• JFL
  • +1
Reactions: Dathomirian Zabrak, oldgymcel, elemanzelvadre and 1 other person
Lan baba angutoid denen kingle vietnamda 15kya ll olup 1 sene yan yana yataklarsa bilge adam izleme hayali :p

• JFL
80K Euro yani Türkiye’de yuvarlağında neredeyse 3 milyon lira ediyor. Yarısı, hatta 1.25 e bile TR şartlarında güzel bir araba satın alabilirsin kalan yarısıylada üzerine kredi çekip ev ya da kafanı çalıştırıp yatırım yaparsın yani o parayı her türlü çalıştırırsın kafan çalışıyorsa. Anlamadığım şu burada LL yaptıracağım diyenler sonrasını hayal ediyor mu? Yani rutubetli evinizde her gün makarna yiyerek Stacy sikeceğinizi mi düşünüyorsunuz? Hayır o zaman farklı dertleriniz olacak. Fakat bu noktada 1.68 adamı anlayamam onun gibi karar veremem ne desem boş fakat bana mantıklı gelmiyor. He dersin ben zenginim hayatımı idame ettiririm ya da yurtdışında çalışıyorum buyur yap ama 2 3 yıl boğazından kesip o parayı biriktirip LL yapınca mutlu olunacağını sanmıyorum hayat 1 2 kadın sikmekten öte.

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak and maarda
80K Euro yani Türkiye’de yuvarlağında neredeyse 3 milyon lira ediyor. Yarısı, hatta 1.25 e bile TR şartlarında güzel bir araba satın alabilirsin kalan yarısıylada üzerine kredi çekip ev ya da kafanı çalıştırıp yatırım yaparsın yani o parayı her türlü çalıştırırsın kafan çalışıyorsa. Anlamadığım şu burada LL yaptıracağım diyenler sonrasını hayal ediyor mu? Yani rutubetli evinizde her gün makarna yiyerek Stacy sikeceğinizi mi düşünüyorsunuz? Hayır o zaman farklı dertleriniz olacak. Fakat bu noktada 1.68 adamı anlayamam onun gibi karar veremem ne desem boş fakat bana mantıklı gelmiyor. He dersin ben zenginim hayatımı idame ettiririm ya da yurtdışında çalışıyorum buyur yap ama 2 3 yıl boğazından kesip o parayı biriktirip LL yapınca mutlu olunacağını sanmıyorum hayat 1 2 kadın sikmekten öte.
HA LL OLSAN KARİNİN BİYOLOJİK OLARAK SENİ GERCEKTEN SEVMESİ MUMKUN OLCAK CUCE HALİNE KİYASLA

• +1
bra ne LLsi manyak mısınız ev al amq boy 1.98 btw

• JFL
Reactions: elemanzelvadre
YRRM ARABA DEDİGİN BİYERDEN BİYERE GOTUREN KUTU
ALLAH OMUR BOYU 10 15 CM UZUN OLMAYA ARABAYİ TERCİH EDENLERE AKİL FİKİR VERSİN
BİYERDEN BİYERE GİTMEK İCİN MOTOR AL GEC FUCK ARABA .
Ll olacağın paraya chadlite olursun

Users who are viewing this thread

Back