menas
Stacy's Favourite
haftada 3 k fena değil bence sanayide çırağa 500 tl veriyo pezevenkler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Yapan yapıyor aq şu ne kadar cekisicisin tarzi adamlar deli para götürüyorhaftada 3 k fena değil bence sanayide çırağa 500 tl veriyo pezevenkler
He ben benim için içerik üretcek biri varmı diye soruyordum kendi dropshiping store umu açıyorum hindular a para yedirmektense türk genci sanayilerde sürünmesin hocamYapan yapıyor aq şu ne kadar cekisicisin tarzi adamlar deli para götürüyor
Sanayide 12 saat hammalık yapcağına bikaç tane slideshow hazırlıyorsun 12k alıyorsun bence kötü değilHe ben benim için içerik üretcek biri varmı diye soruyordum kendi dropshiping store umu açıyorum hindular a para yedirmektense türk genci sanayilerde sürünmesin hocam
2-3k izlenen videolarla mı 12k alıyoruz aylıkSanayide 12 saat hammalık yapcağına bikaç tane slideshow hazırlıyorsun 12k alıyorsun bence kötü değil
Hayır kanka ben bi girişim yapıcam reklamları kendim yapmaya üşeniyorum yani içerikleri eleman arıyom yapcak2-3k izlenen videolarla mı 12k alıyoruz aylık
anladım başarılarHayır kanka ben bi girişim yapıcam reklamları kendim yapmaya üşeniyorum yani içerikleri eleman arıyom yapcak
Şu an pcyi kullanamiyorum yoksa yapardım aq firsat kaçtıHe ben benim için içerik üretcek biri varmı diye soruyordum kendi dropshiping store umu açıyorum hindular a para yedirmektense türk genci sanayilerde sürünmesin hocam
Kaçmadı zaten siteyi kurmam 1 ayımı alırŞu an pcyi kullanamiyorum yoksa yapardım aq firsat kaçtı
dc ver ilgileniyorsanKaçmadı zaten siteyi kurmam 1 ayımı alır
Tam ilgileniyorum diyemem bu yaz yapmayı planladığım cok sey var tytmaxxing englishmaxxing gymmaxxing zaman bulabilir miyim bilmiyorumKaçmadı zaten siteyi kurmam 1 ayımı alır
Nasıl birşey lahaftada 3 k fena değil bence sanayide çırağa 500 tl veriyo pezevenkler
Günde 6 saatini alır minimum gibi sana kolay gelsin kanka ne diyeyim vaktin olmaz heraldeTam ilgileniyorum diyemem bu yaz yapmayı planladığım cok sey var tytmaxxing englishmaxxing gymmaxxing zaman bulabilir miyim bilmiyorum
Kanka şimdi ben bişeylerin dropshipingibni yapıcam günde 25 içerik üretmem gerekiyo 5 hesaba toplam ben yapmaya üşeniyorum slide show gibi bişeyler hazırlıyorsun benim yerime haftada 3 k yı kapıyorsun iyi anlaşırsak ve iyi para kazanırsak ilerde zamda yaparımNasıl birşey la
Eğer attığın fotoğraflarda ki gibi içeriklerse 25 içeriğe haftada 3 k bedava la kaziklanma diye diyorum fiver da bir tane hintliye bunu 5 dolara falan yaptırırsın hatta daha ucuza adamlar 5 dolara yazılım yazıyor onların yüzünden freelancer kariyerim sikildi amkKanka şimdi ben bişeylerin dropshipingibni yapıcam günde 25 içerik üretmem gerekiyo 5 hesaba toplam ben yapmaya üşeniyorum slide show gibi bişeyler hazırlıyorsun benim yerime haftada 3 k yı kapıyorsun iyi anlaşırsak ve iyi para kazanırsak ilerde zamda yaparım
Örnek:
View attachment 2999451View attachment 2999452
Hintlilerin götü kalktı hocam para beğenmiyorlar , bide şimdi o parayı hintliye aktarmasıyla falan kim uğraşcak aq burda paparadan şak diye yollarımEğer attığın fotoğraflarda ki gibi içeriklerse 25 içeriğe haftada 3 k bedava la kaziklanma diye diyorum fiver da bir tane hintliye bunu 5 dolara falan yaptırırsın hatta daha ucuza adamlar 5 dolara yazılım yazıyor onların yüzünden freelancer kariyerim sikildi amk
hem looksmaxden anlaması falan da güzel olurHintlilerin götü kalktı hocam para beğenmiyorlar , bide şimdi o parayı hintliye aktarmasıyla falan kim uğraşcak aq burda paparadan şak diye yollarım
yaparız yapmasına da videolar tutar mı bilemem.Eğer attığın fotoğraflarda ki gibi içeriklerse 25 içeriğe haftada 3 k bedava la kaziklanma diye diyorum fiver da bir tane hintliye bunu 5 dolara falan yaptırırsın hatta daha ucuza adamlar 5 dolara yazılım yazıyor onların yüzünden freelancer kariyerim sikildi amk
İlgileniyosan dc ver ekliyim , tutar inşallah videolar kaliteli olduktan sonrayaparız yapmasına da videolar tutar mı bilemem.