travisbickle
Bronze
evet ne diyosunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
2m 4/10 ne yaparOlamaz.
HTN %10-20 arası minimum 185 boy ve 7/10 tip lazım
MTN ise öyle değil 175 ve 5/10 tip yeterli
Gerisi subhuman
fena slayler2m 4/10 ne yapar
Mumbai de mi amk benim neden haberim yok 4/10 da mı değilim yoksafena slayler
Chad direk.2m 4/10 ne yapar
4/10 Chad olamaz.Chad direk.
ciko genclik chad mi?4/10 Chad olamaz.
Nasıl chad baba o zaman 4/10 bile değilim gerçekten overChad direk.
2metre isen ve deforme bir sub3 degilsen baya slaylersin cirkin olsanda yuzunu sikleyen olmaz pek ya da kadina falan benziyonNasıl chad baba o zaman 4/10 bile değilim gerçekten over
Peki 4/10 olup x ekseninden genişsem slaylameme etki eder mi2metre isen ve deforme bir sub3 degilsen baya slaylersin cirkin olsanda yuzunu sikleyen olmaz pek ya da kadina falan benziyon
Boyu abartıyorsunuz amk kızın boy fantezisi olmadığı sürece kızdan 5-10 cm uzun olsan yeter yüz tek önemli şey2metre isen ve deforme bir sub3 degilsen baya slaylersin cirkin olsanda yuzunu sikleyen olmaz pek ya da kadina falan benziyon
WC Turrok kızları tamamen boya takıntılı,2 metre 4/10 erkek slaylerBoyu abartıyorsunuz amk kızın boy fantezisi olmadığı sürece kızdan 5-10 cm uzun olsan yeter yüz tek önemli şey
Yok kızların dediği şeye değil yaptığı şeye bak hepsi biyolojik olarak belirsiz ve stabil değil,tiktokta 2-3 varoşun attığı şeylere kanmayınWC Turrok kızları tamamen boya takıntılı,2 metre 4/10 erkek slayler
@StuntmanMikeWC Turrok kızları tamamen boya takıntılı,2 metre 4/10 erkek slayler
Epigenetic yani dış faktörler yüzünden çirkinse olur genetiği sikikse olmazevet ne diyosunuz?
evet 2 metre 4/10 erkege benzeyen bir erkek 165 chadlitedan daha fazla slayler ama bana gorede face>heightWC Turrok kızları tamamen boya takıntılı,2 metre 4/10 erkek slayler
2 metreyle 165i niye kiyasliyon amk arada 35 santim var. ama argumanin dogru fikrimce.evet 2 metre 4/10 erkege benzeyen bir erkek 165 chadlitedan daha fazla slayler ama bana gorede face>height
İyi yüz Genetikleri bozulmadan, Acilen durdurulmalı.Boy>tip WC de
Aksini iddia etmeyin burada böyle
wc ne demekBoy>tip WC de
Aksini iddia etmeyin burada böyle
4/10 tiple kimse chad olamazChad direk.
bence 183 falan olup tipin de 5.5-6/10 olması yeterli kız bulmak içinBoyu abartıyorsunuz amk kızın boy fantezisi olmadığı sürece kızdan 5-10 cm uzun olsan yeter yüz tek önemli şey
Zor, bazı önemli faktörler değiştirilemiyor veya değiştirmek çok zor ana kusur olacak kadar kötü midface, ipd, maxilla genişliği ve projeksiyonu vs şeyler degistirmek neredeyse imkansız ve çok riskli bu üçü iyi ise zaten ltn olma ihtimalin çok düşükevet ne diyosunuz?