Serialsuicide
Kraken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Herkesin arşivi mi var amk noluyo
Herkesin arşivi mi var amk noluyo
@maarda senin arşivi ne zaman paylaşıyon
Oc bunlar shoptu dimi modken aradım bulamadım deleted olsa bile görürdüm amk yetkimden dolayı
Her siki bilmesine rağmen asla harekete geçmeyen adamWater
Eğer spor hayatının parçası değilse llden kaybedeceğin performans umrunda olmamalı çünkü hayatında hiç kullanmicaksin zaten
Yarram para mı varHer siki bilmesine rağmen asla harekete geçmeyen adam
Bu adamın yerinde olsan 15inde ropelardın ama adamın başardığına bakYarram para mı var
Olm böyle elemanlar nasıl 0 dan bu kadar zengin olabliyoBu adamın yerinde olsan 15inde ropelardın ama adamın başardığına bak
Makyevalist always wins
View attachment 4783961
View attachment 4783963
kara para makyavelizm de bunu söylüyor zatenOlm böyle elemanlar nasıl 0 dan bu kadar zengin olabliyo
Yazıyo mu kitabındakara para makyavelizm de bunu söylüyor zaten
kitap derkenYazıyo mu kitabında
harbi manletlerin hepsi dark triad sanıyor kendini sadece kendinizi rezil ediyorlar farkında değillerEğer otoriter bi kisilik degilseniz machiavellinin hicbir kitabı size fayda etmez
manletlikle fln alakalı değil bu adam bu kitapları krallara,yöneticilere yol göstermek icn yazmıs ki sen daha arkadaş grubunda sosyal ortamında siklenmeyen veya fikir ortaya koyup destekleyeöeyen biriysen yine siklenmiceksin insanda doğuştan gelen yönetici ruhu olan insanlar için o kitaplarharbi manletlerin hepsi dark triad sanıyor kendini sadece kendinizi rezil ediyorlar farkında değiller
trde manletsen dediklerin olmuyor işte herkes çok karamsarmanletlikle fln alakalı değil bu adam bu kitapları krallara,yöneticilere yol göstermek icn yazmıs ki sen daha arkadaş grubunda sosyal ortamında siklenmeyen veya fikir ortaya koyup destekleyeöeyen biriysen yine siklenmiceksin insanda doğuştan gelen yönetici ruhu olan insanlar için o kitaplar