Looksmax forumunun geldigi hal

apo

apo

A Larp a Day Keeps Reality Away.
YA AM HOSAFLARI. BAKIN OFF-TOPIC KONUSMAK ISTIYORSUNUZ ANLIYORUM Ve dogru duzgun bir hayatiniz yok, gercek hayatta bulamadiginiz ilgiyi buradan bulmaya calisiyorsunuz EVET BEN DE bunu yapiyorum. AMA Bunu yaptigim 7/24 jesterlayip anasini sikecegim anlamina gelmiyor cok biktim aq

Ya Discord'a giriyoruz tmm sohbet et krdsm de jfl almak icin atilmayan sey kalmiyo hyr anliyorum sikinti yok ama DOSTUM 7/24 DE BUNU YAPMAZSIN.

Su siktigimin subforumu dahil olmakla beraber luxmex hakkinda hicbir sik neredeyse konusulmuyor

Tamam bilgiler zaten forumda olabilir lakin bilgilerin forurmda olusu tecrubelerimizi paylasmayacagimiz ya da internette luxmex ile alakali gordugumuz bir sey hakkinda thread acmayacagimiiz anlamina gelmio, aynisi discord icin de gecerli

Subforumun yuzde 50'si ya da fazlasi evinde 31 cekip luxmex hakkinda bir sey yapmayanlarla dolu ve bunu da anlarim da ayni adamlar gelip subforumda jesterlik bu kadar yapmasin ya da discord'da aq

Su an fakecel rage geciriyorum bu sebepden dolayi

Subforumda cok guzel konular acana, tecrubelerini paylasanlara ve insanlara yardimci olanlara cok tesekkur ederim

Jesterlayan arkadaslarimi da seviyorum ama bari arada bi luxmex hakkinda bir iki sey acin da sadece jester olmayin, herkes boyle yapinca luxmex forumu olmaktan cikiyor forum zaten

Simdi @maarda gelip yine yok cope yok ztn bilgi var fln dicek, bilgi olmasi bu konular hakkindaki tecrubemizi paylasmamiza engel degil ya da birisi diy mi yapacak adam no limit to larp diyo 10 rep aliyo biz diy yapicaz diye thread aciyoruz 3 4 rep aliyoruz aq

Subforumda luxmex / blackpill thread'i acilinca (Bazilari gereksiz oluyor ama yine de):

"Cope"

"Larp"

"Ayn"

"Water"

La ben diy filler yapcam demisim istettim demisim burada igneden 9 yasindaki veletler gibi korkup kanzi igneyi nasil sokabiliyosun yaaa diye aglayanlar var hala thread'ime sadece dnr atiliyor ya da birisi larp diyip ztn thread'i acandan dahha cok rep aliyor

Rep'te gozum yok ama repin karsindakine en azindan dnr atmayip onemsedigini gosterebildigi icin bu context'te kullanayim dedim

Discord'dan da ciktim subforuma ya da foruma da daha siktimseni konu ya da thread acmam diy guide'larim ve before/after'larim disinda

Hay ama sizin cidden beyninizi son nöron kalana kadar sikeyim ben diyorum filler'i istettim 20ml, source da veriyorum birisi felc kalinca bizziko fln atiyo (Kisiyi cidden severim ama bu jesterlik luxmex forumu oldugunu ddusununce cok kaciyor) sonrasinda da herkes aynisini spamlamaya basliyor

Tamam sen evinde otur sik gibi ltn kal orospu evladi da bari forumun asil amaci olan konuyu acanlara saygi duy ya da luxmex forumundasin ya bilgi almaya calis

Saygilarimla,

Apo aka analjfl

TLDR , DNR yazanlarin da simdiden gotunu basini sikeyim sizin hayatinizi da sikeyim

Yazdiklarimin hepsi water ama cidden biktirdi artik

LOOKSMAX FORUMUNDA LOOKSMAX KONUSU ACMAYA HEVESIMIZ KALMADI AQ

Last edited:
  • +1
Reactions: jsbera, hardmaxxx, talha_ and 17 others
dnr

• JFL
  • +1
Reactions: hardmaxxx, İNTİKAM VAKTİ, anathema and 13 others
dnr nigger

