htn666
evet
Bu elemani dinleyen varmi cidden mk. Bide gelip gecene laf atiyor. Kendini birsey saniyor heralde boyle suriyelilere aldirmayin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bence birbirinize çamur atmaktan ziyade yanlıslarinizi kabullenip birbirinizi bilgilendirebilirsiniz, toksik davranislarinizin ve sonuca varamayacak kavgalarinizin kendinize veyahut forumdakilere bir faydasi olmayacak.Bu elemani dinleyen varmi cidden mk. Bide gelip gecene laf atiyor. Kendini birsey saniyor heralde boyle suriyelilere aldirmayin
sevdim seni kardeşim burda yeni miydinbence birbirinize çamur atmaktan ziyade yanlıslarinizi kabullenip birbirinizi bilgilendirebilirsiniz, toksik davranislarinizin ve sonuca varamayacak kavgalarinizin kendinize veyahut forumdakilere bir faydasi olmayacak.
çoban bile hiçbir şey bilmese en kötü bizden iyi koyun gütmeyi bilir senin bildiğini başkası bilemeyebilir böylesi muhabbetler benim kanımca olgunlaşamamanın sonucu
hesap zaten vardı da bu gece foruma dahil olayim dedimsevdim seni kardeşim burda yeni miydin
Önce o başlatdı. Ben sadece devam ettirdim. Ginseng postuma baka bilirsinizbence birbirinize çamur atmaktan ziyade yanlıslarinizi kabullenip birbirinizi bilgilendirebilirsiniz, toksik davranislarinizin ve sonuca varamayacak kavgalarinizin kendinize veyahut forumdakilere bir faydasi olmayacak.
çoban bile hiçbir şey bilmese en kötü bizden iyi koyun gütmeyi bilir senin bildiğini başkası bilemeyebilir böylesi muhabbetler benim kanımca olgunlaşamamanın sonucu
Zodiac ne ara 1.5k oldun lasevdim seni kardeşim burda yeni miydin
az bile rengim güzel olmuş amaZodiac ne ara 1.5k oldun la
kanka akli dengesi yok iste zodiac tmbnin kankasi oldugu icin bana sovuyo bu sik de kendini bi yarram saniyoEOIAWJIONEAJOWINEJWOAIEIWOJA harbı bu adam malın tekı ya
Kudur oekanka akli dengesi yok iste zodiac tmbnin kankasi oldugu icin bana sovuyo bu sik de kendini bi yarram saniyo