makromusic

angrybirds

angrybirds

Sma Vurgunu
ben böyle uygulamanın amına koyim normalde %100 flört bulabileceğiniz bi uygulama ama ota boka para istiyor artık sırada bekleyen 50 tane kızım var ama isteklerini onaylayamıyorum en son ordsn konuştuğum kızın birinden boydan 2-3 resim almıştım çıplak böyle guncellemenin amk
Screenshot 2025 01 14 21 20 28 907 edit commakro musicapp

ben böyle uygulamanın amına koyim normalde %100 flört bulabileceğiniz bi uygulama ama ota boka para istiyor artık sırada bekleyen 50 tane kızım var ama isteklerini onaylayamıyorum en son ordsn konuştuğum kızın birinden boydan 2-3 resim almıştım çıplak böyle guncellemenin amkView attachment 3428127
Güzel kızların hintliler tarafından geliştirilmiş dating uygulamalarına ihtiyacı yok büyük ihtimal fake, bot.

Güzel kızların hintliler tarafından geliştirilmiş dating uygulamalarına ihtiyacı yok büyük ihtimal fake, bot.
premium muhabbetinden önce kullandım inan bana öyle güzel kızlar var ki , müsiz zevkine göre eşleştiriyor aynı anda aynı müziği dinledin vb gibi

• +1
Reactions: s2mle1oolesh
premium muhabbetinden önce kullandım inan bana öyle güzel kızlar var ki , müsiz zevkine göre eşleştiriyor aynı anda aynı müziği dinledin vb gibi
Kanka benim ne tipim iyi ne de boyum. Biraz yarrağım iyi onu da koysam banlayacaklar. Keşke doğmasaydım.

bu uygulama tam olarak nası bişey la benim bi arkadaş da bahsediyordu

bu uygulama tam olarak nası bişey la benim bi arkadaş da bahsediyordu
spotifyni bağlıyon muzik dinledikçe seni insanlarla eşleştiriyor tinder gibi kaydırma mantığı önerme falan var benzer müzik zevkinden muhabbet kurma işi işte baya kız gelir ama premium istiyo bende ablamda iphone 8 var onda denedim onda istemiyor amk

• +1
Reactions: kurabiyecanavari31

Users who are viewing this thread

Back