maarda hakliymis

MogEater

MogEater

sub0 to true adam
@maarda

6-8k eur ile 2 phase 2 ay a10 ile gelme isi, ilk lasik var ama sirada, konustum kliniklerle btw, sonuclar harika, grade 3 oldugum icin 2 phase a10 easy,
trdeki kliniklerlede konustum, hepsinin teknoloji ve sonuclari ughhhhh.
0 risk amk, gatekeeplemesek bile zaten benim dahil forumun %99 suan bunun icin butcesi yok onceligim farkli,
ruya gibi, 3 islem sonra cl eye area ve istesiigm coloring, bu looksmax olayini cok seviyorum.
dream come true

• +1
  • Woah
Reactions: cakdripa, Solaro, Zodiac and 6 others
Kimsede 8k yok + olsa bile o parayı kimsenin göz rengi için harcayacağını sanmıyorum

• +1
Reactions: pashanimair and codeine1119
Kimsede 8k yok + olsa bile o parayı kimsenin göz rengi için harcayacağını sanmıyorum
8k fazla btw,
cogu kisi plasty veya plasty kasar simdi yirmilerinin baslarinda bu parayi bulur ve easy cl
1 phase extra bright g10, ucak indirim airbnb filan dahil 5k usd halledir grade 3 icin ama 4 idk a10 olmayabilir 1 phase

• +1
Reactions: pashanimair
8k diğer ülkelerde para değil
brutal trpill

• +1
  • So Sad
Reactions: Arisylva, Zodiac, Aven and 4 others
@maarda

6-8k eur ile 2 phase 2 ay a10 ile gelme isi, ilk lasik var ama sirada, konustum kliniklerle btw, sonuclar harika, grade 3 oldugum icin 2 phase a10 easy,
0 risk amk, gatekeeplemesek bile zaten benim dahil forumun %99 suan bunun icin butcesi yok onceligim farkli,
ruya gibi, 3 islem sonra cl eye area ve istesiigm coloring, bu looksmax olayini cok seviyorum.
dream come true
Kral sana respect atıyoz ama türkçe meali ne bunun

• +1
Reactions: menas, Zodiac, pashanimair and 1 other person
8k diğer ülkelerde para değil
brutal trpill
+ bence cok populer olmamasinin sebebi kimse cesaret edemiyor, baya yanlsi bilgi var ozellikle glucokoma riski var saniyorlar, ayrica islem olarak cok korkunc yani ben hic sorun yasamam lasikte bile yasamam ama cogu insanin korkmasinin sebebini anliyorum, yinede 8k 3 phase icin cok ucuz ya, yani idk,

• +1
Reactions: maarda, swaggy and pashanimair
Tek göze yap bence

• Hmm...
  • +1
Reactions: pashanimair and Zodiac
asimetrik olur
Daha iyi. Bi de 2 göz görememe ihtimali de var. Tek göz daha safe
1000020260

• +1
Reactions: pashanimair and Zodiac
@pashanimair nasılsın kardeş

• +1
Reactions: pashanimair
@maarda

dream come true
hardmax yapıp jordan olmayı beklerken sapphire olan senin eşgal

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak and pashanimair
+ bence cok populer olmamasinin sebebi kimse cesaret edemiyor, baya yanlsi bilgi var ozellikle glucokoma riski var saniyorlar, ayrica islem olarak cok korkunc yani ben hic sorun yasamam lasikte bile yasamam ama cogu insanin korkmasinin sebebini anliyorum, yinede 8k 3 phase icin cok ucuz ya, yani idk,
zaten eyecosu ben zor buldum,baya gatekeep atılıyor bu forumda bile az konusuyorlar bilerek

• +1
Reactions: orhanhic and pashanimair

Users who are viewing this thread

Back