Low IQ kızlarla konusamama

Ravnblonde999

Ravnblonde999

Iron
Beyler tüm kızlar low IQ amk hepsi ot gibi 3-4 ay önce ayrıldık kız arkadaşımla o da zekiydi hobileri ilgi alanları hedefleri vs vardı eski flortlerim sevgililerimde aynı şekilde amk ayrıldıktan 1 ay sonra am arayışına geçtim yemin ediyorum hepsinin günü tiktok insta kafe olarak geçiyor buluşuyoruz anlatacak hicbirseyleri yok hiçbir hedefleri yok çak gec yapayım diyorum mesajlarına bakmayinca buluşmak istemeyince iletişim kopuyor zaten çünkü gerçekten kötü hissediyorum bu salaklara tahammül edemiyorum ders çalışacagim zaten deyip siktirediyorum düşük testosteron la vs mi alakali sorun bende mi

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and recai iskender
nt olmadığın sonucuna vardım

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
nt olmadığın sonucuna vardım
Aslında arkadaş çevrem geniş birbirinden tamamen uzak bir arkadaş çevrem var ama kızlarda sanırım dediğin gibi arzu uyanmiyor tahammül edemiyorum

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Hattab
Exinle yeterli uzunlukta birlikte olduysan ve cok kotu bir seyden ayrilmadiysaniz yaz gitsin

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and orhanhic
  • JFL
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, Ashoimex, melih and 2 others
Exinle yeterli uzun birlikte oldusan ve çok kotu bir seyden ayrilmadiysaniz yaz gitsin
Ya şuna baksana amk dumenden sos1 çözüp 2 sayfayı fullemisim atmışım şok olup ok yazmışım amk sonraki gün yazdım neden diye aptalın önde gideniyim sdevaminda ağır konuştu sikerler başka kız mi yok🤥
Bir de ayrilacagimiz belliydi zaten de yinede ben ayrılırım diye düşünüyordum

• JFL
  • Hmm...
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, Ashoimex and recai iskender
  • JFL
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, Ashoimex, wojtezs and 2 others
Bide goruldu yedikteb sonra yazmis kopuyorym amk

• JFL
Beyler tüm kızların IQ'su düşük amk hepsi ot gibi 3-4 ay önce ayrıldık kız arkadaşımla o da zekiydi hobileri ilgi alanları hedef vs vardı eski çiçeklerim sevgililerimde aynı şekilde amk ayrıldıktan 1 ay sonra arayışına geçtim yemin ediyorum kalmak günü tiktok insta kafe olarak geçiyor buluşacağız anlat hicbirseyleri yok hiçbir hedef yok çak geç yapayım diyorum mesajlara bakmayinca buluşmak istemeyince iletişim kopuyor zaten çünkü gerçekten kötü üretim bu salaklara hoşgörüyle karşılanıyorum ders çalışacagim zaten deyip siktirediyorum testosteron düşük la vs mi alakali sorun bende mi
Beyler zamanı biraz kolpa atmışız ayrıldıktan sonra direkt arayışa geçmiş olabilirim sorry

• JFL

Users who are viewing this thread

Back