Ltn kız

Arif

Arif

Mogger
Merhaba arkadaşlar uzun süredir forumda yokdum(2 3 hafta). Ltn bir kız var. Bana yaklaşmaya çalışıyor. Çok detaya girmeyeceğim. Ben htn sayılırım(arkadaşlar öyle veya üstü düşünür) sizce kızla birşeyler yaşaya bilirmiyim? Şimdiye kadar 0 seks yaşadım. Azgın degilim ama yinede istiyorum

Ve taktikler verin. Nasıl yaklaşırım. Yataga atarım ve s.

YA Bİ KIZDAN HOŞLANIYOSUN AMK GİDİCEKSİN DİYİCEKSIN EY ORUSPU EVLADI SEN KIZSIN BENDE ERKEĞİM BİRLİKTE OLMAMIZ İÇİN YETERLİ Bİ SEBEP HOP KOLUNA GİRİCEKSİN BAKTIN KIZ SENİ İSTEMİYO DİLLEMEYE BAŞLIYICAKSIN DETROIT KURBAĞASI GİBİ DİLLİYİCEKSİN AQ KEZBANINI BAK NASIL HOŞUNA GİDİYO HE YİNE Mİ OLMADI AÇ ORUSBUNUN PITTIĞINI AL ELİNE BAĞIR "EYYY ORUSPU ÇOCUKLARI BUNU EN ÇOK BEN HAKEDİYORUM" DİYECEKSİN AQ

YA Bİ KIZDAN HOŞLANIYOSUN AMK GİDİCEKSİN DİYİCEKSIN EY ORUSPU EVLADI SEN KIZSIN BENDE ERKEĞİM BİRLİKTE OLMAMIZ İÇİN YETERLİ Bİ SEBEP HOP KOLUNA GİRİCEKSİN BAKTIN KIZ SENİ İSTEMİYO DİLLEMEYE BAŞLIYICAKSIN DETROIT KURBAĞASI GİBİ DİLLİYİCEKSİN AQ KEZBANINI BAK NASIL HOŞUNA GİDİYO HE YİNE Mİ OLMADI AÇ ORUSBUNUN PITTIĞINI AL ELİNE BAĞIR "EYYY ORUSPU ÇOCUKLARI BUNU EN ÇOK BEN HAKEDİYORUM" DİYECEKSİN AQ
JEIDHAOSBQOXZBWOZBWIDBWIWB COK IYI TAKTIK AMK

pEki yine redd yersem?

Türk kızları yüksek chadlite altına vermiyo en iyisi kabağı delip sik
Azerbaycanda oğle deyil amk. Bakiyorsun guzel kiz htn falan. Yanindaki sub5 bile degil amk. Nasil beyeniyorlarsa orospular

Merhaba arkadaşlar uzun süredir forumda yokdum(2 3 hafta). Ltn bir kız var. Bana yaklaşmaya çalışıyor. Çok detaya girmeyeceğim. Ben htn sayılırım(arkadaşlar öyle veya üstü düşünür) sizce kızla birşeyler yaşaya bilirmiyim? Şimdiye kadar 0 seks yaşadım. Azgın degilim ama yinede istiyorum
ilk sexini en azından hoşlandığın biriyle yap

• +1
Reactions: hakyolcusu34#⅜$*_]+ and ER enjoyer
Azerbaycanda oğle deyil amk. Bakiyorsun guzel kiz htn falan. Yanindaki sub5 bile degil amk. Nasil beyeniyorlarsa orospular
azerbeycanı bilmemde geneli chadlite altına vermiyo işte, vermiyo derken sevgi yok aşk yok ,paran varsa dümenden verirler ama iyi para sıçman lazım liseliysen de ergen ayağı karambole sikersin belki ,sen adımını at simplik yapma gerisi gelir

azerbeycanı bilmemde geneli chadlite altına vermiyo işte, vermiyo derken sevgi yok aşk yok ,paran varsa dümenden verirler ama iyi para sıçman lazım liseliysen de ergen ayağı karambole sikersin belki ,sen adımını at simplik yapma gerisi gelir
Azede chadlite erkek bulmak zor amk. Bakü de falan 5 3 tane var ama diğer yerlerde çok zor bulunur

31den beyin hücreleri olmuş klasik mentalcel

• JFL
Reactions: hakyolcusu34#⅜$*_]+ and halatmaxxing
Azede chadlite erkek bulmak zor amk. Bakü de falan 5 3 tane var ama diğer yerlerde çok zor bulunur
Aga abaza gene kıza gitcen şimdi muhtemelen işi yokuşa sürcek sen şimdi profesyonelde davranamazsın tavlayamazsın ki kızı, sana bi kitap atim tanışmadan, buluşmadan önce oku

Attachments

• Sihirli Kelimeler Modül 1 -Johnny DeLusion-.pdf
    491 KB · Views: 14
  • Sihirli Kelimeler Modül 2 -Johnny DeLusion-.pdf
    412.5 KB · Views: 4
  • Sihirli Kelimeler Modül 3 -Johnny DeLusion-.pdf
    481.5 KB · Views: 3
  • Sihirli Kelimeler Modül 4 -Johnny DeLusion-.pdf
    395 KB · Views: 3
Aga abaza gene kıza gitcen şimdi muhtemelen işi yokuşa sürcek sen şimdi profesyonelde davranamazsın tavlayamazsın ki kızı, sana bi kitap atim tanışmadan, buluşmadan önce oku
TEsekkurler reis

• +1
Reactions: jackreacher52
  • +1
Reactions: Arif
Klavyemi sikeyim. Yazi yazamiyor oe

