Looksmaxerların salak olması hk

dogu

dogu

manlet
Bende o salakların içerisindeydim 3 ay önce yanak ısırıp salak saçma şarkı açıp kamera mal mal bakma bu veletliği bırakmak zor oluyor halen biraz var tamamen kurtulmaya çalışıyorum veletlikten. Dışarda takıldığım insanlar 30+ yaşında iş sahibi tanınan insanlar oluyor genelde benim o videoları görselerdi şaşırırlardı çünkü fışardaki imajım çok farklı buradaki kimsede bilmiyor neden bilsinki zaten bunu bırakmaya çalışmak lazım sizide bırakmaya çalışıyorum

( looksmax yapın ama oradaki otizimliği yapmayın video çekmek over gibi kelimeler vs kullanmak otistik yapıyor ister istemez o yüzden bırakmak lazım )

Last edited:
  • JFL
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, htn666, Serialsuicide and 2 others
Doğru söze ne denir, hayret senden beklemezdim amk.

• +1
Reactions: ayisiken, Furkan Sarıkaya, Auchelius and 3 others
Bende o salakların içerisindeydim 3 ay önce yanak ısırıp salak saçma şarkı açıp kamera mal mal bakma bu veletliği bırakmak zor oluyor halen biraz var tamamen kurtulmaya çalışıyorum veletlikten. Dışarda takıldığım insanlar 30+ yaşında iş sahibi tanınan insanlar oluyor genelde benim o videoları görselerdi şaşırırlardı çünkü fışardaki imajım çok farklı buradaki kimsede bilmiyor neden bilsinki zaten bunu bırakmaya çalışmak lazım sizide bırakmaya çalışıyorum

( looksmax yapın ama oradaki otizimliği yapmayın video çekmek over gibi kelimeler vs kullanmak otistik yapıyor ister istemez o yüzden bırakmak lazım )
@divisionpanzerfaust sana diyo knk:lul:

• JFL
Reactions: Resistance.
@divisionpanzerfaust sana diyo knk:lul:
benim çalışmama gerek yok o yüzden rottingdeyim sen gibi babası asgari maaş alan orospu evlatları niye gidip çalışmıyor onu bilmiyom

• JFL
Reactions: reanrao
dusunsenize disarida biri sizin james gibi bi videonuzu gormus ve sizi gorduyunde taniyor

• JFL
  • So Sad
Reactions: dogu, reanrao and Furkan Sarıkaya

Users who are viewing this thread

Back