atess
6'3
yıllk pesin odeyince aylıgı 2300e geliyo peşin 27k yani amk bi tık fazka ama cok degil bide puan sistemi falan varmıs bales seyler alabiliyom ordan sizce gidilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Orda vücüt yapılmaz bi tane yer altı salonu bul oraya git mac fite gelen insanlar genelde elit kesim falan filan yani 2.3k verilir mi amk değer mi senceyıllk pesin odeyince aylıgı 2300e geliyo peşin 27k yani amk bi tık fazka ama cok degil bide puan sistemi falan varmıs bales seyler alabiliyom ordan sizce gidilir mi
Orda vücüt yapılmaz
Lafın gelişi dedim kanka yapan her yerde yapar vücuduokudugun sınıftaki insanlar gerizekalı ise orda ders dinlenmiyo mu veya sende gerizekalı mı oluyosun zamanla bu mantıkla
Ben birsuru salon denedim shapeclubde denedim macfitte donup dolastigim yer 3 ayi 1300tl olan tetonoz garantili underground salonyıllk pesin odeyince aylıgı 2300e geliyo peşin 27k yani amk bi tık fazka ama cok degil bide puan sistemi falan varmıs bales seyler alabiliyom ordan sizce gidilir mi
bu amk yerinde mahalle arası boktan salonlar 3k falan amk guzel yakın ucuz bulmak zorOrda vücüt yapılmaz bi tane yer altı salonu bul oraya git mac fite gelen insanlar genelde elit kesim falan filan yani 2.3k verilir mi amk değer mi sence