LL Recovery - Physique - Anti-Aging | Cycle

MogEater

MogEater

sub1 to true adam.
LL sonrası hem toparlanma hem de iyi bir vücut için, aynı zamanda anti-aging, saç ve cilt gibi konuları da düşünerek bir kür oluşturmaya çalıştım. Sadece hormon, anabolik ve peptid tarafına odaklandım. Bu ürünlerin haftalık maliyeti ne olur ve nasıl temin edebilirim bilmiyorum, yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Neler değiştirilebilir, neler geliştirilebilir yorum yaparsanız sevinirim. Supplement kısmına hiç girmedim çünkü o daha detaylı bir konu, ayrı bir başlık açmak gerekli.

16 - 28 Week
Weekly Cycle Plan
Hormones & Anabolics
  • Testosterone Enanthate
    400 mg/week (split into 2 injections, IM)
  • Primobolan Enanthate
    600 mg/week (split into 2 injections, IM)
  • HCG
    500 IU/week (split into 2 injections, SC)
  • Finasteride
    1 mg/day (oral)
Peptides
  • Growth Hormone (GH)
    4 IU/day (SC, morning on empty stomach)
  • TB-500
    5 mg/week (split into 2 injections during first 4 weeks – loading phase)
    2.5 mg/week after week 4 (maintenance, SC or IM)
  • BPC-157
    500 mcg, twice daily (SC or IM near surgical area)
Additional Compound
  • Nebivolol
    5 mg/day (oral, for blood pressure and heart rate control)

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak, ascendantwill, Auchelius and 7 others
LL de işlem sonrası yeni kemik oluşumu olacağı için klinik olarak osteoporoz ve kırık sonrası kemik oluşumu için kullanılmış bileşenler de eklenebilir (Teriparatide,romosozumab vs..)

Özellikle 2 ll olacaksan kemiğin tamamen oluşması önemli

• +1
  • Hmm...
Reactions: MogEater, Dathomirian Zabrak and Auchelius
LL de işlem sonrası yeni kemik oluşumu olacağı için klinik olarak osteoporoz ve kırık sonrası kemik oluşumu için kullanılmış bileşenler de eklenebilir (Teriparatide,romosozumab vs..)

Özellikle 2 ll olacaksan kemiğin tamamen oluşması önemli
Tamamdir, bunlar disinda anti-aging ve genel olarak nasil bir cycle? anti-aging ve saglik olarak daha iyi olabilir mi? kas kazanimi daha optimal olabilir nasil olur?

• +1
Reactions: maarda
bunlar disinda anti-aging ve genel olarak nasil bir cycle? anti-aging ve saglik olarak daha iyi olabilir mi?
Ghk-cu eklenebilir anti-aging için sağlık olarak düzgün beslenme ve uyku dışında istisnalık durumun yoksa birşeye ihtiyacın olmadığını düşünen biriyim o yüzden gerek yok
kas kazanimi daha optimal olabilir nasil olur?
Tren gibi yan etkileri ağır olan ilaçları saymazsam testo e + deca çok daha iyi kas kazanımı için

• Hmm...
Reactions: MogEater
Ghk-cu eklenebilir anti-aging için sağlık olarak düzgün beslenme ve uyku dışında istisnalık durumun yoksa birşeye ihtiyacın olmadığını düşünen biriyim o yüzden gerek yok

Tren gibi yan etkileri ağır olan ilaçları saymazsam testo e + deca çok daha iyi kas kazanımı için
primobalon daha kaliteli ( idk ) kas kazanimi sagliyor ve daha az riskli diye biliyorum ayrica genetik olarak kalp krizi baya var, zaten hipertansif tasikardim vardi bir aralar, primobalon hakkinda ne dusunuyorsun?

400mg haftalik TE ile FT hangi seviyelerde olur?

Ghk-cu micro needle degil mi?
nad+ enjeksiyon?

primobalon daha kaliteli ( idk ) kas kazanimi sagliyor ve daha az riskli diye biliyorum ayrica genetik olarak kalp krizi baya var, zaten hipertansif tasikardim vardi bir aralar, primobalon hakkinda ne dusunuyorsun?
Senin toleransına bakarsak primo daha mantıklı,decaya girme gereksiz sorun çıkarabilir
400mg haftalik TE ile FT hangi seviyelerde olur?
Ft normal üst sınırının 3-5 katı olur diye düşünüyorum TE de orantılı yükseliyor birkaç katına çıkar oda ama tam birşey demek zor genetiğe bağlı
Ghk-cu micro needle degil mi?
Hayır enjeksiyon ve topikal hali de var şu konu güzel:
nad+ enjeksiyon?
Bilmiyom açıkcası araştırmadım

• Hmm...
  • +1
Reactions: MogEater and İNTİKAM VAKTİ
Senin toleransına bakarsak primo daha mantıklı,decaya girme gereksiz sorun çıkarabilir
Primobalon yan etkileri cok degil ama T yuksek dozlarda yine hipertansif veya tasikardi yapabilir, 400 yerine mesela 200 fazla mi az olur? zaten aort damari ve duzenli tansiyon kontrolu ile 5mg nebivololu 10mg kadar cikartirim o sorun olmaz ama suan bile normal sinirdan biraz yuksek tanisyon var.

bu arada tansiyonun normal/ust sinirdami olmasi daha iyi olur yoksa nebivolol kullanmaya tekrar baslayip alt sinirlara kadar cekmeli miyim? vucut gelistirme ve genel olarak bir etki edebilir mi?

