Dathomirian Zabrak
Zephir
forum için over
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
neden banlanmis lanforum için over
Recai streoid konunu gördüm de trde hcg bulman imkansıza yakın o yüzden ona göre yap stackini pctye girmek zorunda kalcanYoo yememis amk @maarda
Doğal hormonlar sikilmeden kullanabildiğim süre kadar kullanıp sonra bırakmak istiyorum ne yapmam lazım ne alacam ne kadar kullanacağımRecai streoid konunu gördüm de trde hcg bulman imkansıza yakın o yüzden ona göre yap stackini pctye girmek zorunda kalcan
Aciliyetin yada büyük hedefin yoksa 250-500 arası t gir bence sadece, vücudunun tepkisini görmüş olursun bide karaciğer gibi diğer yan etkilerle uğraşmak zorunda kalmazsinDoğal hormonlar sikilmeden kullanabildiğim süre kadar kullanıp sonra bırakmak istiyorum ne yapmam lazım ne alacam ne kadar kullanacağım
Aciliyet yok spora 5-6 aydır gidiyprum ama son zamanlarda ciddiye almaya başladım hedef yüzde bonemass/dimorfizm vücut yüz kadar önemli değil ama etki ederse daha iyi olurAciliyetin yada büyük hedefin yoksa 250-500 arası t gir bence sadece, vücudunun tepkisini görmüş olursun bide karaciğer gibi diğer yan etkilerle uğraşmak zorunda kalmazsin
8-12 hafta iyi sonra doğal üretimini geri getirmek için pct lazım olcak, normalde kür içinde hcg kullansan daha iyi ama trde bulmak çok zor eczanelere gidip sor yine sen
Herşey sicsa vücudun büyük tepki verse bile bu dozda tekrardan düzeltmek çok daha kolay olur ama cok fazla değişiklikde bekleme
Spora ne zamandir gidiyon hedefin ne senin tam olarak
bu orospu evladi banlanmadiysa over harbiforum için over
Aciliyetin yada büyük hedefin yoksa 250-500 arası t gir bence sadece, vücudunun tepkisini görmüş olursun bide karaciğer gibi diğer yan etkilerle uğraşmak zorunda kalmazsin
8-12 hafta iyi sonra doğal üretimini geri getirmek için pct lazım olcak, normalde kür içinde hcg kullansan daha iyi ama trde bulmak çok zor eczanelere gidip sor yine sen
Herşey sicsa vücudun büyük tepki verse bile bu dozda tekrardan düzeltmek çok daha kolay olur ama cok fazla değişiklikde bekleme
Spora ne zamandir gidiyon hedefin ne senin tam olarak
only testo girme npp ekle yaninaBide pct de neyi ne kadar kullanacağım
Sağlık problemleri için bunlar gerekli mi kullandıklarımdan sağlık problemi çıkmaz mıonly testo girme npp ekle yanina
o zaman kullanmican kanka sacinin dokulmesinden korkup kisir olmaktan korkmuyon muSağlık problemleri için bunlar gerekli mi kullandıklarımdan sağlık problemi çıkmaz mı
Aging:
Isotretinoin, GHKcu, topical retinoids, microneedling, 2,5mg dutasteride, spf50+ pa++++
Hair Loss:
2,5mg dutasteride, GHKcu, oral minoxidil, RU, microneedling
Fertility:
500-1500 IU hcg a week
75-150 IU hmg a day
Blood Pressure:
Daily Cardio and Beta Blockers
Damaged Lipids:
SR9009
Acne:
Isotretinoin,
Sac dökülmesinden korkmuyom kısırlık organlarda sıkıntı bide kan basıncından korkuyoö amao zaman kullanmican kanka sacinin dokulmesinden korkup kisir olmaktan korkmuyon mu
kan basinci derken anlamadimSac dökülmesinden korkmuyom kısırlık organlarda sıkıntı bide kan basıncından korkuyoö ama
Blood pressureda sıkıntı olabilir diyorlarkan basinci derken anlamadim
kan bağışı yaparak çözüceksinTansiyon işte
Ne sıklıkla yapacağımkan bağışı yaparak çözüceksin
Kanki zaten aylık testler vericeksin onun dışında sorun olursa kızılaya ekstra kan verirsin. 5lt su içiyon hala geçmedi micardis kullancan.Ne sıklıkla yapacağım
Organ sağlığı sıkıntı çıkarır mı kullandıklarımla
Koruyucu olarak ne önerirsin ve kısırlık nasıl önlenirKanki zaten aylık testler vericeksin onun dışında sorun olursa kızılaya ekstra kan verirsin. 5lt su içiyon hala geçmedi micardis kullancan.
Koruyucularını alcaksın cıkmıcak. zaten kür içinde değerlerinden anlarsın organlarının durumunu
Kısırlık ihtimali testoyu vurduğun an başlar da %99 kimse kısır olmuyor.Koruyucu olarak ne önerirsin ve kısırlık nasıl önlenir
saw palmetto neKısırlık ihtimali testoyu vurduğun an başlar da %99 kimse kısır olmuyor.
2 KAPSÜL OMEGA3
Multivitamin
Nac600
Liver6
Saw palmetto
yeter