macfit deger mi

atess

atess

6'3
yıllk pesin odeyince aylıgı 2300e geliyo peşin 27k yani amk bi tık fazka ama cok degil bide puan sistemi falan varmıs bales seyler alabiliyom ordan sizce gidilir mi

• +1
Reactions: psikozbagimlisi and pashanimair
Bok gibi sosyete tipler geliyor zart zurt leş mahalle arası hep en iyisi

• +1
Reactions: Serialsuicide, atess and pashanimair
fiyatını bilemicemde makineler handlelar falan sağlam bide bişey bozuldu mu hemen tamir ediyolar, her ay beleş ölçüm muhabbeti de iyi

• +1
Reactions: Auchelius, atess and pashanimair
yıllk pesin odeyince aylıgı 2300e geliyo peşin 27k yani amk bi tık fazka ama cok degil bide puan sistemi falan varmıs bales seyler alabiliyom ordan sizce gidilir mi
Orda vücüt yapılmaz bi tane yer altı salonu bul oraya git mac fite gelen insanlar genelde elit kesim falan filan yani 2.3k verilir mi amk değer mi sence

• +1
  • Love it
Reactions: Serialsuicide, pashanimair and reanrao
okudugun sınıftaki insanlar gerizekalı ise orda ders dinlenmiyo mu veya sende gerizekalı mı oluyosun zamanla bu mantıkla

• +1
Reactions: Serialsuicide, Auchelius, ZerefDragnee1l and 2 others
okudugun sınıftaki insanlar gerizekalı ise orda ders dinlenmiyo mu veya sende gerizekalı mı oluyosun zamanla bu mantıkla
Lafın gelişi dedim kanka yapan her yerde yapar vücudu

• +1
Reactions: pashanimair
Ben birsuru salon denedim shapeclubde denedim macfitte donup dolastigim yer 3 ayi 1300tl olan tetonoz garantili underground salon :)

• JFL
Reactions: atess
Orda vücüt yapılmaz bi tane yer altı salonu bul oraya git mac fite gelen insanlar genelde elit kesim falan filan yani 2.3k verilir mi amk değer mi sence
bu amk yerinde mahalle arası boktan salonlar 3k falan amk guzel yakın ucuz bulmak zor

• +1
Reactions: MogEater
macfit ayni seviye diger salonlara kiyasla cok daha ucuz, mesela ankarayi esir alan gorilbey macfit 2x veya diger high end salonlar, baslangicta yakin bir mahale salonu is gorur, ama 6-12 ay sonra saglam ortamin ve makinelerin oldugu bir salon bul, her macfit ayni degil bu arada, guray aydin ankara macone calisiyo mesela, ama aptalca pahali bir salon.

• +1
Reactions: Serialsuicide and atess
makineler falan iyi ama ben orda idman attığımda aşırı npc gibi hissetmiştim hiç zevk almamıştım bence daha oldschool bi salon tercih edebilirsin hem daha uygun olur

• +1
Reactions: atess