low carb yapan var mi

chadmanlet04

chadmanlet04

Kraken
kahvalti:

4 yumurtayi cirpip icine sogan ve ton baligi attim (kiyma yoktu)

ustune filtre kahve ictim

ogle yemegi:

1 tane elma 4-5 tane sigara

aksam yemegi:

daha eve gelmedim ama yuksek ihtimalle gene yumurta/kiyma/avocado tarzi bir sey yapicam

sabah enerjim super iyiydi ama gun ici cidden saglam bayiliyorsun

• +1
Reactions: Peter Steele, menas and elemanzelvadre
Almanyada et harici bi şey niye yiyorsun

Low carb spor nasıl yapiyon

Low carb spor nasıl yapiyon
sabah enerjim oluyor ama isten sonra imkansiz... her sabahta gidip yapamiyorum galiba birakicam gun ici bayilmaya cozum bulamazsam

sabah enerjim oluyor ama isten sonra imkansiz... her sabahta gidip yapamiyorum galiba birakicam gun ici bayilmaya cozum bulamazsam
Leanmaxx yapıyorsan kısa süreli dayanılır ama uzun süreli yapılacak birsey değil aq

ogle yemegine bayıldım

• JFL
Reactions: maarda
insulin sensitivity arttırmak diğer dirty bulkıma daha azimli çalışkan ve hırslı girmek için low carb yapyıorum bende

Sabah 500 gram tavuk sote bol tuzlu

öğlen 3 tane proteyin bar

yine öğlen 660 ml ayran - tavuk döner

aksam 2 lahmacun yada 350 gram tavuk kanat + 600 700 ml ayran

makrolar 2500 kalori 80-100 carb 250 gram protein 130 gram yağ
daha yeni başladığım ve azgın oldugum icin carb ve yağ biraz fazla

• JFL
Reactions: maarda
Leanmaxx yapıyorsan kısa süreli dayanılır ama uzun süreli yapılacak birsey değil aq
diğer bulkda aldığın kası arttırıyor bulku 4 5 ay tutarsan sadece yağlanmaya başlıyo vücut yarrağımın başı gibi bişey olmaya başlıyor

2 aydır yapıyorum(devam edecek ediyor)

off stek mitek lavaş ciğer yerdim param olsa türkiyede 700 tl kiloları tavuk 150 200
Ciğer yiyorum… steak abartı tamam et burda ucuz ama tek porsiyon market steaki bile en dandiği 10 Euro’ya yakın her gün her öğün steak patlatayım dersen batarsın

• Love it
Reactions: elemanzelvadre
kahvalti:

ogle yemegi:

aksam yemegi:

daha eve gelmedim ama yuksek ihtimalle gene yumurta/kiyma/avocado tarzi bir sey yapicam

2 hafta carnivore / no carb yapmıştım garip bi şekilde enerjim motivasyonum tavan dı

• Hmm...
Reactions: Peter Steele
kahvalti:

ogle yemegi:

aksam yemegi:

BEN YAPIYOM
BENIM DIYETE BENZIYO AMA BENIM DIYET BIRAZ DAHA ET VE SAKATAT AĞIRLIKLI SENIN KI COK SOYBOY DIET GIBI ABEY BI TANE KIYMA KOY KUSBASI KOY TAVUK KOY YUMURTA HARIC PROTEIN YOK AMK
DIREKT KETO YAP ENERJI GELIYO AZCIKDA OLSA YAGLARDAN BIDE KURUYEMIS YIYON TADI GUZEL
FILTRE KAHVE BEN GÜNDE 4-5 BARDAK ICIYOM 500 ML BARDAKTA ARTTIR BENCE SİGARADA 4-5 NEY ABEY 20 İÇ 1 PAKET RED İÇ BAK BAKALIM ACIKIYO MUSUN

BEN YAPIYOM
BENIM DIYETE BENZIYO AMA BENIM DIYET BIRAZ DAHA ET VE SAKATAT AĞIRLIKLI SENIN KI COK SOYBOY DIET GIBI ABEY BI TANE KIYMA KOY KUSBASI KOY TAVUK KOY YUMURTA HARIC PROTEIN YOK AMK
DIREKT KETO YAP ENERJI GELIYO AZCIKDA OLSA YAGLARDAN BIDE KURUYEMIS YIYON TADI GUZEL
FILTRE KAHVE BEN GÜNDE 4-5 BARDAK ICIYOM 500 ML BARDAKTA ARTTIR BENCE SİGARADA 4-5 NEY ABEY 20 İÇ 1 PAKET RED İÇ BAK BAKALIM ACIKIYO MUSUN
bu soyboysa ben ne oluyorum aq

• +1
Sen inselsin
ayıp ediyorsun ha (TÜRK DEVLETİ BU SİCİLLİ ANTALYALI SİLAHLI TEHLİKELİ KAVGACI DOVUSCU 1 KAC GUNE RAHMETLI OLACAK ADAMI CIDDIYE ALMAYIN KENDI HAYATINI MAHVETTIGI GIBI BENIMKINIDE MAHVETMEK ISTIYOR EYYYY YUCE TURK DEVLETI BUNUN GIBI ALCAKLARI CIDDIYE ALIP BENİ İÇERİ ATMA EYLEMİNİ AKLINIZDAN SAKIN GEÇİRMEYİN BEN İNSE LDEĞİLİM HATTA BİR KIZLA FLÖRTLEŞİYORUM ŞUAN)

• JFL
ayıp ediyorsun ha (TÜRK DEVLETİ BU SİCİLLİ ANTALYALI SİLAHLI TEHLİKELİ KAVGACI DOVUSCU 1 KAC GUNE RAHMETLI OLACAK ADAMI CIDDIYE ALMAYIN KENDI HAYATINI MAHVETTIGI GIBI BENIMKINIDE MAHVETMEK ISTIYOR EYYYY YUCE TURK DEVLETI BUNUN GIBI ALCAKLARI CIDDIYE ALIP BENİ İÇERİ ATMA EYLEMİNİ AKLINIZDAN SAKIN GEÇİRMEYİN BEN İNSE LDEĞİLİM HATTA BİR KIZLA FLÖRTLEŞİYORUM ŞUAN)
SUS ISTEMSIZ BAKIRE

• WTF
Reactions: ER enjoyer
insulin sensitivity arttırmak diğer dirty bulkıma daha azimli çalışkan ve hırslı girmek için low carb yapyıorum bende

Sabah 500 gram tavuk sote bol tuzlu

öğlen 3 tane proteyin bar

yine öğlen 660 ml ayran - tavuk döner

aksam 2 lahmacun yada 350 gram tavuk kanat + 600 700 ml ayran

makrolar 2500 kalori 80-100 carb 250 gram protein 130 gram yağ
daha yeni başladığım ve azgın oldugum icin carb ve yağ biraz fazla
kaç lira tutuyo aq