MafyaMaxx ( virgin olmaktan kurtulacaksın ve saygı göreceksin )

dogu

dogu

Banned
Kızlar neden kekoları sever hiç düşündünüz mü?

Çünkü diğer erkeklere göre daha erkeksi davranırlar kıza kız olduğunu hisettirir
Belalı tiplerdir yanlarında bıçak veya silah taşırlar kızların doğasında korumacı ve güçlü erkeği seçer.
rahattırlar fazla kasmazlar kendilerini diğer erkeklerden farklıdırlar bu yüzden.
pısırık erkek değillerdir.

asıl konumuza gelelim mafyamaxxing nasıl yapılır

ilk önce giyim tarzını değiştireceksin takım elbise giymek zorunda değilsin ama bol pantolon , anime tişörtü , oversize kıyafetleri unut.
1728422167565
1728422206266
1728422265325
< Bu tarz giyinin takım elbise giymek zorunda değilsiniz

Saçları öne atmayın ve karı gibi uzatmayın ne kadar size iyi dursa da appeal konusunda zayıf kalacaktır uzun olacaksa arkaya atacaksınız.

çok basitçe sert erkek yada serseri erkek güçlü erkektir, güçlü erkek te istediğini başarır düşüncesi var kızlarda. bu genetik olarak kodlarında mevcut belki istemeden yapıyorlar.

kızlar HTN 1.85 birisi yerine ltn 1.70 belalı adı tanınan bir tipi tercih edecektir her zaman.

Last edited:
sanki birşeyleri eksik yazdım gibi threadde ekleme yapa bilirim aceleye getirdim.

Baba şimdi ben saçları arkaya atsam sonra adidas ceket eşofman çeksem sonra pedofili bıyığı bıraksam kabadayılık taslasam slaylerim diyorsun

Baba şimdi ben saçları arkaya atsam sonra adidas ceket eşofman çeksem sonra pedofili bıyığı bıraksam kabadayılık taslasam slaylerim diyorsun
kabadayılık yapamsanda olur yapsanda daha iyi oal bilir bilmiyorum ama dediğin gibi evet hal ve hareketlerinide değiştireceksin bi kaç iş kovalicaksın bak ben çok gördüm kızlar 1.70 sub5 ile çıkıyor ltn bile değil.

1 günde düşen foid

( sikişmek istiyor )

mafyamaxxing ile

Attachments

• 1728423377406.png
    1728423377406.png
    24.6 KB · Views: 0
adidasa da gerek yok bak profilime böyle olsa da olur

Sort atlet dolaşıyorum çünkü clVicular genis ok 🤣🤣

olm saçları arkaya atsam çok kötü durur ben de browridge de yok zaten

Bilirsin ltnlere ltb düşüyor

Last edited:
olm saçları arkaya atsam çok kötü durur ben de browridge de yok zaten
sadece femboy gibi durmasın ekeksi dursun nasıl duruyorsa dursun

Slickback herkese gitmez baba genel olarak maskulen değilsen bayram sabahına hazırlanmış çocuk gibi olursun
IMG 20241009 201916

• +1
Reactions: maarda
benim yüzüm böyle sence otmuşmuşmu

gözüm kaşınıyordu amk :D

Attachments

• WIN_20241009_20_26_00_Pro.mp4
    4.3 MB
  • JFL
Reactions: Deleted member 81504
testo vurucam bilader testo az benim sanırım

Mayfa maxxing ne kekomaxxing var artık

bu adamın zygoları iyi baba dimorfiside iyiki sadece framecel
Amk harbiden öyle bi ara bi kızla çıkıyordum kızın kolu benim 2 katım fitness yapıyordu amk XDD

Users who are viewing this thread

Back