emirmax.6
Gold
tipi iyi ve boyu 175 olan birine ll şart mı veya bu tip ve boyla birşeyler yapabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
hardmax ile olma potansiyelim var buyuk ıhtımalle suan mtnEğer hardmaxx ile chadlite olma potansiyelin varsa ll i siktir et yuzune odaklan
Boyun kisaysa htn kurtarmayabilir chadlite+ şart hee ama 175 falansan ve htnysen slaylersinAga htn falansan illa kiz bulursun ama ll ile +10 cm ekleyip slayleyip hayati yaşamak var bi de.
derdım kız bulmak degıl toplumda kucuk gorunmemekAga htn falansan illa kiz bulursun ama ll ile +10 cm ekleyip slayleyip hayati yaşamak var bi de.
Ll pahali duzgun yuz ameliyatlariyla chadlite olabiliyorsan boyu siktir et chadlite olhardmax ile olma potansiyelim var buyuk ıhtımalle suan mtn
Chadlite isen küçük olmanin falan cok bir onemi kalmiycakderdım kız bulmak degıl toplumda kucuk gorunmemek
gozlerım sadece kotu kaslarım felan ıyı ama cene ıcın de amelıyat olabılırım onun dısı sorunum yokLl pahali duzgun yuz ameliyatlariyla chadlite olabiliyorsan boyu siktir et chadlite ol
oyle degıl bence suan tıpım ıyı evet rahat sevgılı yapabılıyorum ancak 190 sub5 elemanlar benden daha cok slaylıyorChadlite isen küçük olmanin falan cok bir onemi kalmiycak
Forumda cosmetic surgery kisminda herşeyi ogrenmeye çalış 2-3 ay rotting yaparsan baya bilgili olursun chadlite olursan boyunun çok bir önemi olmaz zaten bi model vardı adini unuttum chad oldugu icin kendinden 5 inch büyük kariyla evlenip çocuk falan yapiyotgozlerım sadece kotu kaslarım felan ıyı ama cene ıcın de amelıyat olabılırım onun dısı sorunum yok
Amk sub5 elemana kendini siktiren kizlari arzulama zaten damian gibi yuzun varsa boyun kisaysa senle çıkan kızlar boy fetisi olduğu için değil yuzun için çıkar ama senin kararin ll de olabilirsinoyle degıl bence suan tıpım ıyı evet rahat sevgılı yapabılıyorum ancak 190 sub5 elemanlar benden daha cok slaylıyor
arzulamak değil arzuldaığım cogu kızla olabılıyorum (doguda yasamanın artısı) sadece boy cok etkılı chad olursam yetıcek mı bılemıyorumAmk sub5 elemana kendini siktiren kizlari arzulama zaten damian gibi yuzun varsa boyun kisaysa senle çıkan kızlar boy fetisi olduğu için değil yuzun için çıkar ama senin kararin ll de olabilirsin
Ll at gitsin o zaman ama chadlite+ bisi olursan her türlü kurtarir boy fetişi olan kadinlarda o yakışıklı erkeği istiyorlar ama çevre baskısı yuzunden uzun boyu seciyorlar/deger veriyorlar eğer toplum baskisindan kurtulmak için boyunu uzaticaksan yuzunu gelistirmekte aynı şeyi gorur ama ll atip uzun durmaninda bir dominant etkisi yok değil sana kalmis ben olsam ll atardımarzulamak değil arzuldaığım cogu kızla olabılıyorum (doguda yasamanın artısı) sadece boy cok etkılı chad olursam yetıcek mı bılemıyorum
ll atmak sorun değil benim için sadece zaman alıcı bir süreç ve hayatında aksaklıklara da yol açıyor bu yuzden ıstemıyorumLl at gitsin o zaman ama chadlite+ bisi olursan her türlü kurtarir boy fetişi olan kadinlarda o yakışıklı erkeği istiyorlar ama çevre baskısı yuzunden uzun boyu seciyorlar/deger veriyorlar eğer toplum baskisindan kurtulmak için boyunu uzaticaksan yuzunu gelistirmekte aynı şeyi gorur ama ll atip uzun durmaninda bir dominant etkisi yok değil sana kalmis ben olsam ll atardım
Boyun zaten 175 falan gymmax ile v şeklinde foid gaze için vicut diz yüzünde eksik olan yerleri duzelttir çünkü ll baya aksatir dediğin gibi ama dediğim gibi iki yollada toplumdan alacağın tepki pozitif olacak sadece sen psikolijik olarak kısa olmak istemiyorsun dkye tahmin ediyorum kendjn sec 1- boy 2-yuzll atmak sorun değil benim için sadece zaman alıcı bir süreç ve hayatında aksaklıklara da yol açıyor bu yuzden ıstemıyorum
2 sinide aynı aynda yapacak olan benBoyun zaten 175 falan gymmax ile v şeklinde foid gaze için vicut diz yüzünde eksik olan yerleri duzelttir çünkü ll baya aksatir dediğin gibi ama dediğim gibi iki yollada toplumdan alacağın tepki pozitif olacak sadece sen psikolijik olarak kısa olmak istemiyorsun dkye tahmin ediyorum kendjn sec 1- boy 2-yuz
Köprücük uzattirmayan adam adam midir2 sinide aynı aynda yapacak olan ben
Benim oralar bayageniş şanslıyım sanırımKöprücük uzattirmayan adam adam midir
View attachment 3235892
FotoBenim oralar bayageniş şanslıyım sanırım
Doğu gardasim sana kotu bir haberim varOmuz çalışmadışım halde böyle çalışsam biide sen düşğn
NeymişkiDoğu gardasim sana kotu bir haberim var
Sırtını duvara daya iki nokta koy aradaki mesafeyi ölç yaz burayaFotoda normalden küçük çıkmış omuzlat geniş benim baya kişide dedi zaten doğrulandı
TamamSırtını duvara daya iki nokta koy aradaki mesafeyi ölç yaz buraya
Kaç ciktiTamam
Spordayın ölçemiorumkiKaç cikti
50den aşağı çıkarsa ipi hazırla baba okSpordayın ölçemiorumki
ip hazırlama videosu at baba düşük çikarsa ama büyük ihtimalle daha büyük50den aşağı çıkarsa ipi hazırla baba ok
benim kemik yasını bi doktor 14.5 digeri 16.5 dedi amk ozele gidicem detaylı baksınlar her defasında farklı bisiler diyolar 16.5 ise cidden ropeyüzümü roid hallediecek hic sıkıntı yok yüzde zaten htnyim göz altı filler ve makyaj haric bisey gerek yok
boyumda cok kısa degil ll ile 190 olucam sıkıntı degil bu isler dıs gorunusunu cok kafaya takma
hem yuzunu hem boyunu hardmaxxlicem diyon koprucukleride genislettirirsin baba kısaysa bileip hazırlama videosu at baba düşük çikarsa ama büyük ihtimalle daha büyük
at amk ben soylyıım mal aqbenim kemik yasını bi doktor 14.5 digeri 16.5 dedi amk ozele gidicem detaylı baksınlar her defasında farklı bisiler diyolar 16.5 ise cidden rope
e nabız giriyim atarım 1 saat icindeat amk ben soylyıım mal aq
50 üstü cıktı ama cok yakın dht kürüm için sabırsızlanmaya devam ediyorum ben oldumu bu sımdı.50den aşağı çıkarsa ipi hazırla baba ok
Ölüm sınırını gecmissin calismaya devam ok50 üstü cıktı ama cok yakın dht kürüm için sabırsızlanmaya devam ediyorum ben oldumu bu sımdı.
Omuz çalışınca bi sike yarıyo mu50den aşağı çıkarsa ipi hazırla baba ok
Natty gymcellikle bir yere kadar 560 bin lirayı hazirla Rusya'ya git mogur olarak gel okOmuz çalışınca bi sike yarıyo mu
1.5 yıldır idmanlıyım tabi gecicem. fizigim ektedirÖlüm sınırını gecmissin calismaya devam ok
37 çıktı nolacak şimdi sdfghjfdghjhgf (55kg) 0 gymSırtını duvara daya iki nokta koy aradaki mesafeyi ölç yaz buraya
kafan kopacak1.5 yıldır idmanlıyım tabi gecicem. fizigim ektedir
View attachment 3235958
TROLU BIRAK OK37 çıktı nolacak şimdi sdfghjfdghjhgf (55kg) 0 gym
yeminle iki omuz arası mesafeden bahsediyorsun değil miTROLU BIRAK OK
EVET DE İMKANSIZ 37 ÇIKMASI MKyeminle iki omuz arası mesafeden bahsediyorsun değil mi
yeminle iki omuz arası mesafeden bahsediyorsun değil mi
yıne olctum 45 sorry ama ıntıhar mı edeyımView attachment 3235979 KARILARIN ALT SINIR BİLE 37DEN BÜYÜK
45 KOTU BAYA AMA İNTİHAR ETME 560K BİRİKTİRyıne olctum 45 sorry ama ıntıhar mı edeyım
cok zayıfım durusum da kotu bundan dolayı olabılır mı sporla 50yı gecer bence45 KOTU BAYA AMA İNTİHAR ETME 560K BİRİKTİR
ROİDSİZ 2.5 AR CM YARRAK KOYARSIN BABA OK.cok zayıfım durusum da kotu bundan dolayı olabılır mı sporla 50yı gecer bence