maarda banlanması hk

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

Zephir
forum için over

• +1
Reactions: Aviator and maarda
Yoo yememis amk @maarda

• JFL
  • +1
Reactions: maarda, Dathomirian Zabrak and Ashoimex
Ban mi yedim amk

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak, menas, Ashoimex and 1 other person
Yoo yememis amk @maarda
Recai streoid konunu gördüm de trde hcg bulman imkansıza yakın o yüzden ona göre yap stackini pctye girmek zorunda kalcan

• +1
Reactions: recai iskender
Recai streoid konunu gördüm de trde hcg bulman imkansıza yakın o yüzden ona göre yap stackini pctye girmek zorunda kalcan
Doğal hormonlar sikilmeden kullanabildiğim süre kadar kullanıp sonra bırakmak istiyorum ne yapmam lazım ne alacam ne kadar kullanacağım

Doğal hormonlar sikilmeden kullanabildiğim süre kadar kullanıp sonra bırakmak istiyorum ne yapmam lazım ne alacam ne kadar kullanacağım
Aciliyetin yada büyük hedefin yoksa 250-500 arası t gir bence sadece, vücudunun tepkisini görmüş olursun bide karaciğer gibi diğer yan etkilerle uğraşmak zorunda kalmazsin
8-12 hafta iyi sonra doğal üretimini geri getirmek için pct lazım olcak, normalde kür içinde hcg kullansan daha iyi ama trde bulmak çok zor eczanelere gidip sor yine sen

Herşey sicsa vücudun büyük tepki verse bile bu dozda tekrardan düzeltmek çok daha kolay olur ama cok fazla değişiklikde bekleme

Spora ne zamandir gidiyon hedefin ne senin tam olarak

Aciliyetin yada büyük hedefin yoksa 250-500 arası t gir bence sadece, vücudunun tepkisini görmüş olursun bide karaciğer gibi diğer yan etkilerle uğraşmak zorunda kalmazsin
8-12 hafta iyi sonra doğal üretimini geri getirmek için pct lazım olcak, normalde kür içinde hcg kullansan daha iyi ama trde bulmak çok zor eczanelere gidip sor yine sen

Herşey sicsa vücudun büyük tepki verse bile bu dozda tekrardan düzeltmek çok daha kolay olur ama cok fazla değişiklikde bekleme

Aciliyet yok spora 5-6 aydır gidiyprum ama son zamanlarda ciddiye almaya başladım hedef yüzde bonemass/dimorfizm vücut yüz kadar önemli değil ama etki ederse daha iyi olur

Birde kan basıncı gibi sağlıkla ilgiliyan etkiler olacak mı olacaksa ne kullanmam lazım kelleşme için ne yapacağımı biliyorum

Bide pct de neyi ne kadar kullanacağım

Bide pct de neyi ne kadar kullanacağım
only testo girme npp ekle yanina

• +1
only testo girme npp ekle yanina
Sağlık problemleri için bunlar gerekli mi kullandıklarımdan sağlık problemi çıkmaz mı

Aging:
Isotretinoin, GHKcu, topical retinoids, microneedling, 2,5mg dutasteride, spf50+ pa++++
Hair Loss:
2,5mg dutasteride, GHKcu, oral minoxidil, RU, microneedling
Fertility:
500-1500 IU hcg a week
75-150 IU hmg a day
Blood Pressure:
Daily Cardio and Beta Blockers
Damaged Lipids:
SR9009
Acne:
Isotretinoin,

Sağlık problemleri için bunlar gerekli mi kullandıklarımdan sağlık problemi çıkmaz mı

Aging:
Isotretinoin, GHKcu, topical retinoids, microneedling, 2,5mg dutasteride, spf50+ pa++++
Hair Loss:
2,5mg dutasteride, GHKcu, oral minoxidil, RU, microneedling
Fertility:
500-1500 IU hcg a week
75-150 IU hmg a day
Blood Pressure:
Daily Cardio and Beta Blockers
Damaged Lipids:
SR9009
Acne:
Isotretinoin,
o zaman kullanmican kanka sacinin dokulmesinden korkup kisir olmaktan korkmuyon mu

o zaman kullanmican kanka sacinin dokulmesinden korkup kisir olmaktan korkmuyon mu
Sac dökülmesinden korkmuyom kısırlık organlarda sıkıntı bide kan basıncından korkuyoö ama

Tansiyon işte

kan bağışı yaparak çözüceksin
Ne sıklıkla yapacağım
Organ sağlığı sıkıntı çıkarır mı kullandıklarımla

Ne sıklıkla yapacağım
Organ sağlığı sıkıntı çıkarır mı kullandıklarımla
Kanki zaten aylık testler vericeksin onun dışında sorun olursa kızılaya ekstra kan verirsin. 5lt su içiyon hala geçmedi micardis kullancan.
Koruyucularını alcaksın cıkmıcak. zaten kür içinde değerlerinden anlarsın organlarının durumunu

Kanki zaten aylık testler vericeksin onun dışında sorun olursa kızılaya ekstra kan verirsin. 5lt su içiyon hala geçmedi micardis kullancan.
Koruyucularını alcaksın cıkmıcak. zaten kür içinde değerlerinden anlarsın organlarının durumunu
Koruyucu olarak ne önerirsin ve kısırlık nasıl önlenir

Koruyucu olarak ne önerirsin ve kısırlık nasıl önlenir
Kısırlık ihtimali testoyu vurduğun an başlar da %99 kimse kısır olmuyor.
2 KAPSÜL OMEGA3
Multivitamin
Nac600
Liver6
Saw palmetto
yeter

• +1
Kısırlık ihtimali testoyu vurduğun an başlar da %99 kimse kısır olmuyor.
2 KAPSÜL OMEGA3
Multivitamin
Nac600
Liver6
Saw palmetto
yeter
saw palmetto ne

• +1
Reactions: Zagro