Ltn eskiden hoşlandığım mtbyi manita yapıp bana yazmış

orbitalover

orbitalover

Fraud İt Until You Make İt
Beler ben gingerim okulda bı ara ,5-6 ay önce beğendiğim kız vardı ginger mtb ama kıza sadece igden istek attım kabul etmedi geri çektim başkalarına yöneldim 3 gün önce ltn 170 manita yapmış kız,çocuk bugün bana yazıyor böyle bisiler olmuş diye yarın kızın önünde dövsem oelik olurmu jfl. Bebe keko bi tip falan değil Dexter morgan editi koymuş profile linkle aramızda 25cm var zaten rahat sikerim o sıkıntı değil ama değerli yorumlarınızı bekliyorum :lul:

• +1
  • Woah
  • JFL
Reactions: Aven, szolliontaraelis, Arisylva and 3 others
195 boyun da olsa sağ sol belli olmaz götünde 2. deliği açmasınlar dikkat et
ha diyosan çevresi yok bıçak taşımadığına eminim kesin döverim o zaman can sıkıntısından evire çevire sik (eğer nitelikli bir okulda değilsen uzaklaştırma almak koymayacaksa)

• +1
Reactions: Arisylva, DirtyBlonde and maarda
195 boyun da olsa sağ sol belli olmaz götünde 2. deliği açmasınlar dikkat et
ha diyosan çevresi yok bıçak taşımadığına eminim kesin döverim o zaman can sıkıntısından evire çevire sik (eğer nitelikli bir okulda değilsen uzaklaştırma almak koymayacaksa)
Kanka bugün tel yakalattim hoca dasak geçerek geri verdi nitelikli okulda değilim bebede zaten topumsu bi tip+ bicaklicak göt yoktur diye düşünüyorum dedim yarın tanışırız diye gerek yok ama sen bilirsin diyo tek gitmem zaten orospu çocuğu kayniyo okul :lul:

Boy kavgada öyle aman aman bir işe yaramıyor daha önce kavga ettin mi veya dövüş sporu yaptın mı

• +1
Reactions: Arisylva, MogEater, Ashoimex and 1 other person
Kavgada boy pek önemli değil sikebilir
Şimdi reach falan demeyin amk sokakta kavga ya dakikasına bitiyor yada biri hemen diğer tarafı yere alıyor boyun bi sike yaramıyor

• +1
Reactions: cmstormhox, Arisylva, Ashoimex and 2 others
bebede zaten topumsu bi tip
Kanka simdi bebenin kas lifleri hızlı kasılan liftir mesela senin 10 yumrugunu 1 yumrukta sokar buda genetik amk dövüş sporu bilmiyorsan karısma derim

• +1
Reactions: orbitalover
Boy kavgada öyle aman aman bir işe yaramıyor daha önce kavga ettin mi veya dövüş sporu yaptın mı
2 yıl taekwondo yaptım sokakta da hiç yoktan 5-6 kere kavga etmisimdir çok kavgacı bi tip değilim ama kendini bi sık sanıyor 40kg pic ben dayak yiyecek olsam yanımdaki yamyamlar siker aq :lul:

• +1
  • JFL
Reactions: Aven and Kayra139
Kanka simdi bebenin kas lifleri hızlı kasılan liftir mesela senin 10 yumrugunu 1 yumrukta sokar buda genetik amk dövüş sporu bilmiyorsan karısma derim
Yarınki reactiona bağlı aq 5 ay önce istek attigim kızın 3 günlük manitasi hesap soruyor benden sik sik konuşarak çok kuruldum

• +1
Reactions: Kayra139
Kavgada boy pek önemli değil sikebilir
Şimdi reach falan demeyin amk sokakta kavga ya dakikasına bitiyor yada biri hemen diğer tarafı yere alıyor boyun bi sike yaramıyor
Yarın update atarım dlwlgklhbol:lul:

• +1
Reactions: Kayra139 and maarda
nasil yazabiliyo lavuk amk nasil bi ozguvensizlik

• Hmm...
2 yıl taekwondo yaptım sokakta da hiç yoktan 5-6 kere kavga etmisimdir çok kavgacı bi tip değilim ama kendini bi sık sanıyor 40kg pic ben dayak yiyecek olsam yanımdaki yamyamlar siker aq :lul:
ya senin de ben amına koyum o kadar tekvandoya gıdıyon 6 kere kavgaya karısıyon 190 boyun var gelıp 40 kg adamı döviyim mi diye post acıyon aq

