MAARDA IBNESI BURAYA GEL

D

Deleted member 305497

Banned
oğlum her şeyi bildiğini sanan eşşek orswqesbu evladı hadi hemen git gri(grey) kardeşlerine her şeyi bildiğini kanıtla sen bi yarramı bilmiyorsun ve buradan defoluıp gidiyorsun o dededen kalma tofaşınla çok laf yapmaya başladın fena sinir bozuyorsun wqwna koydumun homosu seni o offtopicte dolşamaktan sulanmış beynini çıkarıp eline veririm dışarı çık biraz wwemına koydumun topalağı seni iqni 5le çarpsam 3 hane etmez orosbnad evladı burada kendini bir şey biliyormuş kılığına sokma şapalağı koydummu yerden yere vururum seni

• JFL
  • +1
Reactions: sanktWiecz, Atsizz, Auchelius and 9 others
oğlum her şeyi bildiğini sanan eşşek orswqesbu evladı hadi hemen git gri(grey) kardeşlerine her şeyi bildiğini kanıtla sen bi yarramı bilmiyorsun ve buradan defoluıp gidiyorsun o dededen kalma tofaşınla çok laf yapmaya başladın fena sinir bozuyorsun wqwna koydumun homosu seni o offtopicte dolşamaktan sulanmış beynini çıkarıp eline veririm dışarı çık biraz wwemına koydumun topalağı seni iqni 5le çarpsam 3 hane etmez orosbnad evladı burada kendini bir şey biliyormuş kılığına sokma şapalağı koydummu yerden yere vururum seni
. yanlış bişi yamzışım

Last edited:
  • JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 307488, sentrix, Serialsuicide and 1 other person
haydaa

• +1
Reactions: temelyeterliliktest, Deleted member 307488, fury31 and 1 other person
ÖYLE DEME

• +1
Reactions: Deleted member 307488, fury31 and Serialsuicide
  • JFL
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest, Auchelius, Deleted member 307488 and 6 others
mal orosbny occugu 10iq oldugunu kabulleniyor yazdığı şeye bak
olm ben bunu editledim bu nasıl gözüktü aq yanlış hesaplamışız

bi de oç moç deme lan şerrefsiz çelik ayna sahibine döner laf falan ben prensip gereği anneye küfredemem

• JFL
Reactions: temelyeterliliktest, Auchelius, Deleted member 307488 and 5 others
her 6 ayda bir yeni hesaplı birisi maardaya sövüyor amk :lul:

• +1
Reactions: BugraSA

Users who are viewing this thread

Back