angrybirds
Sma Vurgunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bu hattab he bunu da banlatınhatun bella hadid etti fena beni eğer ki bakan olursa ona yarra yedi
Hattab olsam kontrol ederken görüp banlardı mod aqBu hattab he bunu da banlatın
bak bak hala yazyıo amkasd kasd adasdadlavuğu yine banlattım dmden bişeyler yazıyo amk niye bakmıyon korkuyonmu falan diyo
amına kodumun karı kılıklısı kimsenin ondan korktuğu yok amk eve ihbar yollamayı icraat sanıyorlavuğu yine banlattım dmden bişeyler yazıyo amk niye bakmıyon korkuyonmu falan diyo
yüzün boneless kemik yok hiç diyomamına kodumun karı kılıklısı kimsenin ondan korktuğu yok amk eve ihbar yollamayı icraat sanıyor
herif feminen bi suratın var dedim diye içerlemiş ne dersem aksini iddia ediyor üzülmesin diye bide feminen erkek seven kızlarda var demişim onla övünüyor kızlar seviyosa ok falan diye
Yav siktir git aq salağı icraatı sen ne sanıyorsun acaba gelmiş atat method diye zırvalıyor atat kapanalı 2 sene olacak aq ıwıoewıopıpoweıpowqepoıqw. He aynen türeme qwoepepoqwoeqwoqeamına kodumun karı kılıklısı kimsenin ondan korktuğu yok amk eve ihbar yollamayı icraat sanıyor
Varsa var yarram inkar mı ettim ben senin gibi delusional braindead değilim. Üzülmesin diye diyor bir de kendi dediği şey için EQWUYGWHQGHQWHEQQU. Kuran-ı Kerime sövdün o yüzden oldu kanks konuyu başka yerlere çekme. Low IQ'sun meslek lisesine gidiyorsun senle tartışmaya girmedim taşşak geçtim kudurmuşsun yallahherif feminen bi suratın var dedim diye içerlemiş ne dersem aksini iddia ediyor üzülmesin diye bide feminen erkek seven kızlarda var demişim onla övünüyor kızlar seviyosa ok falan diy
Yaw sen önce kendine bak aqyüzün boneless kemik yok hiç diyom
kemiksiz yüz feminen female gaze falan diyo eşşek
atat method ne zaman zırvalamışım amına kodumun döl israfı seni ananın amıyla mı okuyon postları dün geldin buraya hiç bi muhabbeti anladığın yok dan dan konuşuyonYav siktir git aq salağı icraatı sen ne sanıyorsun acaba gelmiş atat method diye zırvalıyor atat kapanalı 2 sene olacak aq ıwıoewıopıpoweıpowqepoıqw. He aynen türeme qwoepepoqwoeqwoqe
bu kimYaw sen önce kendine bak aq
JACKREACHER SELAMIN ALEYKÜMbu kim
Hattab iyi adam bende annemin whatsapp ppsini buraya doxxlamasi hariç gül gibi çocukamına kodumun karı kılıklısı kimsenin ondan korktuğu yok amk eve ihbar yollamayı icraat sanıyor
herif feminen bi suratın var dedim diye içerlemiş ne dersem aksini iddia ediyor üzülmesin diye bide feminen erkek seven kızlarda var demişim onla övünüyor kızlar seviyosa ok falan diye