![Arif](/data/avatars/l/117/117770.jpg?1735886667)
Arif
Mogger
Evde nasil yetisdire bilirim ? Bilen birisi anlata bilirmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
git satin al ne yetistirmesi aq azerbaycanda denetim vardir illaEvde nasil yetisdire bilirim ? Bilen birisi anlata bilirmi?
napcan amk orgdakiler kullanıyor diye havalı birşey mi sandın amkEvde nasil yetisdire bilirim ? Bilen birisi anlata bilirmi?
Azerbaycanda nerden satin alicam bilmiyorumkigit satin al ne yetistirmesi aq azerbaycanda denetim vardir illa
Yok ben eskiden merak ediyorum nasil birsey lsd gibi bisey diyolarnapcan amk orgdakiler kullanıyor diye havalı birşey mi sandın amk
AzIngilizcen var mı
AZerbaycanda yetisdire bilirmiyim acaba hocam?Shroomery forum kullan
Youtubedada guider var
Pf tek website yaz cikan bi site videolu anlatim olcak
En olmadi chatgptye hollandada yasiyorum nasil yapicam anlat de amk
dikcektim saksiya iste niye oyle diyonnereye yetiştiriyosun amk domates biber değil bu
Deme oylenereye yetiştiriyosun amk domates biber değil bu
kllonyaEvde bulacagim birsey lazim acil. Cok boşlukda hiss ediyorum
xanax fln alPeki kafa yapacak ne var?
Nasil tuketicem onu?kllonya
Receteli o galibaxanax fln al
Evet yetistirirsin heryerde yetişirAZerbaycanda yetisdire bilirmiyim acaba hocam?
nereye yetiştiriyosun amk domates biber değil bu
Ulan 2 aptal bu dış ortamda yetişen bi mantar değil evde kavanozun içinde yetiştiriyor herkes ahahajhahahhdikcektim saksiya iste niye oyle diyon![]()
HOcam dm de anlata bilirmisin?Evet yetistirirsin heryerde yetişir
Ulan 2 aptal bu dış ortamda yetişen bi mantar değil evde kavanozun içinde yetiştiriyor herkes ahahajhahahh
Iklim kosulları önemli faktör degil yani
Yada direk kafa yapacak kolay bisey soyle onu yapayimEvet yetistirirsin heryerde yetişir
Ulan 2 aptal bu dış ortamda yetişen bi mantar değil evde kavanozun içinde yetiştiriyor herkes ahahajhahahh
Yada direk kafa yapacak kolay bisey soyle onu .
Ne mesela?MUshroom yetistircek zeka goremiyom sende hemde 1.5ay falan sürecek bosver sen git baska biseyler bul
.Ne mesela?
Ayip etme hocam. Ayip oluyor simdiMUshroom yetistircek zeka goremiyom sende hemde 1.5ay falan sürecek bosver sen git baska biseyler bul
Aze de o.kadar kolay degil bulmakOLm sen manyak misin amk evdd hicbisey yapamazsim git birinden satin al
siktirtmeEvet yetistirirsin heryerde yetişir
lan benim dediğim iklim koşulları falan değil evin içinde hangi götle yetiştiricen tyler durdenmısın amk bide yetiştirmek yerine direkt satın almak daha kolay ucuza mal olurEvet yetistirirsin heryerde yetişir
Satin almak yetistirmwkten nasi ucuz olsun amk maliyetinin 10 kati oluyo satinca haberin olsnlan benim dediğim iklim koşulları falan değil evin içinde hangi götle yetiştiricen tyler durdenmısın amk bide yetiştirmek yerine direkt satın almak daha kolay ucuza mal olur
eğer keşler gibi her öğün sonrası yada atıştırmalık gibi yemiyosan yetiştirmek çok mantıksızSatin almak yetistirmwkten nasi ucuz olsun amk maliyetinin 10 kati oluyo satinca haberin olsn
Evdede 1 kullanilmayan oda varsa cok rahat yetisir