• +1
  • JFL
Reactions: hardmaxxx, anathema, Ameliyat Masası and 5 others
tmm knk gözünü atmayı unuttun bu arada bugun

• JFL
  • +1
Reactions: hardmaxxx, anathema, piuafl and 12 others
dnr nigger
Atin sunlara da bir iki jfl keyifleri yerine gelsin aq
tmm knk gözünü atmayı unuttun bu arada bugun
1771103355683

EVET BEN DE bunu yapiyorum

• +1
Reactions: Fridx, growthplatessss111, BugraSA and 2 others
YA AM HOSAFLARI. BAKIN OFF-TOPIC KONUSMAK ISTIYORSUNUZ ANLIYORUM Ve dogru duzgun bir hayatiniz yok, gercek hayatta bulamadiginiz ilgiyi buradan bulmaya calisiyorsunuz EVET BEN DE bunu yapiyorum. AMA Bunu yaptigim 7/24 jesterlayip anasini sikecegim anlamina gelmiyor cok biktim aq

Ya Discord'a giriyoruz tmm sohbet et krdsm de jfl almak icin atilmayan sey kalmiyo hyr anliyorum sikinti yok ama DOSTUM 7/24 DE BUNU YAPMAZSIN.

Su siktigimin subforumu dahil olmakla beraber luxmex hakkinda hicbir sik neredeyse konusulmuyor

Tamam bilgiler zaten forumda olabilir lakin bilgilerin forurmda olusu tecrubelerimizi paylasmayacagimiz ya da internette luxmex ile alakali gordugumuz bir sey hakkinda thread acmayacagimiiz anlamina gelmio, aynisi discord icin de gecerli

Subforumun yuzde 50'si ya da fazlasi evinde 31 cekip luxmex hakkinda bir sey yapmayanlarla dolu ve bunu da anlarim da ayni adamlar gelip subforumda jesterlik bu kadar yapmasin ya da discord'da aq

Su an fakecel rage geciriyorum bu sebepden dolayi

Subforumda cok guzel konular acana, tecrubelerini paylasanlara ve insanlara yardimci olanlara cok tesekkur ederim

Jesterlayan arkadaslarimi da seviyorum ama bari arada bi luxmex hakkinda bir iki sey acin da sadece jester olmayin, herkes boyle yapinca luxmex forumu olmaktan cikiyor forum zaten

Simdi @maarda gelip yine yok cope yok ztn bilgi var fln dicek, bilgi olmasi bu konular hakkindaki tecrubemizi paylasmamiza engel degil ya da birisi diy mi yapacak adam no limit to larp diyo 10 rep aliyo biz diy yapicaz diye thread aciyoruz 3 4 rep aliyoruz aq

Subforumda luxmex / blackpill thread'i acilinca (Bazilari gereksiz oluyor ama yine de):

"Cope"

"Larp"

"Ayn"

"Water"

La ben diy filler yapcam demisim istettim demisim burada igneden 9 yasindaki veletler gibi korkup kanzi igneyi nasil sokabiliyosun yaaa diye aglayanlar var hala thread'ime sadece dnr atiliyor ya da birisi larp diyip ztn thread'i acandan dahha cok rep aliyor

Rep'te gozum yok ama repin karsindakine en azindan dnr atmayip onemsedigini gosterebildigi icin bu context'te kullanayim dedim

Discord'dan da ciktim subforuma ya da foruma da daha siktimseni konu ya da thread acmam diy guide'larim ve before/after'larim disinda

Hay ama sizin cidden beyninizi son nöron kalana kadar sikeyim ben diyorum filler'i istettim 20ml, source da veriyorum birisi felc kalinca bizziko fln atiyo (Kisiyi cidden severim ama bu jesterlik luxmex forumu oldugunu ddusununce cok kaciyor) sonrasinda da herkes aynisini spamlamaya basliyor

