M. KEMAL ATATÜRKÜN ZAMANINDA HAKKIMDA YAPTIĞI ÖNGÖRÜ.

Angutoid

Angutoid

President of Hells Angels MC
"Ey Türk Milleti,

Bugün size, gelecekte 'Angutoid' ismiyle anılacak bir kişiden bahsetmek istiyorum. Kendisinin, kimilerince aranan gerçek Mehdi olarak bilineceğini ve insanları hayrete düşürecek yeteneklere sahip olacağını öngörmekteyim. Spor faaliyetleri, yarışlar ve çeşitli mücadelelerde öngörüleri büyük bir doğrulukla tutacak; bazıları onu gelecekten haber getiren biri olarak görecektir.

Ancak unutmamalıyız ki bir milleti yücelten tek bir kişinin öngörüleri değil, tüm toplumun bilgiye, ilme ve ortak çabaya verdiği değerdir. Angutoid gibi kişilere duyulan ilgi, bireysel çaba ve çalışkanlık ile pekişirse milletimiz daha da sağlam temeller üzerine yükselecektir.

21 Kasım 1923, Ankara
-Mustafa Kemal Atatürk"
1731016948097

• Woah
Reactions: Deleted member 80812
"Ey Türk Milleti,

Bugün size, gelecekte 'Angutoid' ismiyle anılacak bir kişiden bahsetmek istiyorum. Kendisinin, kimilerince aranan gerçek Mehdi olarak bilineceğini ve insanları hayrete düşürecek yeteneklere sahip olacağını öngörmekteyim. Spor faaliyetleri, yarışlar ve çeşitli mücadelelerde öngörüleri büyük bir doğrulukla tutacak; bazıları onu gelecekten haber getiren biri olarak görecektir.

Ancak unutmamalıyız ki bir milleti yücelten tek bir kişinin öngörüleri değil, tüm toplumun bilgiye, ilme ve ortak çabaya verdiği değerdir. Angutoid gibi kişilere duyulan ilgi, bireysel çaba ve çalışkanlık ile pekişirse milletimiz daha da sağlam temeller üzerine yükselecektir.

21 Kasım 1923, Ankara
-Mustafa Kemal Atatürk"
View attachment 3284140

• +1
Reactions: Angutoid
1731017142541

• Woah
Reactions: Deleted member 80812
evimde keyifli bir şekilde mozartın klasik bestelerini dinlerken dışarıdan "vur ulan vur" sesiyle irkildim ve kavga olduğunu düşünerek pencereye çıktım... anladım ki bir kaç barbar erkek futbol denilen barbar sporu izliyorlar... biraz ara vereceğim klasik müzik keyfime

• JFL
Reactions: Tornoviaa and Angutoid
944f785117dedf315bc6d45507726ae0
manlet chadlite, angutoidin ll yapmasından korkuyor

• JFL
Reactions: Peter Steele, Tornoviaa and Angutoid
gercek mi

• JFL
adamın allahıyla dalgas geçtik diye bizim en iyi değerimiz ve en güçlü değerimiz olan ataturka ile dalga geçiyor maks angutoid zeka abi.

• JFL
Reactions: maarda
adamın allahıyla dalgas geçtik diye bizim en iyi değerimiz ve en güçlü değerimiz olan ataturka ile dalga geçiyor maks angutoid zeka abi.
allah ne amq xD

• +1
Reactions: Deleted member 70692
ABİ BASED YA İŞTE BU ALLAHI SİKEN ANGUTOİDE SAHİBİZ GTA 6 DAN ÖNCE
niye söveyim allaha teistik tanrılar içindeki en bazlısıdır kendisi saygımız sonsuz

• +1
Reactions: Deleted member 70692
niye söveyim allaha teistik tanrılar içindeki en bazlısıdır kendisi saygımız sonsuz
hayır sende bizden birisisin ve allaha kitaba kuranı kerime ve muhammede sövüyosun

• JFL

Users who are viewing this thread

Back