maarda ve haterleri

D

Deleted member 100697

Sma Vurgunu
maarda yenigelen aşşaği yukari herkesi zorbaladiği için hepsi ona kin güdüyor şunu bilin ki biri maardadan nefret ediyorsa o en ala greydir
Looksmax suresi 103.ayet

• +1
Reactions: Tornoviaa, maarda, Zodiac and 4 others
maarda yenigelen aşşaği yukari herkesi zorbaladiği için hepsi ona kin güdüyor şunu bilin ki biri maardadan nefret ediyorsa o en ala greydir
Looksmax suresi 103.ayet
Vay vay vay bu demekki her seyi acikliyor

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac and Deleted member 100697
Vay vay vay bu demekki her seyi acikliyor
işim gucum yok kizlar yazmiyor bari napiyim incel forumlarinda millete dadanayım can sıkıntım gider en azindan gerçek hayattaki ezikliğimi anonimliğime güvenerek durduk yere millete salça olarak kapatayım bari :lul:bide herşeyi daşşağa vuruyim ki tartışmalardan kolayca sıyrılayım

• +1
  • JFL
Reactions: Tornoviaa, menas, Ashoimex and 2 others
işim gucum yok kizlar yazmiyor bari napiyim incel forumlarinda millete dadanayım can sıkıntım gider en azindan gerçek hayattaki ezikliğimi anonimliğime güvenerek durduk yere millete salça olarak kapatayım bari :lul:bide herşeyi daşşağa vuruyim ki tartışmalardan kolayca sıyrılayım
HEUDISISISKAMENEJSIDNEJSISKSNSJKS VAY APTAL OE OLM BEN TAYLANDA TASINDIGIM ILK HAFTA SENIN HAYATIN BOYUNCA SIKEBILECEGINDEN 5 KAT FAZLA SIKISMISIMDIR AMK GELMIS BIDE IBLAMEALLAH DIYO SANA OE LISTESINDE YOKMUS GIBI LOW IQ UCUBE

• JFL
Reactions: Deleted member 100697
HEUDISISISKAMENEJSIDNEJSISKSNSJKS VAY APTAL OE OLM BEN TAYLANDA TASINDIGIM ILK HAFTA SENIN HAYATIN BOYUNCA SIKEBILECEGINDEN 5 KAT FAZLA SIKISMISIMDIR AMK GELMIS BIDE IBLAMEALLAH DIYO SANA OE LISTESINDE YOKMUS GIBI LOW IQ UCUBE
tamda dediğimi yapiyorsun şuan sensin o kardeşim hayır sensin o kardeşim:lul:

• +1
Reactions: menas
tamda dediğimi yapiyorsun şuan sensin o kardeşim hayır sensin o kardeşim:lul:
Bi sor kendine bakayim kendine tum lurkerlar ve yeni uyeler kimin tarafinda hep

taylandda karı sikmekle övünmesi yok mu bide amk puahahahah cinsel açlığın neredeyse 0 olduğu gece hayatıyla ünlü körün topalın bile sikiştiği yerde sen sikişemiyorsan kendinden utanman gerek sikiştiğin için övünmen değil:lul:

• +1
Reactions: lagrange10 and Deleted member 100697
  • JFL
Reactions: menas and Deleted member 100697
  • +1
Reactions: Deleted member 100697
sen getirtiyorsun cunku orospu cocugu
Millet tabi beni gorunce diyo vay amk bu adam orospu cocugu truecellere haddini bildiriyo bunlarda aglayip adamla ilgili thread aciyo biz gelsek bu adam sayesinde laf isitmeyiz kiz eli degmemis toplumdan dislanmis zavallilardan

• Hmm...
  • JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 132426, menas and Deleted member 100697
Millet tabi beni gorunce diyo vay amk bu adam orospu cocugu truecellere haddini bildiriyo bunlarda aglayip adamla ilgili thread aciyo biz gelsek bu adam sayesinde laf isitmeyiz kiz eli degmemis toplumdan dislanmis zavallilardan
adam taylandda ama full online amk

• JFL
Reactions: lagrange10, Deleted member 100697 and menas
adam taylandda ama full online amk
Evden calisiyorum digital nomadlik boyle bazen haftalarca yazmadigim donemler oluyo freelance is

taylandda karı sikmekle övünmesi yok mu bide amk puahahahah cinsel açlığın neredeyse 0 olduğu gece hayatıyla ünlü körün topalın bile sikiştiği yerde sen sikişemiyorsan kendinden utanman gerek sikiştiğin için övünmen değil:lul:
Sen gelsen max ladyboya siktirtirler seni orospu evladi avrupadan gelen turistler yerli erkekler icin mi geliyo saniyosun cahil pust

Sen gelsen max ladyboya siktirtirler seni orospu evladi avrupadan gelen turistler yerli erkekler icin mi geliyo saniyosun cahil pust
bra cok kasma taylandin ne bok oldugunu hepimiz biliyoz ovunmene gerek yok

senin gibi vizyonsuz amciklar nerden bilsin
dediklerin hiç bi sikim algı yaratmıyor sussan daha iyi olur diyorum ya senle yapılan tartışma sensin o kardeşim hayır sensin o kardeşim annesi pis kadından daha ileri gidemez

Kaç yaşındasın sen

ben milleti zorbalamıyorum ki amk mesela üstteki orospu cocugu rate isteyip ratei begenmiyor kuduruyo sonra

• +1
  • JFL
Reactions: Tornoviaa, Ashoimex, xlegend and 4 others
ben milleti zorbalamıyorum ki amk mesela üstteki orospu cocugu rate isteyip ratei begenmiyor kuduruyo sonra
kanka ilkbaşta benlede daşşak geçtin büyüğümdür ogdir dedim anlık küfür etsemde devamını getirmedim bunlar birbirinden güç aldı çeteleştiler çeteleşenlerde biri 14 yaşında biri hayatını bile larplıyor

kanka ilkbaşta benlede daşşak geçtin büyüğümdür ogdir dedim anlık küfür etsemde devamını getirmedim bunlar birbirinden güç aldı çeteleştiler çeteleşenlerde biri 14 yaşında biri hayatını bile larplıyor
sahidende oyle mi oldu

bende milleti zorbalamiyorum

• Hmm...
Reactions: menas
Looksmax suresi 103.ayet
Maarda eskiden böyle biri değildi inanmaya başlıyor

1742325972269
1742326026033

18 yaşındasın sanıyordum amk şu an 2 çocuğun olması gerekirken orgtasın neyse yüzünğ atsana merak ettim
evl idegilim ne cocugu