Tamam sen evinde otur sik gibi ltn kal orospu evladi da bari forumun asil amaci olan konuyu acanlara saygi duy ya da luxmex forumundasin ya bilgi almaya calis

Saygilarimla,

Apo aka analjfl

TLDR , DNR yazanlarin da simdiden gotunu basini sikeyim sizin hayatinizi da sikeyim

Yazdiklarimin hepsi water ama cidden biktirdi artik

LOOKSMAX FORUMUNDA LOOKSMAX KONUSU ACMAYA HEVESIMIZ KALMADI AQ
TAMAM YARIN DİY BİŞEKTOMİ YAPIYORUM OROSPU COCUGU BEKLE

• JFL
  • +1
Reactions: hardmaxxx, anathema, Ameliyat Masası and 7 others
paragraf yazmış dnr

• +1
Reactions: hardmaxxx, anathema and Thrill
Planlarım var forum için iyi bir thread hazırlayacam.

• +1
Reactions: hardmaxxx, anathema, Thrill and 2 others
Hani bak zaten discord'dan da arada birkac bilgi paylastim zaten de son 19 saattir diy infraorbital filler enjeksiyonu nasil yaparim diye arastirma yapiyorum, filler videolari izliyorum, damar yollarini yuzumde cizip karsilastirma yapip hepsini tek tek ogrenmeye calisiyorum ve hangi damar nereden gecer hangi damar hangi kemigin altindan gecer nereden nereye igneyi sokarsam damara enjekte etmem vs diye saatlardir yuzume eyeliner ile damarlari cizip karsilastirip yanlis olunca geri yapa yapa tek tek deniyorum

Bunun hakkinda bilgi paylasinca:

"Felc kalicak aptal oe"

Heves kalmadi cidden

Ben Filler'i enjekte ederken turkce tek tek anlata anlata siz icin turkce cekerim diyodum videolu bunu dusunen aklimi da sikeyim kendimi de sikeyim

• +1
Reactions: jsbera, Fridx, piuafl and 3 others
bayma kanka ya diy filler ne aminakoyim diy infra implantta yapcan mı

• JFL
  • +1
Reactions: hardmaxxx, anathema, Serialsuicide and 3 others
Derslerime çalışıp para kazanıp iyi bi doktorda safe filler mı yaptırsam aaa ne gerek var bütün gün orgda rotlayım hindistandaki poopdullahın yaptığı diy filler guidea güvenip yüzüme erimeyen dolgu basayım 🤣

• JFL
  • +1
Reactions: anathema, flows5991, Serialsuicide and 3 others
bayma kanka ya diy filler ne aminakoyim diy infra implantta yapcan mı
Diy filler'da ne sorun gordun ? Neden olmayacagina karsin bir arguman sunar misin, arastirma yapmadan havaya birkac sey sallamak cok basit degil mi
Derslerime çalışıp para kazanıp iyi bi doktorda safe filler mı yaptırsam aaa ne gerek var bütün gün orgda rotlayım hindistandaki poopdullahın yaptığı diy filler guidea güvenip yüzüme erimeyen dolgu basayım 🤣
"Derslerime calisip para kazanip" Kusura bakma dostum ama ben 23 yasimdan sonra zaten filler olmam implant taktiririm direkt, gecirecegim en guzel yillari da ameliyata giremeyecegim icin filler yapmak cok daha mantikli. Uzun vadede zaten ben de sacma buluyorum

2.si hayir her gun .org rotlamiyorum ve hayir hindistanda'ki bir curry'nin guide'ini falan okumadim
Bunun uzerine doktorlarin, doktorlar icin cektigi videolari ve direkt bir sekilde prosedur videolarini izledim + uzerine makaleler okudum, konu hakkinda daha cok bilgi edinmek istersen paylasabilirim. Uzerine bir de "Erimeyen dolgu" derken neyi kastettigini anlamadim ne alaka erimeyen dolgu ? Ben eritemeyecegim dolguyu alacak kadar salak bir varlik miyim sence ? Yaninda anlik bir sorun olmasin diye dissolver da aldim, yine de %100 kaybolmayacaginin farkindayim ama zaten birkac seanslik prosedurlerde kullanilan filler'in kalaninin cok buyuk bir yan etkisi olmuyor.

