Makoto'nun yerinde olmak için her şeyimi verebilirim

D

Deleted member 210554

turk incel
Orospu evladının bir eli yağda bir eli baldaydı nefret ediyorum lavuktan ama ezik bi piçken ve ortalama bi tipken çok kısa bir sürede tüm foidleri sikebilmesi hepsini avucunun içinde tutması çok felaket kıskandırdı amk benim bundan neyim eksik keşke kızlarla konuşabilseydim :feelswhy::feelswhy:
1000061097

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Kayra139, yadih, Thrill and 6 others
o kim

• +1
Reactions: Thrill and Orcairis
Orospu evladının bir eli yağda bir eli baldaydı nefret ediyorum lavuktan ama ezik bi piçken ve ortalama bi tipken çok kısa bir sürede tüm foidleri sikebilmesi hepsini avucunun içinde tutması çok felaket kıskandırdı amk benim bundan neyim eksik keşke kızlarla konuşabilseydim :feelswhy::feelswhy:
View attachment 4534755
Anime izlersen çoğu kız için görünmez olacan zaten izle ama bahsetme çok toplumda

• +1
  • Love it
  • Ugh..
Reactions: the kulhanbeyi, Deleted member 210554, Thrill and 3 others
Anime izlersen çoğu kız için görünmez olacan zaten izle ama bahsetme çok toplumda
chad olmadıgın surece ilgi alanlarından dolayı ezik asosyal sanılacaksın teoiris

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, Deleted member 277275, meynet and 1 other person
alt gotik asosyal gamer kız bulcam kanka
Spongebob spongebob meme

• JFL
Reactions: the kulhanbeyi, Deleted member 251512, Thrill and 3 others
2017 den beri gizlice anime izleyen tayfadanim. 2020 oncesi ne zorbalanirdim acaba millet bilse

• +1
Reactions: jsbera, Thrill, Deleted member 277275 and 2 others
Kızlarla konuşamıyorum beni görseler nolucak amk bir de keşke görünmez olsam herkesi sikerdim amk

• JFL
Reactions: jsbera, Deleted member 277275 and Thrill
Kızlarla konuşamıyorum beni görseler nolucak amk bir de keşke görünmez olsam herkesi sikerdim amk
animeden beyni erimiş amk

Atatürkçü olmayana bende bakmazdım zaten ascendin 1. kuralı Atatürkçü olcan

• JFL
  • Love it
Reactions: Deleted member 313565 and Deleted member 277275
kizlarla konusmak in 2026 :ROFLMAO::ROFLMAO: wrap it up

• JFL
  • +1
Reactions: the kulhanbeyi, Deleted member 277275 and Serialsuicide
Toplum sağlığı için kapatın bunu ve forumun yüzde 90ını 🤓

• +1
Reactions: Deleted member 277275
Atatürkçü olmayana bende bakmazdım zaten ascendin 1. kuralı Atatürkçü olcan
Atatürkünü sikim olum ya ben bu subforuma ilk geldiğimde şeriatçı ağabeyler vardı amkkk :feelswhy:

• Ugh..
  • JFL
  • +1
Reactions: Trenmaxx1, the kulhanbeyi, Atsizz and 2 others
Atatürkünü sikim olum ya ben bu subforuma ilk geldiğimde şeriatçı ağabeyler vardı amkkk :feelswhy:
ltn den htn e ascendledim Atatürk sevmediğin için sonsuza kadar incel kalıcaksın

IMG 8746

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 313565, the kulhanbeyi, Atsizz and 1 other person
@Ergenekon @the kulhanbeyi

İTFAİYE HORTUMU GİBİ BOŞALIN İÇİNE BU JUJUGUN

• Love it
  • JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 313565, why not me?, Trenmaxx1 and 2 others
Oncelikle kardesim sen seriatin ne oldugunu ve ne manaya geldigini biliyomusun

• +1
Reactions: susisesi
O orospu ananı ödemediğin elektriğin trafo direğinde sikerim amına koydumun etniği

• JFL
  • +1
Reactions: the kulhanbeyi, Atsizz and susisesi
  • JFL
  • Ugh..
Reactions: Atsizz and susisesi
. Eleman malmış yazı yazmaya değmez

• +1
Reactions: the kulhanbeyi and susisesi
Hırt değilim evlat sinirlenme
Kardesim seriat felan filan uydurmadir, seriat Hz muhammedin hayatina uygun bi sekilde yasamaktir. O kadir popcorn sempatizani sozde ilahiyatci pezevenklerin savundugu ve lanse ettigi seriat: cakma teokrasidir
Bil istedim bunlari

• +1
  • Ugh..
Reactions: Trenmaxx1 and Atsizz