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Aven, Arisylva, Kayra139 and 2 others
Beler ben gingerim okulda bı ara ,5-6 ay önce beğendiğim kız vardı ginger mtb ama kıza sadece igden istek attım kabul etmedi geri çektim başkalarına yöneldim 3 gün önce ltn 170 manita yapmış kız,çocuk bugün bana yazıyor böyle bisiler olmuş diye yarın kızın önünde dövsem oelik olurmu jfl. Bebe keko bi tip falan değil Dexter morgan editi koymuş profile linkle aramızda 25cm var zaten rahat sikerim o sıkıntı değil ama değerli yorumlarınızı bekliyorum :lul:
karını geçmişte siktim daha ne uğraşacam spamla olmayan şeylerin kolpasını at aklı zaten bulanıcak iş kavgaya uzarsa yapacağın ilk şey çaktırmadan toprak kum toz adamın gözüne sokabileceğin bişe alıp tartışma ortasında atıyosun sonra zaetn en bilinen düşürme taktiği single leg takedown atarsan direkt zemine çakılır koyduğun üstünlüğe herkes kız dahil saygı duyar ve femboyun suratına bir daha bakmaz

• +1
Reactions: Zodiac, orbitalover and swaggy
uğraşma taşak geç çocukla mentali bozulsun amk

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, szolliontaraelis, Arisylva and 2 others
Adres ver domaltim tüm okulu

• +1
uğraşma taşak geç çocukla mentali bozulsun amk
Egodan değil yarın tatlıya bağlamaya denicem zorlarsa taşak geccem alttan alttan boyuyla tipiyle cpapcpcppc uzatirsa kavgaya döner son çare kavga zaten özellikle kavga etmeye calismicam

ya senin de ben amına koyum o kadar tekvandoya gıdıyon 6 kere kavgaya karısıyon 190 boyun var gelıp 40 kg adamı döviyim mi diye post acıyon aq
Niye öyle dedinki Aq :D çok iyi olay 40kg sikik femboyların karı sahiplenmesi :lul:

• +1
Reactions: IlI
nasil yazabiliyo lavuk amk nasil bi ozguvensizlik
yazık aq kız folloş zaten bffsinin exiyle cikiyodu bı ara çocuğu 2-3 aya kullanıp atar gibi.

Attachments

• Screenshot_2025-06-02-23-56-58-647_com.google.android.apps.photos-edit.jpg
    Screenshot_2025-06-02-23-56-58-647_com.google.android.apps.photos-edit.jpg
    378.1 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: orhanhic and maarda
en bilinen düşürme taktiği single leg takedown atarsan
aralarında 25 cm fark var cocuk yumruk atmayı ufacık biliyorsa karsıdaki eleman ona yaklasaya kadar 4-5+ yumruk atabilme avantajına sahip ama takedown girsin hmmm

• +1
Reactions: orhanhic
aralarında 25 cm fark var cocuk yumruk atmayı ufacık biliyorsa karsıdaki eleman ona yaklasaya kadar 4-5+ yumruk atabilme avantajına sahip ama takedown girsin hmmm
dexter ppsi olan adam yumruk atabilir mi sence onu geçtim adama zaten toz toprak al yazmışım kavga başlıcağı zaman değil konuşup tartışma aşamasında toprağı atması lazım gözüne

• +1
  • Hmm...
Reactions: szolliontaraelis, orbitalover, maarda and 1 other person
dexter ppsi olan adam yumruk atabilir mi sence onu geçtim adama zaten toz toprak al yazmışım kavga başlıcağı zaman değil konuşup tartışma aşamasında toprağı atması lazım gözüne
bu nasil bi tsktik amk

• JFL
Reactions: Zodiac, Arisylva, orbitalover and 1 other person
ben 195 cocuk icin diyorum,kolu karsıdan cok daha uzun 170 elemanın ona yumruk atması için yakınına girmesi lazım bu sırada kol uzunluğunu kullanarak 5-6 yumruk indirme avantajı var dedim he konusma asamasında dalacaksa yine yumrukla dalsın bence 25cm büyükken neden yere alırsın ki cok iyi güreşçiysen falan anca

• +1
Reactions: szolliontaraelis and orbitalover
ben 195 cocuk icin diyorum,kolu karsıdan cok daha uzun 170 elemanın ona yumruk atması için yakınına girmesi lazım bu sırada kol uzunluğunu kullanarak 5-6 yumruk indirme avantajı var dedim he konusma asamasında dalacaksa yine yumrukla dalsın bence 25cm büyükken neden yere alırsın ki cok iyi güreşçiysen falan anca
Tatlıya bağlamaya çalışırim olayı çocuğu okulda görüyorum cılızın teki dövmek için çok teknik şeyler lazım değil femboyu gibi

teknik biliyosa yapar da nası tutacağını ekleme nası çarprazdan vücut ağırlığı vericeğini bilmiyodur öğrenmesi kolay onu her erkeğin dövüş eğitimi alması lazım şu branşlardan birinden en az jiu jutsu ninjutsu muay thai boks mma

