LL OLMAK İSTİYORUM

elemanzelvadre

elemanzelvadre

Anti natural 🥶🥶💀☠️😈
ama parmakları ne yapıcaz hammurabi gibi kısa parmaklarım var? komık durmaz mı?

• +1
Reactions: Dora67
LL olacak parayı buldun da parmaklarının kısalığı mi kaldı amk

• JFL
Reactions: Angutoid
oğlumun ll için evime göz dikmesini istemezdim

• +1
Reactions: elemanzelvadre
ev sattıysanız ailen seni amerikaya da yollayabilir. git çalış ll parasını çıkar amk

• +1
  • JFL
  • +1
Reactions: Heatmiser and Dora67
Aylık 150kyi oğuzhan muslu kazanmamistir kuryelikten amq
3 ay once maks maaş 100kydi suan 200 kya çektiler 150 kazanılır

• +1
Havani sikim yollamasan yollama lan xray kendi basima yapcam LL sensiz

ya da yok ya bu mogluyor. truecel battle
sen kimsin ya amını mogladığımın oglu.
1730298996588
1730299014564
1730299031833

DCDEDE HGH ARKADASIM HIGH HTN VERDI OHA ANANIN AMI O KADARDA DEGIL

• +1
ogrepilledin toprağa morplattığı piclerle bana gelmeyin baba @toprak @Heatmiser high t den kafasında sac kalmıyodu erkeklıgınden oldu.

• +1
Havani sikim yollamasan yollama lan xray kendi basima yapcam LL sensiz
KARDESIM PROBLEM VARSA SOYLE BIZ DOKTORUZ AMINA GOYIM BENIM BONE A GE WAS 16.2 OK ACCUTANE KULLAN

• +1
  • +1
KARDESIM PROBLEM VARSA SOYLE BIZ DOKTORUZ AMINA GOYIM BENIM BONE A GE WAS 16.2 OK ACCUTANE KULLAN
YETER LAN PISKOPATIM TAMAMI YARRAM SIKERIM HEPNIZI BENIM ADIM BONE AGE KRALLI TAMAMI SIKIM

HEPSINI BIRAKACAM AI HGH HEPSINI SIKERIM BI TEK TEST VURACAM 1g HAFTALIK ONDAN SONRA PLAKLAR KAPANIP LL YAPACAM

ne anlatıon be yarak
iq mu yetmedı kanka fotoların morph oldugunu normalde h mtn htn oldugumu soyluyorum biraz daha reply atalım mı birbirimize post rep ratio killer orospu çocugu seni

yoksa sen zaten benım fotolarımı gormusmuydun ve 6 reply daha yazışmamız mı gerekiyor analiz yeteneği404

• +1
Eleman yüzünü gördüm +1 repliyom yüzü chad dün aksam onun yüzünü aklimda düsünüp otuz bir cekdim
afferim mk cucesi boy kactı senin

iq mu yetmedı kanka fotoların morph oldugunu normalde h mtn htn oldugumu soyluyorum biraz daha reply atalım mı birbirimize post rep ratio killer orospu çocugu seni

yoksa sen zaten benım fotolarımı gormusmuydun ve 6 reply daha yazışmamız mı gerekiyor analiz yeteneği404
Al sana rep yalladigim yeter mi ama yollama lan cok umrumda deyil zaten yollayinca sanki bi sikime yarīcak

copelama la

• +1
copelama la
kanka gecen agladım valla ben turucel mıyım mert27 benı moglayıp ırzıma gectı dıye ratelettım mıllete allahdan degılmısım ıcıme su serptı paylasıyım dedım