lll isimli elemanin kendini birsey sanmasi

htn666

htn666

evet
Bu elemani dinleyen varmi cidden mk. Bide gelip gecene laf atiyor. Kendini birsey saniyor heralde boyle suriyelilere aldirmayin

• JFL
Reactions: Zodiac and menas
EOIAWJIONEAJOWINEJWOAIEIWOJA harbı bu adam malın tekı ya

• +1
  • JFL
Reactions: htn666 and Zodiac
gereksiz biri

• JFL
  • +1
Reactions: Kayra139 and htn666
Bu elemani dinleyen varmi cidden mk. Bide gelip gecene laf atiyor. Kendini birsey saniyor heralde boyle suriyelilere aldirmayin
bence birbirinize çamur atmaktan ziyade yanlıslarinizi kabullenip birbirinizi bilgilendirebilirsiniz, toksik davranislarinizin ve sonuca varamayacak kavgalarinizin kendinize veyahut forumdakilere bir faydasi olmayacak.

çoban bile hiçbir şey bilmese en kötü bizden iyi koyun gütmeyi bilir senin bildiğini başkası bilemeyebilir böylesi muhabbetler benim kanımca olgunlaşamamanın sonucu

• +1
Reactions: cakdripa and Zodiac
bence birbirinize çamur atmaktan ziyade yanlıslarinizi kabullenip birbirinizi bilgilendirebilirsiniz, toksik davranislarinizin ve sonuca varamayacak kavgalarinizin kendinize veyahut forumdakilere bir faydasi olmayacak.

çoban bile hiçbir şey bilmese en kötü bizden iyi koyun gütmeyi bilir senin bildiğini başkası bilemeyebilir böylesi muhabbetler benim kanımca olgunlaşamamanın sonucu
sevdim seni kardeşim burda yeni miydin

• +1
Reactions: orbitalover, htn666 and dlzm
  • +1
Reactions: Kayra139, htn666 and Zodiac

Önce o başlatdı. Ben sadece devam ettirdim. Ginseng postuma baka bilirsiniz

• Hmm...
Reactions: Kayra139 and dlzm
EOIAWJIONEAJOWINEJWOAIEIWOJA harbı bu adam malın tekı ya
kanka akli dengesi yok iste zodiac tmbnin kankasi oldugu icin bana sovuyo bu sik de kendini bi yarram saniyo

• +1
Reactions: orbitalover and ayisiken
kanka akli dengesi yok iste zodiac tmbnin kankasi oldugu icin bana sovuyo bu sik de kendini bi yarram saniyo
Kudur oe

• Ugh..
Reactions: orbitalover

Users who are viewing this thread

Back