mal insanların hal ve haraketleri nasıldır

auitistsurvior

auitistsurvior

Jacketcel
boyle gıcık kaptıgın insan tiplerini yazma cidden cidden mal birinin hal ve haraktleri nasıl olur nasıl tespit ederiz

• JFL
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and gargomel
mal olurlar genelde

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Ashoimex
senin gibi olur işte

• JFL
Reactions: recai iskender
senin gibi olur işte
1734288735403

sikinden dol akmıyor kemiklerin erimis teston yok sırtında buffalo hump var ilaçlara baglısın aknen var yuzun obez senin yerinde olsaydım intihar ederdim

• JFL
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Peter Steele
Mal derken tam olarak ne demek istiyorsun? Zeka düşüklüğü mü?
kavrama , öğrenme , problem çözme ,duygusal zeka v.b yetenekleri ortalamadan daha az olan insanları nasıl tespit edebilirim? yani konuşurken sohbet muhabbet ederken veya baska benzer aktivitelerde bunun üzerinden tahmin yurutebilirmiyim?

gargomelin bizle arkadaş olmaya çalıştığını farkedenler +1

• +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: Tornoviaa, yuda, Black_Pill_Enjoyer1 and 4 others
gargomelin bizle arkadaş olmaya çalıştığını farkedenler +1
aslında iyi birisi asırı asırı yuksek stresten boyle davranıyor bende asırı stresli oldugum donemlerde boyle davranıyorum normal bence

• +1
  • JFL
kavrama , öğrenme , problem çözme ,duygusal zeka v.b yetenekleri ortalamadan daha az olan insanları nasıl tespit edebilirim? yani konuşurken sohbet muhabbet ederken veya baska benzer aktivitelerde bunun üzerinden tahmin yurutebilirmiyim?
herşeyden belli oluyo anlatabileceğim birşey değil

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, angrybirds and auitistsurvior
herşeyden belli oluyo anlatabileceğim birşey değil
bende bazı insanlarla konusurken mallıgını hissediyorum gıcık olmuyorum fakat biraz mal diyorum icten ice ama neden boyle hissettigimi bu çıkarımı nerden yaptıgımı falan bilmiyorum bu gonderiyi acma sebebimde bunun bir bilimsel dayanagı falan varmı yoksa benmi deluzyonerim ha ben zekiyim demiyorum yuksek ihtimal ortalamadır benim zeka hatta bende mal olabilirim kabullenmek zeki olmaktan daha degerli bence

• Hmm...
  • JFL
Reactions: gargomel and Ashoimex
eğer sende mal değilsen iletişim halindeyken farkedersin zaten kolayca ama mallıkla kültürsüzlük bilgisizlik karıştırılmamalı adam mesela genel olarak kurnaz açıkgözlü bi adamdır ağzı laf yapar ama hiç bi sik bilmez

• +1
Reactions: recai iskender, Ashoimex and auitistsurvior
eğer sende mal değilsen iletişim halindeyken farkedersin zaten kolayca ama mallıkla kültürsüzlük bilgisizlik karıştırılmamalı adam mesela genel olarak kurnaz açıkgözlü bi adamdır ağzı laf yapar ama hiç bi sik bilmez
benim okulda konusupta kendimce icten ice gerizekalı oldugunu dusundugum en az 5 kisi vardır kultur yada bilgi azlıgından degil hic kelimelere dokemiyorum ama mal oldugunu hissediyorum hal ve haraketlerinden anlasılıyor sanki ama neden boyle hissediyorum bilmiyorum

• +1
Reactions: Ashoimex and angrybirds
benim okulda konusupta kendimce icten ice gerizekalı oldugunu dusundugum en az 5 kisi vardır kultur yada bilgi azlıgından degil hic kelimelere dokemiyorum ama mal oldugunu hissediyorum hal ve haraketlerinden anlasılıyor sanki ama neden boyle hissediyorum bilmiyorum
lisede böyle tipler çok fazla ztn normal öyle hissetmen

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and auitistsurvior
lisede böyle tipler çok fazla ztn normal öyle hissetmen
hayat boyu boylemi durcaklar yoksa duzelceklermi bide harbiden malmılar yoksa kisilik soruhnumu

• +1
hoca bişey anlatıyo iki saatte anlıyorlar amk yada mal mal soru soruyorlar ben genelde böyle anlıyorum. çoğunun hafıza da yerlerde sürünüyor

• +1
Reactions: auitistsurvior and Ashoimex
kavrama , öğrenme , problem çözme
Bunlar zeka ile direkt ilintili. Kalın yazılmışlar ikili diyalogda anlaması kolay olanlar.

