LOW İNHİBLİK

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe
OKADAR RAHAT LOW İNHGİB HİC BİRŞEYİ SİKE TAKMAYAN BİR İNSANIMKİ BU FORUMDA BİLE LTN SURATIMI PFP YAPIYORUM.(şaka maka okadar high inhibimki kendime çirkin diyorum be ilgi dileniyorum aq 31 çekmek high inhib yapıyor insanı over)

Yok 31 le alakası yok genetik ve çocuklukta nasıl yetistirildiginle alakalı aileni suclayabilirsin

• +1
Reactions: Deleted member 70692
Yok 31 le alakası yok genetik ve çocuklukta nasıl yetistirildiginle alakalı aileni suclayabilirsin
Oda doğru hocam😞

• So Sad
Reactions: maarda
15.75 yaşında aştım daha geç mümkün olurmuydu acaba

• +1
Reactions: maarda
Oda doğru hocam😞
iyi ki okulum bıttı suan kı yasımdan 2 yas kucuk olsaydım senınle aynı seylerı yasardım yenı nesıl kızlar daha beter ıncel olurdum kesın

cekmekoyde yasayip high inhib olmak only rezidans cocu

cekmekoyde yasayip high inhib olmak only rezidans cocu
Baba ben cekmekoye 10 yasındayken geldim yoksa cocuklugum sarıyerde geçti çekmeköyde büyümedimde annem beni 15 yaşıma kadar dışarı salmadı

Baba ben cekmekoye 10 yasındayken geldim yoksa cocuklugum sarıyerde geçti çekmeköyde büyümedimde annem beni 15 yaşıma kadar dışarı salmadı
18 e kadar zamanın var ondan sonra beyinde nöroplastisite azalmaya başlıyor git public 31 yap yada insta falan iste birilerinden geç olmadan alış

Sana pregabalin yazdim

kanka saclaei uzatsab pretty boi maxxing copelesen o boyunla rahat giderin var zaten ben senin sorununun looks olduğunu dusunmuyorum

kanka saclaei uzatsab pretty boi maxxing copelesen o boyunla rahat giderin var zaten ben senin sorununun looks olduğunu dusunmuyorum
Valla kral haklısın biraz nt olmam lazım sosyal skill maxlamam lazım ama dediğim gibi tipte okadar iyi değil

OKADAR RAHAT LOW İNHGİB HİC BİRŞEYİ SİKE TAKMAYAN BİR İNSANIMKİ BU FORUMDA BİLE LTN SURATIMI PFP YAPIYORUM.(şaka maka okadar high inhibimki kendime çirkin diyorum be ilgi dileniyorum aq 31 çekmek high inhib yapıyor insanı over)
mtnsin zırlama

boy 185 gibi bir şeydi sanırım saç uzat inanılmaz halo alacaksın

18 e kadar zamanın var ondan sonra beyinde nöroplastisite azalmaya başlıyor git public 31 yap yada insta falan iste birilerinden geç olmadan alış
Gerçek hayatta beni götümden sikseler yine birinden insta isteyemem daha kalem isterken bile kekeliyorum aq saygılar.

Users who are viewing this thread

Back