JACK REACHER MAVI OLMUSSUN HAYIRLI UGURLU OLSUN YEGENIM

• +1
Sonrasinda biraz samamilik sonra acilirim falan
Direkt açılma hatta belli bir süre hiç açılma hoslandigini falan söyleme

• +1
JACK REACHER MAVI OLMUSSUN HAYIRLI UGURLU OLSUN YEGENIM
ula hemman gibi adam olmuşuk yaw
Ekran grnts 2025 01 29 142739

• +1
htnyesen ltbden olmaz yarrak

Uniye gec orada herkes siken sikene sosyal oldugun surece sikisirsin
Kac kere uniye gittinde sikisten sikise atladin aminoglu cok biliyor gibi konusuyor bide finallere falan calisirken amin gotun birbirine giriyor sence kiz mi dusuncen

• +1
Reactions: hakyolcusu34#⅜$*_]+
Kac kere uniye gittinde sikisten sikise atladin aminoglu cok biliyor gibi konusuyor bide finallere falan calisirken amin gotun birbirine giriyor sence kiz mi dusuncen
Kanka yalan söylemiyor aq tıp okumadığın sürece sikiş hayatın illa olur üni hayatında

Kanka yalan söylemiyor aq tıp okumadığın sürece sikiş hayatın illa olur üni hayatında
Knk cevremde birsuru 2-3 uni birden okuyan insan var sen ugrasmazsan sikis falan ayagina gelmiyor unide sikisirim diye copelemeye gerek yok

Knk cevremde birsuru 2-3 uni birden okuyan insan var sen ugrasmazsan sikis falan ayagina gelmiyor unide sikisirim diye copelemeye gerek yok
Baba benimde ege üniversitesinde okuyan arkafaşım var diyorki baba 2-3 ortam yap birde az qarizma ol diyor yeminlen sikiş ayağına grliyor diyor ama bunun sebebi izmir karılarının meşrep olması

Baba benimde ege üniversitesinde okuyan arkafaşım var diyorki baba 2-3 ortam yap birde az qarizma ol diyor yeminlen sikiş ayağına grliyor diyor ama bunun sebebi izmir karılarının meşrep olması
Kaşar ltblerı sıkıpte tatmin oluyosan yazik qnq

Kaşar ltblerı sıkıpte tatmin oluyosan yazik qnq
Am amdır oglum biz yaşayamadık yaşasak iyi olurdu ama yaş daha 15 aq gerçi senin gibi hızlı değilim ben ama şükrediyom az buz neyse abi senle nezaman bulusuyoz biz neni dövmücen ama

Am amdır oglum biz yaşayamadık yaşasak iyi olurdu ama yaş daha 15 aq gerçi senin gibi hızlı değilim ben ama şükrediyom az buz neyse abi senle nezaman bulusuyoz biz neni dövmücen ama
Musait oldugumda soylicem sana pasam sikinti yok(y)

• +1
Reactions: ER enjoyer
SU an unideyim yarram yurtdisinda okuyorum kim oldugumu bilmeden ne konusuyorsun essege bak hele, burada seks sudan ucuz aminakoyim herkes birbirini sikme pesinde, finaller de anasinin ami kadar zor evet ama sene sonunda verebiliyorsun diye calismayani da var, gecemeyip ulkesine doneni de var. Sen ne biliyorsun da konusuyorsun benim hayatim hakkimda yarragimin basi sikerim senin belani

• +1
Reactions: maarda
Aha bu elemanda demis herkese veren karilar var diye, ortam yapip insanlardan saygi gordugun surece tip boy asiri fark etmeden sikis bulabiliyorsun, cunku sana 1 2 saygi duymaya basliyorsa baskalari da duymaya basliyor ve bunlarin icinde kizlar da oluyor. Buradan da ya sevgiliye ya da fb ye gecenler var, he ben yapmiyorum profile bakarsan bunun hakkinda da konusmustum zaten, her yapmayan cope olmuyor amk bu nasil bir bakis acisi

Alayınız kezbansınız amk, tek derdiniz am olmuş redpill, blackpill hepsi herşey am için mi amınakoyduklarım am için mi yaşıyorsunuz lan siz? yaşama gayeniz cidden am mı? gidin bir dışarı çıkın nefes alın çimene dokunun 2 kitap okuyun kültürlenin. her şey am mı orospu çocukları? ATATÜRK ve kurtuluş savaşı şehitleri sizi görse bu ülkeyi sizin için mi kurtardık orospu evlatları der kahrlarından panik atak geçirir hepsi. utanın kendinizden.

• JFL
  • Love it
Reactions: newguy1 and maarda
Alayınız kezbansınız amk, tek derdiniz am olmuş redpill, blackpill hepsi herşey am için mi amınakoyduklarım am için mi yaşıyorsunuz lan siz? yaşama gayeniz cidden am mı? gidin bir dışarı çıkın nefes alın çimene dokunun 2 kitap okuyun kültürlenin. her şey am mı orospu çocukları? ATATÜRK ve kurtuluş savaşı şehitleri sizi görse bu ülkeyi sizin için mi kurtardık orospu evlatları der kahrlarından panik atak geçirir hepsi. utanın kendinizden.
Anladik kanka en am sevmeyen ve en turk milliyetcisi sensin

Normal konuş işte aq biraz samimi ol dozunda ilgi ver iltifat et gerisi gelir
iltifat etmek direk seni götten bi zorliyim demek değil mi yoksa ben mi çok çirkinim

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and hakyolcusu34#⅜$*_]+

Users who are viewing this thread

Back