auitistsurvior
Jacketcel
boyle gıcık kaptıgın insan tiplerini yazma cidden cidden mal birinin hal ve haraktleri nasıl olur nasıl tespit ederiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
senin gibi olur işte
@Peter SteeleView attachment 3358659
sikinden dol akmıyor kemiklerin erimis teston yok sırtında buffalo hump var ilaçlara baglısın aknen var yuzun obez senin yerinde olsaydım intihar ederdim
@
@Peter Steele
aknesi var ve yuce allah dostoya ne kulalnim die sormuorView attachment 3358659
sikinden dol akmıyor kemiklerin erimis teston yok sırtında buffalo hump var ilaçlara baglısın aknen var yuzun obez senin yerinde olsaydım intihar ederdim
Mal derken tam olarak ne demek istiyorsun? Zeka düşüklüğü mü?mal birinin hal ve haraktleri nasıl olur nasıl tespit ederiz
kavrama , öğrenme , problem çözme ,duygusal zeka v.b yetenekleri ortalamadan daha az olan insanları nasıl tespit edebilirim? yani konuşurken sohbet muhabbet ederken veya baska benzer aktivitelerde bunun üzerinden tahmin yurutebilirmiyim?Mal derken tam olarak ne demek istiyorsun? Zeka düşüklüğü mü?
aslında iyi birisi asırı asırı yuksek stresten boyle davranıyor bende asırı stresli oldugum donemlerde boyle davranıyorum normal bencegargomelin bizle arkadaş olmaya çalıştığını farkedenler +1
herşeyden belli oluyo anlatabileceğim birşey değilkavrama , öğrenme , problem çözme ,duygusal zeka v.b yetenekleri ortalamadan daha az olan insanları nasıl tespit edebilirim? yani konuşurken sohbet muhabbet ederken veya baska benzer aktivitelerde bunun üzerinden tahmin yurutebilirmiyim?
bende bazı insanlarla konusurken mallıgını hissediyorum gıcık olmuyorum fakat biraz mal diyorum icten ice ama neden boyle hissettigimi bu çıkarımı nerden yaptıgımı falan bilmiyorum bu gonderiyi acma sebebimde bunun bir bilimsel dayanagı falan varmı yoksa benmi deluzyonerim ha ben zekiyim demiyorum yuksek ihtimal ortalamadır benim zeka hatta bende mal olabilirim kabullenmek zeki olmaktan daha degerli benceherşeyden belli oluyo anlatabileceğim birşey değil
eğer sende mal değilsen iletişim halindeyken farkedersin zaten kolayca ama mallıkla kültürsüzlük bilgisizlik karıştırılmamalı adam mesela genel olarak kurnaz açıkgözlü bi adamdır ağzı laf yapar ama hiç bi sik bilmezkavrama , öğrenme , problem çözme ,duygusal zeka v.b yetenekleri ortalamadan daha az olan insanları nasıl tespit edebilirim? yani konuşurken sohbet muhabbet ederken veya baska benzer aktivitelerde bunun üzerinden tahmin yurutebilirmiyim?
benim okulda konusupta kendimce icten ice gerizekalı oldugunu dusundugum en az 5 kisi vardır kultur yada bilgi azlıgından degil hic kelimelere dokemiyorum ama mal oldugunu hissediyorum hal ve haraketlerinden anlasılıyor sanki ama neden boyle hissediyorum bilmiyorumeğer sende mal değilsen iletişim halindeyken farkedersin zaten kolayca ama mallıkla kültürsüzlük bilgisizlik karıştırılmamalı adam mesela genel olarak kurnaz açıkgözlü bi adamdır ağzı laf yapar ama hiç bi sik bilmez
lisede böyle tipler çok fazla ztn normal öyle hissetmenbenim okulda konusupta kendimce icten ice gerizekalı oldugunu dusundugum en az 5 kisi vardır kultur yada bilgi azlıgından degil hic kelimelere dokemiyorum ama mal oldugunu hissediyorum hal ve haraketlerinden anlasılıyor sanki ama neden boyle hissediyorum bilmiyorum
hayat boyu boylemi durcaklar yoksa duzelceklermi bide harbiden malmılar yoksa kisilik soruhnumulisede böyle tipler çok fazla ztn normal öyle hissetmen
hoca bişey anlatıyo iki saatte anlıyorlar amk yada mal mal soru soruyorlar ben genelde böyle anlıyorum. çoğunun hafıza da yerlerde sürünüyorbenim okulda konusupta kendimce icten ice gerizekalı oldugunu dusundugum en az 5 kisi vardır kultur yada bilgi azlıgından degil hic kelimelere dokemiyorum ama mal oldugunu hissediyorum hal ve haraketlerinden anlasılıyor sanki ama neden boyle hissediyorum bilmiyorum
belli olmaz ama sanmıyorum düzeleceklerinihayat boyu boylemi durcaklar yoksa duzelceklermi
bilmiyombide harbiden malmılar yoksa kisilik soruhnumu
Bunlar zeka ile direkt ilintili. Kalın yazılmışlar ikili diyalogda anlaması kolay olanlar.kavrama , öğrenme , problem çözme
Senin gibi gerizekalı bir öküz olurlar ve böyle threadlar açarlarboyle gıcık kaptıgın insan tiplerini yazma cidden cidden mal birinin hal ve haraktleri nasıl olur nasıl tespit ederiz
2 3 tane var onlar da kendi irademe bagli seylerBunlar zeka ile direkt ilintili. Kalın yazılmışlar ikili diyalogda anlaması kolay olanlar.
