Ltn>mtn

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

proud to be gooner
Amk ltn olsam ne güzel XL pizzamı yer abur cuburumu yer sokakta gördüğüm kızların bana bakmayacağının verdiği huzurla boş verip keyfime bakardım ama mtn olunca içimde küçük de bi umut olduğu için leanmaxtır gymdir carttur curtturla uğraşmak zorunda kalıyorsun belki htnye ascendlerim diye forumda saatler harcıyorsun ve sonun %90 ltn herifle aynı oluyor

E36b37guqqge1
:blackpill:

Amk ltn olsam ne güzel XL pizzamı yer abur cuburumu yer sokakta gördüğüm kızların bana bakmayacağının verdiği huzurla boş verip keyfime bakardım ama mtn olunca içimde küçük de bi umut olduğu için leanmaxtır gymdir carttur curtturla uğraşmak zorunda kalıyorsun belki htnye ascendlerim diye forumda saatler harcıyorsun ve sonun %90 ltn herifle aynı oluyor
Bu dediğini mtn olarak da yapabilirsin

ppndeki bleachteki kari l.34 yoruichi yazip her gun 31 cekerdim sakasiz

kapiyi ac geldim

Ortalama olsan da çoğu kadın tarafından görünmezlikten gelineceksin, çok fazla uğraşman gerekecek. Boyun uzun değilse, htn falan değilsen eskorta git daha iyi

Users who are viewing this thread

Back