Insanlara sacma sacma atiflarda bulunmadan once elini o sikinden cek de duzgun bir iki arastirma yap, konuyla alakali sorun varsa da sor

• +1
Reactions: Auchelius, Fridx, GEBERTİRİM and 1 other person
gecirecegim en guzel yillari da
kime göre
Ben eritemeyecegim dolguyu alacak kadar salak bir varlik miyim sence ? Yaninda anlik bir sorun olmasin diye dissolver da aldim, yine de %100 kaybolmayacaginin farkindayim ama zaten birkac seanslik prosedurlerde kullanilan filler'in kalaninin cok buyuk bir yan etkisi olmuyor.
radyoloji uzmanları bile en modern teknikleri kullanarak yüzdeki fillerların konumunu tam olarak tespit edemiyorlar,senin edebileceğini nasıl çıkardın aq,birkac fillerdan bisi olmaz ama evet
tmmda knk genel olarak okudum threadi basit softmaxleri zaten biliyoruz hadi onları gecelim geriye biraz daha zor olan işte roid diy vs. kaldı
forumun yüzde 90ı falan 18 yas altı ailesiyle yasıyo ya paraları yok yada low inhib değiller bunu yapacak kadar yani efor sarfetmenin mantığı yok bu konularda aq

• +1
Reactions: jsbera, anathema, flows5991 and 5 others
Diy filler'da ne sorun gordun ? Neden olmayacagina karsin bir arguman sunar misin, arastirma yapmadan havaya birkac sey sallamak cok basit degil mi

"Derslerime calisip para kazanip" Kusura bakma dostum ama ben 23 yasimdan sonra zaten filler olmam implant taktiririm direkt, gecirecegim en guzel yillari da ameliyata giremeyecegim icin filler yapmak cok daha mantikli. Uzun vadede zaten ben de sacma buluyorum

2.si hayir her gun .org rotlamiyorum ve hayir hindistanda'ki bir curry'nin guide'ini falan okumadim
Bunun uzerine doktorlarin, doktorlar icin cektigi videolari ve direkt bir sekilde prosedur videolarini izledim + uzerine makaleler okudum, konu hakkinda daha cok bilgi edinmek istersen paylasabilirim. Uzerine bir de "Erimeyen dolgu" derken neyi kastettigini anlamadim ne alaka erimeyen dolgu ? Ben eritemeyecegim dolguyu alacak kadar salak bir varlik miyim sence ? Yaninda anlik bir sorun olmasin diye dissolver da aldim, yine de %100 kaybolmayacaginin farkindayim ama zaten birkac seanslik prosedurlerde kullanilan filler'in kalaninin cok buyuk bir yan etkisi olmuyor.

Insanlara sacma sacma atiflarda bulunmadan once elini o sikinden cek de duzgun bir iki arastirma yap, konuyla alakali sorun varsa da sor
Baldcel kolajencel değilsen en güzel yıllarım diye bir şey yok chad 40ında bile slayliyor. İmplantı nasıl taktırmayı düşünüyorsun zengin misin? Filler konusunda da istediğin kadar video izle makale oku el pratikliğin olmadığı için adam gibi yapamayacaksın

