Ltb am sikecegime htn göt sikerim

hanma lover

hanma lover

close your eyes and make a wish
Şunu farkettim ki gay çiftlerin hiç birinde looksmatch yok anlamsız bi şekilde biri max ltn diğeri en az htn amk gaylerin az olmasından kaynaklı mı bilmiyorum ama ltn halimle subhuman kızın amini sikecegime htn erkegin gote dayarım

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, stacyworshipper, Orcairis and 4 others
Hmm

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, talha_, yigittsaint and 3 others
Şunu farkettim ki gay çiftlerin hiç birinde looksmatch yok anlamsız bi şekilde biri max ltn diğeri en az htn amk gaylerin az olmasından kaynaklı mı bilmiyorum ama ltn halimle subhuman kızın amini sikecegime htn erkegin gote dayarım
@apo mentalite

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, Orcairis, yigittsaint and 3 others
HTN sarmaz, minimum CL.

Bir de 180+ olmali.

Hassas hipergamik bir moid'im:p

• JFL
Reactions: Serialsuicide, Orcairis, yigittsaint and 3 others
cope kaç kere erkek siktin amk 0
kaç kere hornette milletle mathleştin 0
burda gaylik hakkında larp yapmayın 190 kaslı erkekseniz gaylerın yuzde 90ı sızınle tanısmak ıcın can atıyor
kaslı yakısıklı olsanız bile gayler boya çok takıyor kızlardan beterler bu konuda haberiniz olsun

• Woah
Reactions: jsbera
HTN sarmaz, minimum CL.

Bir de 180+ olmali.

Hassas hipergamik bir moid'im:p
180 cl gay kendını 190 kaslı htne bafiletio haberin olsun
burdada cucklandı gene amk:feelswhy:

• JFL
  • Hmm...
Reactions: NoxInfernum, IlI and jsbera
Bu dönemde +htn olmakda dert oldu mk

• JFL
  • Ugh..
Reactions: IlI and JustForLaughs
cope kaç kere erkek siktin amk 0
kaç kere hornette milletle mathleştin 0
burda gaylik hakkında larp yapmayın 190 kaslı erkekseniz gaylerın yuzde 90ı sızınle tanısmak ıcın can atıyor
kaslı yakısıklı olsanız bile gayler boya çok takıyor kızlardan beterler bu konuda haberiniz olsun
Cope değil bu arada dediğin şey doğru ama anlattigimla alakası yok sonuçta herkes en iyisine azıyor hetero insanlarda olan durum geylerde olmayacak diye bir şey yok ama iliskilerinde genelde anlamsiz bi fark oluyor ben matchlesmedim bi yerde ne kadar gey gorduysem hepsi uyumsuz htn htn iliskisi sosyal medyada felan gormusumdur sadece amk

ltb am sikerim

inan hiç fark etmez

Jbg yasadir dost, ilk basladigimda bende senin gibi dusunmustum. Bu sadece ilk adımları jbgnin 🙂

ciddi yazılmadığının farkındayım ama gayposting %50 uyarı alma sebebi değilmi

• JFL
Reactions: Gordon Freeman
biri femboy olup chadlerle cl'lerle takılcam diyor biri htn göt sikerim diyor proje misiniz siz amk

• JFL
Reactions: Gordon Freeman, szenn and Orcairis
Eve femboy mu yoksa sub3 foid mi desen sub3 foid seçerim pis olmasın hasta olmasın yeter burada lurkleyen ve femcel olan her türlü foid ulaşsın bana win win

• JFL
Reactions: Gordon Freeman
1774456521510

• JFL
Reactions: Resistance., Gordon Freeman and Serialsuicide