makyaj tierlist

menas

menas

Stacy's Favourite
MAKYAJ TIERLIST
hala gay diyen gitsin kafasını taşla ezsin ne işin var abi looksmax.orgda

1) Eyebrow pen : erkek için en kullanışlı makyajdır kaşınızı direkt doldurur ve daha uzun gösterebilirsiniz

2) Eyeliner: iyidir hoştur gözün daha iyi gözükmesinin yanında canthusunuzu daha aşağı doğru gösterebilirsiniz işe yarar
yerine sürme de kullanılabilir

3)BB krem : şahsen kullanmadım ama kullananların hepsi memnun özellikle sivilceli bi yüzünüz varsa fraudlamak için kullanabilirsiniz

4) Contour falan fistan : elmacık kemiklerini daha belirgin göstermek için kullanılabilir bunun yerine lip balmı da kullanıp yapabilirsiniz

5) Tinted lip balm: bunu makyajdan bile saymıyorum herkese lazım hem çatlak dudaktan korur hem renk ekler güzel gayet

Devamı üşenmezsem gelir
:Comfy:

• +1
  • JFL
Reactions: lynao, Ashoimex, jackreacher52 and 3 others
hacı gay misin

• Hmm...
Reactions: menas
SEBEB-G DESIGN

karıların makyaj konusunda algıları allah katında amk anında farkediyorlar

• +1
Reactions: menas and sanktWiecz
bb krem harici bos bide sürme iyi

bb krem harici bos bide sürme iyi
bbninde kokusu var siniftaki kiz arkadasimin yanina oturdum anladi tuvalet izni alip gittim yuzumu yikaidm allah carpsin dedim yoo falan sonra konu degistirip tuvalet izni aldim cok utandim ya

• JFL
Reactions: menas and Skull Knight
bbninde kokusu var siniftaki kiz arkadasimin yanina oturdum anladi tuvalet izni alip gittim yuzumu yikaidm allah carpsin dedim yoo falan sonra konu degistirip tuvalet izni aldim cok utandim ya
Niye kızların yanına oturuyon oc occc oc oc oc occccc ocsun sen oc oc oc

• JFL
Reactions: Peter Steele
İlk 2sini sürünce dark triadın allahı oluyom ama utanıyom dışarı çıkmaya

Git kafanı taşla ez aq femboyu :feelskek:

• Hmm...
Reactions: menas
bendede ibne orospu çocuğu hoca benle kavga ederken bi anda sürmemi çektin dedi bende yoo falan dedim ibne oç üsteledi

• JFL
Reactions: Peter Steele
MAKYAJ TIERLIST
hala gay diyen gitsin kafasını taşla ezsin ne işin var abi looksmax.orgda

1) Eyebrow pen : erkek için en kullanışlı makyajdır kaşınızı direkt doldurur ve daha uzun gösterebilirsiniz

2) Eyeliner: iyidir hoştur gözün daha iyi gözükmesinin yanında canthusunuzu daha aşağı doğru gösterebilirsiniz işe yarar
yerine sürme de kullanılabilir

3)BB krem : şahsen kullanmadım ama kullananların hepsi memnun özellikle sivilceli bi yüzünüz varsa fraudlamak için kullanabilirsiniz

4) Contour falan fistan : elmacık kemiklerini daha belirgin göstermek için kullanılabilir bunun yerine lip balmı da kullanıp yapabilirsiniz

5) Tinted lip balm: bunu makyajdan bile saymıyorum herkese lazım hem çatlak dudaktan korur hem renk ekler güzel gayet

Devamı üşenmezsem gelir
:Comfy:
Gay işi kaddiş

Users who are viewing this thread

Back