elemanzelvadre
Anti natural 🥶🥶💀☠️😈
Beni seven bir beyaz ltb bulup hayatıma devam edeceğim Öyle saçma şeylerle de artık uğraşmayacağım Kafam Almıyor artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Lean iken bikac kiz gel beni hoplat diyodu da nasi tekrar lean olcam bol bogaz gibi yiyomDalga geçmek için söylemiyorum ama 163 böylr ltb bile bulmak zor bence
concerta , ozempic , yada biraz daha bp ye maruz kalırsan zaten depresyondan bi sikim yiyemezsinLean iken bikac kiz gel beni hoplat diyodu da nasi tekrar lean olcam bol bogaz gibi yiyom
Bence sen de Blue pil falan bir şeyler copelek kanka durumunu kurtarabilecek hiçbir şey yok Çok kötü bir durumstage 4 : getting brain damage and becoming a normie once again.... after 6 months the person named "elemanzelvadre" will develop a amnesie and will swallow the blackpill... he is in a loop for over 1 year now
BP bana işlemiyor Nedenini bilmiyorumconcerta , ozempic , yada biraz daha bp ye maruz kalırsan zaten depresyondan bi sikim yiyemezsin
kanka ciddiyim senin boyun benden 2 cm kısa tipimiz ve sik boyumuz aynı bodyfat bile aynı neredeyse aynıyız sen neden mutlsuun? ben degilim? ciddiyim yardım et amkBP bana işlemiyor Nedenini bilmiyorum
Belki de larpdirkanka ciddiyim senin boyun benden 2 cm kısa tipimiz ve sik boyumuz aynı bodyfat bile aynı neredeyse aynıyız sen neden mutlsuun? ben degilim? ciddiyim yardım et amk
sen larpsın zaten ama bi umut deniyorum bende iste overBelki de larpdir
Adam sizle dalga geçiyor.Dalga geçmek için söylemiyorum ama 163 böylr ltb bile bulmak zor bence