• +1
Reactions: flows5991, Auchelius, apo and 1 other person
kime göre
Bana gore, bari duzgun Universite yillarim olsun
radyoloji uzmanları bile en modern teknikleri kullanarak yüzdeki fillerların konumunu tam olarak tespit edemiyorlar,senin edebileceğini nasıl çıkardın aq
Dikkat edersen zaten tamamen eritemeyecegimi bildigimi yazmisim ve birkac ml'imden kalan o yuzdelik filler'in da bir sik degismeyecegini soyledim ztn ben de biliyom yoksa dw
yüzde 90ı falan 18 yas altı ailesiyle yasıyo ya paraları yok yada low inhib değiller bunu yapacak kadar yani efor sarfetmenin mantığı yok bu konularda aq
Haklisin ama adam softmaxx ile alakali tecrubelerini bile paylasabilir, forumda 7 senedir ayni konular donup duruyor ztn hep yeni birileri geldigi icin ve emin ol sen de butun softmaxx'leri denemedin ya da hepsini bilmiyosun. Herkes bir yerde yeni bir sey ogrenecek sonucta ve hep konusulsun demiyorum ama bir user'in actigi thread'lerin ya da attigi postlarin %99'u jester %1 looksmax ise orada ben sorun goruyorum. Bir de ben de yurtdayim benim de parami alabilecegim bir ailem yok ama parami da en yarrak yollardan olsa dahi internetten kazaniyorum + yurtta olmama ragmen gotume igne sokacaksam bile bir kafenin tuvaletine gidiyorum orada zaten aynali tek kisilik tuvaletler de olabiliyor, saklama isini ise ya odada gizli yapiyorum ya da kimsenin aklina gelmeyecegi ev disinda bir yere gizliyorum. Ailemle yasarken looksmax ile alakali aldigim seyleri yangin merdivenindeki borularin gectigi bolmenin arasina saklamistim tek bir allahin kulu da bulmamisti

Hani para konulari vs de bu forumda konusulmali zaten cunku her sey sonucunda looksmax'e baglaniyor, adam param yok diye agliyor ama uzerine hicbir sey yapmiyor

Evt ben de greyleri kandiriyorum ama parami da kazaniyorum. Bu konularin konusuldugu bir forumda buna bile laf edecek birisi varsa siktirsin gitsin zaten.
Baldcel kolajencel değilsen en güzel yıllarım diye bir şey yok chad 40ında bile slayliyor.
Chad her yasta slayler, sence onu mu kastettim ?
İmplantı nasıl taktırmayı düşünüyorsun zengin misin?
Yurtdisinda okuyorum ve ise baslayinca aylik 8k usd gelirim garanti simdilik, implant taktirabilecegimi dusunuyorum evet.
Filler konusunda da istediğin kadar video izle makale oku el pratikliğin olmadığı için adam gibi yapamayacaksın
Bir doktordan iyi yapabilecegimi iddia etmiyorum ve etmedim + yapamam da doktor gibi lakin genel olarak yapabilecegimi dusunuyorum

Yapamayacagimi dusunduren ne sana, hic yuzune igne ya da herhangi bir seyi sokup denedin mi ? Benim sahsen pdo deneyimim var ve forumda ne post okusam yarrak yarrak konusuyorlardi ama gunun sonunda yapabildim mi yapabildim

• +1
Reactions: Auchelius, Fridx and Thrill
322f1294 da33 4ef0 92a7 51c8d15eb7ee

• +1
Reactions: hardmaxxx, Thrill and apo
en haklı thread

• +1
Reactions: apo and Resistance.
19 saattir diy infraorbital filler enjeksiyonu nasil yaparim
TEAR THROUGH İSE 25G / 13MM
MESO YAPACAKSAN 30G / 4MM
NERVE MAP AÇIP YAPARSIN

• +1
Reactions: apo
Beyler cidden diy fillerda kotu olan ne buldunuz anlamiyorum yapmaya denemeye deger
Sizin zaten fillerlarla olan seyinizi hic anlamiyorum sanki filler sizi sikti
Bende yapmaya dusunuorum ama elim titrek
Arada bir girgir samata iyide biraz looksmaxlesek iyi olur

• Love it
Reactions: apo
bu kadar nutuk atıp hâlâ bir şey üretmemen komik forumu terapi odasına çevirmişsin herkes jester diye ağlıyorsun ama aynaya bakmaya götün yemiyor laf çok icraat sıfır rage satıyorsun ama kontrol yok bilgi yok katkı yok maval bol upgrade yapan yok konuşarak adam olunmuyor kardeşim orgdaki futbolculardan farkın yok

• JFL
  • +1
  • Ugh..
Reactions: hardmaxxx, anathema, growthplatessss111 and 1 other person