angrybirds
Sma Vurgunu
senin üzülmek istemediğin hiçbirşey seni üzemez şu kitabı okuyun bomba birşey ama narşist olabilirsiniz benden uyarı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
öyle zaten işin makarası bu ama kitap harbiden anlayarak okursan baya iyi etkiliyor kısmen seni narşist yapıyor çünkü sana yararı olan şeyleri yapmana yararı olmayan şeyleri yapmamana sürüklüyor ve samimi olarak söylüyorum etkili bi kitapNarsistlik(ciddi anlamda) iki üç kitap okuyarak olacak bişey değil bence içinden gelen bişey kişilikle alakalı kişiliğini de kolayca değiştiremezsin
Makyavelizmi araştır dediklerinle benzer ama cok daha katıöyle zaten işin makarası bu ama kitap harbiden anlayarak okursan baya iyi etkiliyor kısmen seni narşist yapıyor çünkü sana yararı olan şeyleri yapmana yararı olmayan şeyleri yapmamana sürüklüyor ve samimi olarak söylüyorum etkili bi kitap
Bu forumdaki herhangi bir user kitap okur mu sence adamlar 10 satirlik yazıyı okuyamiyo burdasenin üzülmek istemediğin hiçbirşey seni üzemez şu kitabı okuyun bomba birşey ama narşist olabilirsiniz benden uyarıView attachment 3391576
Beni niye engelldin amkBu forumdaki herhangi bir user kitap okur mu sence adamlar 10 satirlik yazıyı okuyamiyo burda
makyavelizmi biliyorum evet bu kitapta baya benziyorMakyavelizmi araştır dediklerinle benzer ama cok daha katı
Benim hatam buradaki insanlara instami vermekti. Artik igden falan bp ile alakası olan biriyle konusmayacagimBeni niye engelldin amk