• +1

Ft normal üst sınırının 3-5 katı olur diye düşünüyorum TE de orantılı yükseliyor birkaç katına çıkar oda ama tam birşey demek zor genetiğe bağlı

Hayır enjeksiyon ve topikal hali de var şu konu güzel:

Bilmiyom açıkcası araştırmadım
SEN KÜRDEMİSİN ŞU AN YA DA HİÇ KÜRE GİRDİN Mİ

• +1
1mg fin dht block ile dht yaslilik sert maskulen etkisini azaltmayi umuyorum, ayrica sac icin zaten herturlu kullanicam en gec 2 sene filan.
4iu gh yag yakim kemik kazanimi frame wrist icin dusundum, tabii ki anti-agingde ama onunda tansyon yukseltmesi cok yuksek ihtimal, ayrica giantizm icin sinirda bir doz gibi, 2iu daha mantikli olur herhalde, zaten normal sinirin 2-4x almis oluyorsun vucuda.

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak and maarda
1mg fin dht block ile dht yaslilik sert maskulen etkisini azaltmayi umuyorum, ayrica sac icin zaten herturlu kullanicam en gec 2 sene filan.
4iu gh yag yakim kemik kazanimi frame wrist icin dusundum, tabii ki anti-agingde ama onunda tansyon yukseltmesi cok yuksek ihtimal, ayrica giantizm icin sinirda bir doz gibi, 2iu daha mantikli olur herhalde, zaten normal sinirin 2-4x almis oluyorsun vucuda.
@maarda

Primobalon yan etkileri cok degil ama T yuksek dozlarda yine hipertansif veya tasikardi yapabilir, 400 yerine mesela 200 fazla mi az olur? zaten aort damari ve duzenli tansiyon kontrolu ile 5mg nebivololu 10mg kadar cikartirim o sorun olmaz ama suan bile normal sinirdan biraz yuksek tanisyon var.
Bence 200 ile başlayıp kendini kontrol ederek testler ile 400 e kadar çıkabilirsin,400 ile başlayıp problem durumunda 200 e inmenden çok daha mantıklı olur yavaş yavaş arttırırsın.
bu arada tansiyonun normal/ust sinirdami olmasi daha iyi olur yoksa nebivolol kullanmaya tekrar baslayip alt sinirlara kadar cekmeli miyim? vucut gelistirme ve genel olarak bir etki edebilir mi?
Alt sınırlara çekmek en mantıklısı ve hayır vücut geliştirmeye bir etkisi yok
Ghnin yağ yakımı etkisi 4-5 ayda kayda değer olmaya başlıyor senin için en istikrarlı sürdürebileceğin dozu seç bence zaten yağ yakımı açısından kürdeyken problem çekmezsin gibi,tansiyonu düzenli ölçsen problem çıkmaz ama işte istikrarlı olman lazım anti aging için 2ıu yeterli diğer etkiler daha çok 4-5ıu da çıkmaya başlar
SEN KÜRDEMİSİN ŞU AN YA DA HİÇ KÜRE GİRDİN Mİ
500t 300mast girdim ogrepilled gibi babam zengin olsa kürden küre atlardım belki bilmiyom

• Hmm...
  • +1
Reactions: MogEater and İNTİKAM VAKTİ
Bence 200 ile başlayıp kendini kontrol ederek testler ile 400 e kadar çıkabilirsin,400 ile başlayıp problem durumunda 200 e inmenden çok daha mantıklı olur yavaş yavaş arttırırsın.

Alt sınırlara çekmek en mantıklısı ve hayır vücut geliştirmeye bir etkisi yok

Ghnin yağ yakımı etkisi 4-5 ayda kayda değer olmaya başlıyor senin için en istikrarlı sürdürebileceğin dozu seç bence zaten yağ yakımı açısından kürdeyken problem çekmezsin gibi,tansiyonu düzenli ölçsen problem çıkmaz ama işte istikrarlı olman lazım anti aging için 2ıu yeterli diğer etkiler daha çok 4-5ıu da çıkmaya başlar

500t 300mast girdim ogrepilled gibi babam zengin olsa kürden küre atlardım belki bilmiyom
any hardmaxx midmaxx? bu arada midmaxx kavrami daha once varmiydi? botox filler dermapen prp filan midmax bence aslinda bunlarin kategoreize edildigi bir post iyi olabilir

• +1
@maarda ?

• +1
Bu arada şeyi fark ettim henry cavill sanki ll olmuş gibi duruyor amk sana lifefuel olsun diye atıyorum
1750540572070
1750540584052
1750540599683

Kolları kısa ve elleri küçük ama kimse önemsemiyor

Az daha uzun olsa barış bra gibi gözükcek

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak