![dogu](/data/avatars/l/93/93259.jpg?1729858714)
dogu
Banned
Kollar trex gibi durmaz mı kol uzatma Ameliyatıda varmışta kol uzatmaya gerek var mıbilmiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
elin cebinde gez krdsKollar trex gibi durmaz mı kol uzatma Ameliyatıda varmışta kol uzatmaya gerek var mıbilmiyorum.
Bacaklaea 10 cm atsak wingspan sikilmeyecekmi10 cmye kadar proporsiyon bozulmuyo merak etme
adamlar 17 cm atıyor bir şey olmuyor zaten doktorlar altın oranı ayarlıyorlar.Bacaklaea 10 cm atsak wingspan sikilmeyecekmi
17 cm de asimetrik olursun ama doktor minumum asimetri maksimum boy değerini bulur o kadar bilgili adam cerrahi dinlemek lazım hersarttaadamlar 17 cm atıyor bir şey olmuyor zaten doktorlar altın oranı ayarlıyorlar.
KLASDHJKLWQEKJQWGDKollar trex gibi durmaz mı kol uzatma Ameliyatıda varmışta kol uzatmaya gerek var mıbilmiyorum.
olum koşamıcan sonra yapma laKollar trex gibi durmaz mı kol uzatma Ameliyatıda varmışta kol uzatmaya gerek var mıbilmiyorum.
DOGRU DİYOR BEN YETİŞKİN BİR ADAM OLARAK SUREKLİ KOSARİMolum koşamıcan sonra yapma la
ZİBİDİ HERİFİN İŞİDİR KOŞMAK BABADOGRU DİYOR BEN YETİŞKİN BİR ADAM OLARAK SUREKLİ KOSARİM
AYNEN OYLE ESEK KADAR ADAMLAR BEBEK GİBİ NASİ KOSCAZ NASİ ZİPLİYCAZ DİYUR MERDİVEN CİK YURU YETER MK KAC YASİNA GELDİNZİBİDİ HERİFİN İŞİDİR KOŞMAK BABA
Bir şey olmaz zaten amele işçisi değiliz parasıyla Yaptırırız koşturmalı işleriAYNEN OYLE ESEK KADAR ADAMLAR BEBEK GİBİ NASİ KOSCAZ NASİ ZİPLİYCAZ DİYUR MERDİVEN CİK YURU YETER MK KAC YASİNA GELDİN
kaçtan kaç olucan bariBir şey olmaz zaten amele işçisi değiliz parasıyla Yaptırırız koşturmalı işleri
1.75 ddn 1.90+kaçtan kaç olucan bari
15cm fazla değil mi, sakat kalmayasın1.75 ddn 1.90+
15 cm fazlası uzatıyorlar mı aq.Sakat olmaya değmez 185 frlan ol bari aq ömrünün geri kalanını yatakta geçirmek istemiosan1.75 ddn 1.90+
yapıyorlar sıkıntı olmuyor15cm fazla değil mi, sakat kalmayasın
Bende 15 yaptircam kollari bildigim kadariyla maks 5 cm attirabiliyon bide spine falan sıkıntı benim bacaklar kisa ust vivudum ve kollar uzun amk 10 cm e kadar proportipns bozulmuyo desek allahin izniyle 15 attiricam bendeyapıyorlar sıkıntı olmuyor
Dediğin gibiyse 15 cm rahat giderBende 15 yaptircam kollari bildigim kadariyla maks 5 cm attirabiliyon bide spine falan sıkıntı benim bacaklar kisa ust vivudum ve kollar uzun amk 10 cm e kadar proportipns bozulmuyo desek allahin izniyle 15 attiricam bende
Chadlite olmak yerine ll yaptıran maldırKollar trex gibi durmaz mı kol uzatma Ameliyatıda varmışta kol uzatmaya gerek var mıbilmiyorum.
çene yapınca chadlite olmuyosunChadlite olmak yerine ll yaptıran maldır