mal oç hattab yine banlanmış kurtulduk amk 😂

angrybirds

angrybirds

Sma Vurgunu
Images 33 6

• Love it
Reactions: oguzk, hakyolcusu34#⅜$*_]+ and recai iskender
hatun bella hadid etti fena beni eğer ki bakan olursa ona yarra yedi

lavuğu yine banlattım dmden bişeyler yazıyo amk niye bakmıyon korkuyonmu falan diyo

• JFL
Reactions: angrybirds and recai iskender
lavuğu yine banlattım dmden bişeyler yazıyo amk niye bakmıyon korkuyonmu falan diyo
bak bak hala yazyıo amkasd kasd adasdad

amına kodumun karı kılıklısı kimsenin ondan korktuğu yok amk eve ihbar yollamayı icraat sanıyor 😂
herif feminen bi suratın var dedim diye içerlemiş ne dersem aksini iddia ediyor üzülmesin diye bide feminen erkek seven kızlarda var demişim onla övünüyor kızlar seviyosa ok falan diye

• +1
  • JFL
Reactions: bedelödeyen27 and starboi.
amına kodumun karı kılıklısı kimsenin ondan korktuğu yok amk eve ihbar yollamayı icraat sanıyor 😂
herif feminen bi suratın var dedim diye içerlemiş ne dersem aksini iddia ediyor üzülmesin diye bide feminen erkek seven kızlarda var demişim onla övünüyor kızlar seviyosa ok falan diye
yüzün boneless kemik yok hiç diyom
kemiksiz yüz feminen female gaze falan diyo eşşek

• JFL
Reactions: angrybirds
Yav siktir git aq salağı icraatı sen ne sanıyorsun acaba gelmiş atat method diye zırvalıyor atat kapanalı 2 sene olacak aq ıwıoewıopıpoweıpowqepoıqw. He aynen türeme qwoepepoqwoeqwoqe

Attachments

• Ekran Görüntüsü (1650).png
    Ekran Görüntüsü (1650).png
    256.1 KB · Views: 39
  • JFL
herif feminen bi suratın var dedim diye içerlemiş ne dersem aksini iddia ediyor üzülmesin diye bide feminen erkek seven kızlarda var demişim onla övünüyor kızlar seviyosa ok falan diy
Varsa var yarram inkar mı ettim ben senin gibi delusional braindead değilim. Üzülmesin diye diyor bir de kendi dediği şey için EQWUYGWHQGHQWHEQQU. Kuran-ı Kerime sövdün o yüzden oldu kanks konuyu başka yerlere çekme. Low IQ'sun meslek lisesine gidiyorsun senle tartışmaya girmedim taşşak geçtim kudurmuşsun yallah

• JFL

Attachments

• 4456501_Screenshot_2024-10-14-22-37-34-201-edit_com.aeroinsta.android.jpg
    4456501_Screenshot_2024-10-14-22-37-34-201-edit_com.aeroinsta.android.jpg
    293.9 KB · Views: 36
Yav siktir git aq salağı icraatı sen ne sanıyorsun acaba gelmiş atat method diye zırvalıyor atat kapanalı 2 sene olacak aq ıwıoewıopıpoweıpowqepoıqw. He aynen türeme qwoepepoqwoeqwoqe
atat method ne zaman zırvalamışım amına kodumun döl israfı seni ananın amıyla mı okuyon postları dün geldin buraya hiç bi muhabbeti anladığın yok dan dan konuşuyon

• JFL
Reactions: bedelödeyen27
Hattab iyi adam bende annemin whatsapp ppsini buraya doxxlamasi hariç gül gibi çocuk