iqletandrew73
Platinum
Légyszi aki magyar és van bármi fogalma lm és bp related dolgokról megtenné, hogy kussolna és nem promotálná? Kibaszottul felbasz, és idegesitő, hogy a larp-ot kötőszóként használják, a foid-ot bármelyik nőre rámondják és cl ratinget adnak egy max mtn-s faszinak, csak azért mert debloated és picit látszanak a csontjai. Minden külföldi "trendet" sikerül elbaszniuk, és azt hiszik, ha clavról csinálnak egy editet akkor az már bp, vagy másik példa, láttam olyan faszit is aki a testtartásról csinált editet és odarakta hashtagek közé, vagy az a 25 éves faszi akinek kibaszott hosszú az egész arca és htn-nek vallja magát. Támogatom azt, ha felkeressük egymást a közös nemzetiségünkből kifolyólag, de ha akarunk valami communityt (ezt se értem minek amúgy, botb trendeket kell csak olvasni és követni, a többi ratinges posztot meg ignorálni) akkor az legyen már szűk és zárt, pl. itt egy közös chat. Nem tudom mennyien olvassák az ide posztolt threadeket és mennyi magyart fog megtalálni ez, remélem minél kevesebbet, de akit mégis elérne az ne híresztelje már. Legyen szép napotok cigányok