Fridx
Exotic Ethnic
Title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
büyük adam vesselamdevrimmi başlattım nie herkes oyunla ilgili tirad açıyo olm benımı beklediniz amk
büyük adam vesselam
dabulu ar dabulu ickMainin ne
Benim pykedabulu ar dabulu ick
warwick boş çar kanka yasuo oynuyom bendabulu ar dabulu ick
ya bilader threadler nıye boyle oldu amkTitle
benim arkadaşında pyke la siz çok taşaklı bireyler oluyosunuz geneldeBenim pyke
@maarda qiyanayi zedle domaltiyorum
Hic girmedim girmeye degermiaram şamata spamlıyorum geldiğinden beri 400 maç attım
Sen en iyisi okula devam knkhayatimda 1 mac oynadim onda da botlar tarafindan tecavuz yedim sonra sildim![]()
lole sarsaydim forumu bulmak yerine 150kg obez olabilirdim iyi ki sarmamisim.Sen en iyisi okula devam knk
Laan lol oynayanlar chad oluor git larsa bak kfceatboxa baklole sarsaydim forumu bulmak yerine 150kg obez olabilirdim iyi ki sarmamisim.
Bide gotten vurduruyo dedin gotten igne vuruyom sayilir mi
[deleted attachment]Laan lol oynayanlar chad oluor git larsa bak kfceatboxa bak
Amk 8 yasindayken abim botlara karsi oynatiordu oyunu ogreniyim diye
genclerLOLÜN KRALINI ÇAĞRIYORUM @jauscope
abim hoşgeldinsa
gencler
ben basit bir adamım pc de sadece minecraft telefonda sadece clash royale oynarımAmk 8 yasindayken abim botlara karsi oynatiordu oyunu ogreniyim diye![]()
oyundaki en disgusting çar 2 kill alsin olduğu snowballın haddi hesabi yok neyseki sonraki patch nerf gelecek
Hic girmedim girmeye degermi
Agam en iyi mod şakasız en en en iyi mod
Oyun boyu tryhard oynayip chatte rakibin anasini sikmekknk tryhard oynamayinca nasi zeck aliyonuz loldeb
chat atmak boşta bu millet garip aq lolü oynamayı seviyolar demekki eğlence modu girdiklerine göreOyun boyu tryhard oynayip chatte rakibin anasini sikmek![]()
Beynimi kapatıp oynuyom akıyorknk tryhard oynamayinca nasi zeck aliyonuz loldeb
timeskip atmaya oynuyon ozamn, youtube izlesen daha iyi aq oda akıp gidiyor hemde bişeyler öğrenirsin en azındanBeynimi kapatıp oynuyom akıyor
Pct yapmayınca böyle oluyo herhalde
asıl nası oynuyonuz onu anlamıyom aşırı sıkıcı geliyor bana aqTitle
High skill chad çarı
Timeskip sayılır ama oynarken eğleniyorum yani. Bazı çarlar aşşırı sarıyor brand tahm kench gibitimeskip atmaya oynuyon ozamn, youtube izlesen daha iyi aq oda akıp gidiyor hemde bişeyler öğrenirsin en azından
Title