Y
yasuomaxxing
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
hacı düz açıdan suratımı görüyorsun ne istediğini anlamadım side mı atayımAçı çok iyiymiş kardeş kesinlikle %100 doğru bir şekilde rateleyebiliriz bu açıyla
Düz açı değil bu kafanın altından çekiyorsunhacı düz açıdan suratımı görüyorsun ne istediğini anlamadım side mı atayım
kamerayı tuttum dümdüz çektim işte greycellim nası çekmem gerekiyor söyle öyle çekip atıyım kingoDüz açı değil bu kafanın altından çekiyorsun
Ayakta 2 metre uzaktan tam karşıdan çek ne alttan ne üstten sonra galeriden fotoyu kırpkamerayı tuttum dümdüz çektim işte greycellim nası çekmem gerekiyor söyle öyle çekip atıyım kingo
kütüphaneden doneyım eve geçince yapmaya calısıyım yksmaxxing yapıyom agabeyAyakta 2 metre uzaktan tam karşıdan çek ne alttan ne üstten sonra galeriden fotoyu kırp
Kolay gelsinkütüphaneden doneyım eve geçince yapmaya calısıyım yksmaxxing yapıyom agabey
eyw kingKolay gelsin
eyw canim ne zmn yasuo vs atiyozmtn gibi
Gelmusta şimdieyw canim ne zmn yasuo vs atiyoz
Gözünü nerde kısmış amk dudağını falanda bükmemişUlan orospu evladı düzgün foto koy rate'leyelim gözünü kısmışsın dudağı büzmüşsün kafan hem yanda hem havada
eyes also lie#1903 ekle gel oyundayımGelmusta şimdi
yaratık orospu evladı gözüm böyle dudağım da böyle çünkü diş teli var ananı suratını sikmiyimUlan orospu evladı düzgün foto koy rate'leyelim gözünü kısmışsın dudağı büzmüşsün kafan hem yanda hem havada
kanka kendisi böcek gibi gözleri olduğu için etnik bok herkesi kendi gibi sanıyor aqGözünü nerde kısmış amk dudağını falanda bükmemiş
Gusulü alıyom geliyomeyes also lie#1903 ekle gel oyundayım
türbanlı sevmiyorum + sevgilim var zaten agahigh ltn ,elizabeti bırak ruhun çökmüş gibi duruyon, göz kapakları kesilip hunter eye yapılcak, burun rinoplasti olcak ondan sonra high mtn'sin. Yağ oranın düşük olduğu için ve cigaracı tayfaya benzediğin için türbanlılar senin gibileri sever özellikle türbanlılara yürümeni tavsiye ederim.
Lol oyuncusundan beklemeyen şeylersevgilim var zaten aga
attım arkkanka kendisi böcek gibi gözleri olduğu için etnik bok herkesi kendi gibi sanıyor aq
o zaman senin de gözünü sikeyimGözünü nerde kısmış amk dudağını falanda bükmemiş
olum ne etniği neyden bahsediyorsun kökü balkan harici bir bölgeye dayanan akrabam yokkanka kendisi böcek gibi gözleri olduğu için etnik bok herkesi kendi gibi sanıyor aq
rinoplasti yaptircam aga eyw rate icinburun dışı mtn burnu varsayarsak ltn
tamam hintli kardesim aglanmaya devam edebilirisno zaman senin de gözünü sikeyim
lol oyuncusundan nıye beklemeyesın agaLol oyuncusundan beklemeyen şeyler
aganı skimtürbanlı sevmiyorum + sevgilim var zaten aga
kekwaganı skim
aynen kankaburun dışı mtn burnu varsayarsak ltn
kanka bence mtnden ltnye dusurcek kdar etkisi yok fenotipe ama sonucta bu konular goreceliaynen kanka
rinoplasti yaptirdim ascendledim