Luksmeks seruvenim bitmistir its over

D

Deleted member 70692

Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
Beni seven bir beyaz ltb bulup hayatıma devam edeceğim Öyle saçma şeylerle de artık uğraşmayacağım Kafam Almıyor artık

• +1
Reactions: Deleted member 119840
stage 4 : getting brain damage and becoming a normie once again.... after 6 months the person named "elemanzelvadre" will develop a amnesie and will swallow the blackpill... he is in a loop for over 1 year now

• JFL
  • +1
Reactions: recai iskender, Deleted member 70692 and Dathomirian Zabrak
hatırlıyorsan 1 hafta onceden stage 1 diyerek basladım cidden hastanın durumu cok vahim

Dalga geçmek için söylemiyorum ama 163 böylr ltb bile bulmak zor bence

• +1
Reactions: lynao
Dalga geçmek için söylemiyorum ama 163 böylr ltb bile bulmak zor bence
Lean iken bikac kiz gel beni hoplat diyodu da nasi tekrar lean olcam bol bogaz gibi yiyom

• +1
Reactions: Deleted member 119840 and Dathomirian Zabrak
Lean iken bikac kiz gel beni hoplat diyodu da nasi tekrar lean olcam bol bogaz gibi yiyom
concerta , ozempic , yada biraz daha bp ye maruz kalırsan zaten depresyondan bi sikim yiyemezsin

stage 4 : getting brain damage and becoming a normie once again.... after 6 months the person named "elemanzelvadre" will develop a amnesie and will swallow the blackpill... he is in a loop for over 1 year now
Bence sen de Blue pil falan bir şeyler copelek kanka durumunu kurtarabilecek hiçbir şey yok Çok kötü bir durum

• +1
concerta , ozempic , yada biraz daha bp ye maruz kalırsan zaten depresyondan bi sikim yiyemezsin
BP bana işlemiyor Nedenini bilmiyorum

• +1
BP bana işlemiyor Nedenini bilmiyorum
kanka ciddiyim senin boyun benden 2 cm kısa tipimiz ve sik boyumuz aynı bodyfat bile aynı neredeyse aynıyız sen neden mutlsuun? ben degilim? ciddiyim yardım et amk

kanka ciddiyim senin boyun benden 2 cm kısa tipimiz ve sik boyumuz aynı bodyfat bile aynı neredeyse aynıyız sen neden mutlsuun? ben degilim? ciddiyim yardım et amk
Belki de larpdir

• Woah
  • +1
Reactions: Deleted member 119840 and Deleted member 80812