-Düşük kelime dağarcığı, yersiz ve fazla küfür, ad hominem ve whataboutism yapmak
-Zayıf otokontrol, agresifliğe eğilim
-Olaylara geniş perspektiften bakamamak
-Batıl inanç ve dini inanışlara artan eğilim
-Empati eksikliği
-Düşük akademik performans
-Sorgulama ve merak eksikliği
-Olması gerekenden fazla mimik ve jestler, abartı tepkiler
-Diyaloglarda dinlemeyi bilmemek, fazla söz kesmek
-Haddinden fazla umursamazlık, geleceğe yönelik adımlar atmama, davranışlarının sonucunu düşünmeme.

• +1
Reactions: gargomel and auitistsurvior
boyle gıcık kaptıgın insan tiplerini yazma cidden cidden mal birinin hal ve haraktleri nasıl olur nasıl tespit ederiz
Senin gibi gerizekalı bir öküz olurlar ve böyle threadlar açarlar

• +1
Reactions: gargomel
Bunlar zeka ile direkt ilintili. Kalın yazılmışlar ikili diyalogda anlaması kolay olanlar.

-Düşük kelime dağarcığı, yersiz ve fazla küfür, ad hominem ve whataboutism yapmak
-Empati eksikliği
-Haddinden fazla umursamazlık, geleceğe yönelik adımlar atmama, davranışlarının sonucunu düşünmeme.
2 3 tane var onlar da kendi irademe bagli seyler
Sonuncusu 6.si bazen de 8. 8 harici mentalcellikten mal mi oluyom simdi

2 3 tane var onlar da kendi irademe bagli seyler
Sonuncusu 6.si bazen de 8. 8 harici mentalcellikten mal mi oluyom simdi
1-2 tanesi sende var diye mal olmazsın kaldı ki bunların şiddeti de önemli.
Mesela umursamazlık bir yere kadar iyidir ancak hayatının olağan akışını bozacak kadar olması belirti olabilir.

Düşük akademik performansı olan her kişi mal olmak zorunda değil ancak mal olan insanların akademik başarısızlık yaşama ihtimali daha yüksek.

• +1
Reactions: auitistsurvior
1-2 tanesi sende var diye mal olmazsın kaldı ki bunların şiddeti de önemli.
Mesela umursamazlık bir yere kadar iyidir ancak hayatının olağan akışını bozacak kadar olması belirti olabilir.
Umursamazligin şiddeti eskiden mallık olmicak derecedeydi su an hayat akisini bozacak derecede
Düşük akademik performansı olan her kişi mal olmak zorunda değil ancak mal olan insanların akademik başarısızlık yaşama ihtimali daha yüksek.
Bu da mentalcellik 10. Sınıfa kadar akademik basarida her zaman ust siralardaydim ve fen lisesindeyim

Senin gibi gerizekalı bir öküz olurlar ve böyle threadlar açarlar

greycel12

Iron
Joined Today at 9:11 PM
Last seen A moment ago · Engaged in conversation

-Empati eksikliği
batıl inanc ve asırı tepki olayı gercek sınıftaki tum kızlar tarot falan aciyor 7 24

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
batıl inanc ve asırı tepki olayı gercek sınıftaki tum kızlar tarot falan aciyor 7 24
Eğer gerçekten anlam yüklüyorlarsa (tarot, astroloji, fal vs) muhtemelen bilişsel fonksiyonları pek yüksek değil.

• +1
Eğer gerçekten anlam yüklüyorlarsa (tarot, astroloji, fal vs) muhtemelen bilişsel fonksiyonları pek yüksek değil.
evet mal oldugunu dusundum uc bes kız ve erkek bunlara inaniyor cidden anlam yukluyor para ve zaman harcayop falcıya gidiyolar sınıfta isi gucu bırakıp tarot acıyolar fal bakıyolar büyü yapıyolar rituel yapıyolar low iq belirtisi bide dedigin hemen hemen hersey kızlarda var bir arastırma sanırım kadınların beyin hacminin daha az oldugunu gosteriyorduı acaba kadın olmak zekayı azda olsa etkiliyormudur cunku cidden kafası basan duzgun dusunen cok az kız var benim okulumda

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
kadın olmak zekayı azda olsa etkiliyormudur cunku cidden kafası basan duzgun dusunen cok az kız var benim okulumda
Ortalama zeka her iki cinsiyet için aynı yani zeka ile cinsiyet arasında bir ilişki yok. Muhtemelen tesadüf mesela ben lisedeyken kızlar daha az malmış gibi geliyordu bana. En azından benim sınıf için.

• +1
Ortalama zeka her iki cinsiyet için aynı yani zeka ile cinsiyet arasında bir ilişki yok. Muhtemelen tesadüf mesela ben lisedeyken kızlar daha az malmış gibi geliyordu bana. En azından benim sınıf için.
ben şansıma tükürüyim o zaman neyse yazdıkların için teşekkur ederim ugrasmıssın

• +1
Reactions: byvw
1734303771298

• JFL
Reactions: Peter Steele
Düşünceleri full popülizmse anlarsın

Genelde bağırıyorlar en küçük şeyde bile

• +1
Reactions: ER enjoyer