LL yaptıracam ama kol

dogu

dogu

Banned
Kollar trex gibi durmaz mı kol uzatma Ameliyatıda varmışta kol uzatmaya gerek var mıbilmiyorum.

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak
10 cmye kadar proporsiyon bozulmuyo merak etme

Kollar trex gibi durmaz mı kol uzatma Ameliyatıda varmışta kol uzatmaya gerek var mıbilmiyorum.
elin cebinde gez krds

adamlar 17 cm atıyor bir şey olmuyor zaten doktorlar altın oranı ayarlıyorlar.
17 cm de asimetrik olursun ama doktor minumum asimetri maksimum boy değerini bulur o kadar bilgili adam cerrahi dinlemek lazım hersartta

KLASDHJKLWQEKJQWGD

olum koşamıcan sonra yapma la

• JFL
Reactions: Tornoviaa, oldgymcel, Deleted member 70692 and 2 others
  • +1
Reactions: Deleted member 70692 and Angutoid
ZİBİDİ HERİFİN İŞİDİR KOŞMAK BABA
AYNEN OYLE ESEK KADAR ADAMLAR BEBEK GİBİ NASİ KOSCAZ NASİ ZİPLİYCAZ DİYUR MERDİVEN CİK YURU YETER MK KAC YASİNA GELDİN

• +1
  • Love it
Reactions: oldgymcel, Dathomirian Zabrak and Deleted member 80812
AYNEN OYLE ESEK KADAR ADAMLAR BEBEK GİBİ NASİ KOSCAZ NASİ ZİPLİYCAZ DİYUR MERDİVEN CİK YURU YETER MK KAC YASİNA GELDİN
Bir şey olmaz zaten amele işçisi değiliz parasıyla Yaptırırız koşturmalı işleri

1.75 ddn 1.90+
15 cm fazlası uzatıyorlar mı aq.Sakat olmaya değmez 185 frlan ol bari aq ömrünün geri kalanını yatakta geçirmek istemiosan

• +1
Reactions: lopaks41
yapıyorlar sıkıntı olmuyor
Bende 15 yaptircam kollari bildigim kadariyla maks 5 cm attirabiliyon bide spine falan sıkıntı benim bacaklar kisa ust vivudum ve kollar uzun amk 10 cm e kadar proportipns bozulmuyo desek allahin izniyle 15 attiricam bende

Bende 15 yaptircam kollari bildigim kadariyla maks 5 cm attirabiliyon bide spine falan sıkıntı benim bacaklar kisa ust vivudum ve kollar uzun amk 10 cm e kadar proportipns bozulmuyo desek allahin izniyle 15 attiricam bende
Dediğin gibiyse 15 cm rahat gider

Chadlite olmak yerine ll yaptıran maldır

henry cavill de ll yaptırdı amk trex kolları var elleri de küçücük