-Düşük kelime dağarcığı, yersiz ve fazla küfür, ad hominem ve whataboutism yapmak
-Zayıf otokontrol, agresifliğe eğilim
-Olaylara geniş perspektiften bakamamak
-Batıl inanç ve dini inanışlara artan eğilim
-Empati eksikliği
-Düşük akademik performans
-Sorgulama ve merak eksikliği
-Olması gerekenden fazla mimik ve jestler, abartı tepkiler
-Diyaloglarda dinlemeyi bilmemek, fazla söz kesmek
-Haddinden fazla umursamazlık, geleceğe yönelik adımlar atmama, davranışlarının sonucunu düşünmeme.
1-2 tanesi sende var diye mal olmazsın kaldı ki bunların şiddeti de önemli.2 3 tane var onlar da kendi irademe bagli seyler
Sonuncusu 6.si bazen de 8. 8 harici mentalcellikten mal mi oluyom simdi
Umursamazligin şiddeti eskiden mallık olmicak derecedeydi su an hayat akisini bozacak derecede1-2 tanesi sende var diye mal olmazsın kaldı ki bunların şiddeti de önemli.
Mesela umursamazlık bir yere kadar iyidir ancak hayatının olağan akışını bozacak kadar olması belirti olabilir.
Bu da mentalcellik 10. Sınıfa kadar akademik basarida her zaman ust siralardaydim ve fen lisesindeyimDüşük akademik performansı olan her kişi mal olmak zorunda değil ancak mal olan insanların akademik başarısızlık yaşama ihtimali daha yüksek.
Senin gibi gerizekalı bir öküz olurlar ve böyle threadlar açarlar
batıl inanc ve asırı tepki olayı gercek sınıftaki tum kızlar tarot falan aciyor 7 24Bunlar zeka ile direkt ilintili. Kalın yazılmışlar ikili diyalogda anlaması kolay olanlar.
-Düşük kelime dağarcığı, yersiz ve fazla küfür, ad hominem ve whataboutism yapmak
-Zayıf otokontrol, agresifliğe eğilim
-Olaylara geniş perspektiften bakamamak
-Batıl inanç ve dini inanışlara artan eğilim
-Empati eksikliği
-Düşük akademik performans
-Sorgulama ve merak eksikliği
-Olması gerekenden fazla mimik ve jestler, abartı tepkiler
-Diyaloglarda dinlemeyi bilmemek, fazla söz kesmek
-Haddinden fazla umursamazlık, geleceğe yönelik adımlar atmama, davranışlarının sonucunu düşünmeme.
Eğer gerçekten anlam yüklüyorlarsa (tarot, astroloji, fal vs) muhtemelen bilişsel fonksiyonları pek yüksek değil.batıl inanc ve asırı tepki olayı gercek sınıftaki tum kızlar tarot falan aciyor 7 24
evet mal oldugunu dusundum uc bes kız ve erkek bunlara inaniyor cidden anlam yukluyor para ve zaman harcayop falcıya gidiyolar sınıfta isi gucu bırakıp tarot acıyolar fal bakıyolar büyü yapıyolar rituel yapıyolar low iq belirtisi bide dedigin hemen hemen hersey kızlarda var bir arastırma sanırım kadınların beyin hacminin daha az oldugunu gosteriyorduı acaba kadın olmak zekayı azda olsa etkiliyormudur cunku cidden kafası basan duzgun dusunen cok az kız var benim okulumdaEğer gerçekten anlam yüklüyorlarsa (tarot, astroloji, fal vs) muhtemelen bilişsel fonksiyonları pek yüksek değil.
Ortalama zeka her iki cinsiyet için aynı yani zeka ile cinsiyet arasında bir ilişki yok. Muhtemelen tesadüf mesela ben lisedeyken kızlar daha az malmış gibi geliyordu bana. En azından benim sınıf için.kadın olmak zekayı azda olsa etkiliyormudur cunku cidden kafası basan duzgun dusunen cok az kız var benim okulumda
ben şansıma tükürüyim o zaman neyse yazdıkların için teşekkur ederim ugrasmıssınOrtalama zeka her iki cinsiyet için aynı yani zeka ile cinsiyet arasında bir ilişki yok. Muhtemelen tesadüf mesela ben lisedeyken kızlar daha az malmış gibi geliyordu bana. En azından benim sınıf için.
hepsi düzeldi kanka ama sana ciddi olayım senin iq harbi düşükView attachment 3358659
devamindada bu tur dalyarrak mallara ne yapabilcegemizi anlatiyor maraz ali.
Düşünceleri full popülizmse anlarsınkavrama , öğrenme , problem çözme ,duygusal zeka v.b yetenekleri ortalamadan daha az olan insanları nasıl tespit edebilirim? yani konuşurken sohbet muhabbet ederken veya baska benzer aktivitelerde bunun üzerinden tahmin yurutebilirmiyim?