• +1
Reactions: orbitalover and maarda
Nt olmanin onemi direk bu iste amk biz forumda mental curutmeye devam

knk secenekler bunlar
1. cocuk kavga etmeyi bilmeyen direk hayati bilmeyen biri, 25cm ve yuksek ihtimal 10kg farkin ne demek oldugunu bilmiyor
2. cocuk boy ve kilo farkinin farkinda ama dovebilecegini biliyor ( tehlike )
3. bicagi takacak dikkatli ol.

kg

• +1
Reactions: Zodiac and orbitalover
teknik biliyosa yapar da nası tutacağını ekleme nası çarprazdan vücut ağırlığı vericeğini bilmiyodur öğrenmesi kolay onu her erkeğin dövüş eğitimi alması lazım şu branşlardan birinden en az jiu jutsu ninjutsu muay thai boks mma
oyle 170 adamdanda dayak yemem haa

• JFL
knk secenekler bunlar
1. cocuk kavga etmeyi bilmeyen direk hayati bilmeyen biri, 25cm ve yuksek ihtimal 10kg farkin ne demek oldugunu bilmiyor
2. cocuk boy ve kilo farkinin farkinda ama dovebilecegini biliyor ( tehlike )
3. bicagi takacak dikkatli ol.

kg
Uzun saç oversize elbise+ Dexter editi paylaşmasından dolayı rahatım :feelsez: Dövmeye gidiyorum normalde gitmicektim. Bıçak takarsa kendi daha büyük boku yer diye düşünüyorum cevremdekiler öyle bise olsa sikerler çocuğu :feelsautistic: tahmini 20kg 25-30cm fark var dovunce updatelicem

Nt olmanin onemi direk bu iste amk biz forumda mental curutmeye devam
Kanka bebe benden brutal yio 195 htnyim bebe 170 ltn gidip konusamadigim kızı 3 günde manita yapmış bide gelen özgüvenle bana manitama yavsama mesajı veriyor sanki bana okulda kari yok

Uzun saç oversize elbise+ Dexter editi paylaşmasından dolayı rahatım :feelsez: Dövmeye gidiyorum normalde gitmicektim. Bıçak takarsa kendi daha büyük boku yer diye düşünüyorum cevremdekiler öyle bise olsa sikerler çocuğu :feelsautistic: tahmini 20kg 25-30cm fark var dovunce updatelicem
kizla o sevgili oldu sen olmadin diye kavga ettigin sanilir, bos low t isi siktir etmek daha iyi

• +1
Reactions: Arisylva, maarda and orbitalover
amk rhino ve bimax olursam kavga olayi benim icin tamamen bitiyor simdidede etmem ama random yumruk filan yesem cok buyuk sorun

kizla o sevgili oldu sen olmadin diye kavga ettigin sanilir, bos low t isi siktir etmek daha iyi
Hacı kimse bilmiyor ama gelip diklenmezse veya dik dik bakmazsa ugrasmicam .

amk rhino ve bimax olursam kavga olayi benim icin tamamen bitiyor simdidede etmem ama random yumruk filan yesem cok buyuk sorun
Benim hafif törpü+ canthoplastye ihtiyacım var istediğim gibi ascendlemem için belki infra implantı ile de destekleyebilirim

Benim hafif törpü+ canthoplastye ihtiyacım var istediğim gibi ascendlemem için belki infra implantı ile de destekleyebilirim
dovdunmu cocugu onu anlat sen

dovdunmu cocugu onu anlat sen
Okuldayim her tenefus dışarda geziyom bebe isim olsun foto olsun hicbisi atmadi tek gözü var elimde oda monolid neutral tilt skleralı bı göz tanicam görsem ama ortalıkta yok her tenefus okulu Turluyom

• +1
Reactions: ahwmeat
Döv krdsm

o 170 ltn ben olmalıydım

• JFL
Reactions: Arisylva and orbitalover
Kanka bebe benden brutal yio 195 htnyim bebe 170 ltn gidip konusamadigim kızı 3 günde manita yapmış bide gelen özgüvenle bana manitama yavsama mesajı veriyor sanki bana okulda kari yok
Kendine saygin varsa nt high t bir adamin alacagi bir karar ver yoksa curumeye devam

• +1
Reactions: Zodiac
Kendine saygin varsa nt high t bir adamin alacagi bir karar ver yoksa curumeye devam
Saldım Hacı elimden geldiğince kavgadan uzak duran bı insan olarak dövsem elde edemedi de dövdü olacak :feelsez:

• +1
Reactions: OgreGravital
Saldım Hacı elimden geldiğince kavgadan uzak duran bı insan olarak dövsem elde edemedi de dövdü olacak :feelsez:
Tam tersi döversen kız sana gelir.
Karılar düşük zekalı canlılar özellikle lise de agresif erkek kazanır

• +1
Reactions: Zodiac and menas
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Zodiac, menas and recai iskender

Users who are viewing this thread

Back