elemanzelvadre
Anti natural 🥶🥶💀☠️😈
demir 1 den cıkamıyorum yardım edecek var mı duo gırelım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
sezon 14 1.mevsim plat 2.mevsim gold nick:hide your mom#kaosdemir 1 den cıkamıyorum yardım edecek var mı duo gırelım
benim bir tane ampüte arkadaşım var kolunu bacağını kullanamıyor o bile demir 1 değil özürlüzelvadredemir 1 den cıkamıyorum yardım edecek var mı duo gırelım
YA SIKICI DAĞ DEVİREN DŞİYE BİRİ GELİP KOŞUP KOŞUP ÖLÜP DURUYOR HER MAÇTA TAKIMIMA GELİYOR OORPĞSU ÇOCUGUbenim bir tane ampüte arkadaşım var kolunu bacağını kullanamıyor o bile demir 1 değil özürlüzelvadre
hassiktir lan bu benim ampüte arkadaşYA SIKICI DAĞ DEVİREN DŞİYE BİRİ GELİP KOŞUP KOŞUP ÖLÜP DURUYOR HER MAÇTA TAKIMIMA GELİYOR OORPĞSU ÇOCUGU
View attachment 3283776
DEMİRLE DUO ATCAK HESABIN VAR MI__???gel peak euw cha 967 lp
yok onu sen bulcanDEMİRLE DUO ATCAK HESABIN VAR MI__???
O ZAMAN ŞÖYLE YAPUIYORUZyok onu sen bulcan
fresh acclar 120tl mi oldu
g2gde daha ucuza bulabilirsin ama kullanılmış çıkabiliyorfresh acclar 120tl mi oldu
evetfresh acclar 120tl mi oldu
amınakodumun yarrağı fresh hesap alsam bile gold başlıycam elonun 10 katı oluyorum 1 maçta giremiyoruz
3 kisi flex girelim gelin dcg2gde daha ucuza bulabilirsin ama kullanılmış çıkabiliyor
View attachment 3284996 şuan nakitim yok 1 hesapda bana al daha sonra ibandan yollayayım
daha vanguard falan kuruyor baya var kurulmasına3 kisi flex girelim gelin dc
kankı dc acılmıyor ya sen mal mısın adamlar kapattı orayı. lol sesli sohbet uzerinden goruselim3 kisi flex girelim gelin dc
kablonet dnsleri yasakladımı bişey oldu 3 yıldır calısmıyor dns warp uygulamsdıa ping çıakrıyor seninle konuaşmyıcaz anlaşılano sırada dns kullanan chad bizziko
evet doğru ben l9 ortamlarında takılıyom hepsi fetöcü dur gold bi hesaba giriyorum.@yuda View attachment 3285002 nickini yaz toplantıya başlayalım
kaubl etsene artıkevet doğru ben l9 ortamlarında takılıyom hepsi fetöcü dur gold bi hesaba giriyorum.
nick: im so hott#3131
konussana sesli sohbette amkkaubl etsene artık
Sigma Patorn31#sigma ekle atalımgold solo q gircek var mı la esnek de olabilir beylerr
atiyom kankaSigma Patorn31#sigma ekle atalım
konussana sesli sohbette amk
ibneler gelin 5li atakkaubl etsene artık
ark ekleyin maç bitince lobiye inv atıyımibneler gelin 5li atak
ekliyozark ekleyin maç bitince lobiye inv atıyım
5dkya bitiyorekliyoz
bekliyoz5dkya bitiyor
sende gelsene 5 kişi oluyozdaha vanguard falan kuruyor baya var kurulmasına
yama %50 sıfırdan kuruyomsende gelsene 5 kişi oluyoz
geçici birini bulduk sen gelince atıcazyama %50 sıfırdan kuruyom
attımSigma Patorn31#sigma ekle atalım