manitaya para yedirmek

keder

keder

Iron
eskorta para yedirmek manitaya para yedirmekten daha mantıklı eğer niyetiniz sikişse manita bunu her türlü ayıkıyo siktiresi yoksa tırsıyo cayıyo onun yerine eskorta para yedir çaat çaat çaat
Screenshot 2025 04 26 11 58 19 914 edit cominstagramandroid

• JFL
  • +1
Reactions: Eminchadwanabe, ascendantwill, Aven and 1 other person
manitaya gayfe icirdim bide otobüse bindik sikisemedik parayı yedi boşa gitti😂

• JFL
  • Hmm...
Reactions: temelyeterliliktest, IlI, DarkSoulHKF and 5 others
  • JFL
Reactions: maarda, Eminchadwanabe, fefep and 1 other person
manitaya gayfe icirdim bide otobüse bindik sikisemedik parayı yedi boşa gitti😂
benim bahsettiğim şey uzun vadede dost hem kıza vaktini hem naktini harcican ozel gunlerde guzel hediyeler alcan ama kız sana bi amcığı çok görcek

benim bahsettiğim şey uzun vadede dost hem kıza vaktini hem naktini harcican ozel gunlerde guzel hediyeler alcan ama kız sana bi amcığı çok görcek
Herşey amcık değil amaç amcıksa bulunur

• +1
Reactions: maarda
aşk bi heves heves kırılana kadar aşka devam onun harici herşey seks
Kanka seni sen olduğun için sevecek birini bulman lazım zor ama mümkün

• +1
Reactions: Zodiac
Kanka seni sen olduğun için sevecek birini bulman lazım zor ama mümkün
beni ben olduğum için seven biri olunca ben tatmin olmuyom inanın bana aradığımız şey bu değil erkekler olarak 😄 ilk aşkı atlattıktan sonra herşey sikişe dönüyor
aşkı arayıp bulamamanızın sebebi yanlış şeyi yanlış yerde arıyor olmanız

beni ben olduğum için seven biri olunca ben tatmin olmuyom inanın bana aradığımız şey bu değil erkekler olarak 😄 ilk aşkı atlattıktan sonra herşey sikişe dönüyor
aşkı arayıp bulamamanızın sebebi yanlış şeyi yanlış yerde arıyor olmanız
Bi ara bana aşık güzel bi kız vardı bende başkasını seviyordum beni yemeğe falan çağırdı red ettim aq

Bi ara bana aşık güzel bi kız vardı bende başkasını seviyordum beni yemeğe falan çağırdı red ettim aq
bu ilk aşk değil ilk aşk herşeyi beraber yaşadığın seviştiğin öpüştüğün hediyeleştiğin aldatıldığın ilgisiz kaldığın ilk karşılıklı ilişki.
5 sezonluk diziyi özet geçebildiğin için yeni aşklara ilki kadar hevesli olmayacaksın özellikle işin erkek tarafında
yani ne olursa olsun belli bi zaman sonra iş sekse dönüyor
tabi bu anlattığım sağlıklı bi kafa sağlıklı bi vücut için geçerli low t cuckold lubunya bi tipsen işler değişebilir

bu ilk aşk değil ilk aşk herşeyi beraber yaşadığın seviştiğin öpüştüğün hediyeleştiğin aldatıldığın ilgisiz kaldığın ilk karşılıklı ilişki.
5 sezonluk diziyi özet geçebildiğin için yeni aşklara ilki kadar hevesli olmayacaksın özellikle işin erkek tarafında
tabi bu anlattığım sağlıklı bi kafa sağlıklı bi vücut için geçerli low t cuckold lubunya bi tipsen işler değişebilir
Aldatıldığın derken

İncel mindset

• +1
  • JFL
Reactions: Tornoviaa, orbitalover, Zodiac and 2 others
İncel mindset
10dan fazla uzun kısa ilişkim oldu sonucunda kızın ilgisine değil amına ve memesine ihtiyacım olduğunu anladım ilişkilerimi ona göre şekillendiriyorum

10dan fazla uzun kısa ilişkim oldu sonucunda kızın ilgisine değil amına ve memesine ihtiyacım olduğunu anladım ilişkilerimi ona göre şekillendiriyorum
Chad adam sekse pek önem vermez çünkü zaten elinin altındadır, kafasının estiği bir gece gidip slayleyebilir çok rahat o yüzden incel mindset dedim
Ayrıca aranızda bağ olmadan seks çok boş hissettiriyor

• +1
  • Hmm...
Reactions: keder and Zodiac
Sadece sex için bir kızla beraber olmak incelliğin tanımı olabilir gerçekten.

Bir kızı sev ve beraber ne yaşadıysan anı olarak kalsın paraya bu kadar takılma çünkü gelip geçici olan birşey.

eskorta para yedirmek manitaya para yedirmekten daha mantıklı eğer niyetiniz sikişse manita bunu her türlü ayıkıyo siktiresi yoksa tırsıyo cayıyo onun yerine eskorta para yedir çaat çaat çaat
View attachment 3693079
gidecek isen kalitelisine git her zaman yoksa HIV garantili.

kaliteliler 100-200 dolar civarı aq
onlar keriz avı bilader bizim burda vip eskortlar seansi max 2k falan ama senin dediğin saatlikse 100 dolar normaldir yani

onlar keriz avı bilader bizim burda vip eskortlar seansi max 2k falan ama senin dediğin saatlikse 100 dolar normaldir yani
saatlik fiyatta pek bir sikime yaradığı yok zaten kondisyonun kötüyse 5-10 dklık iş için 100-200 dolar vermek saçma ama en azından HIV kapma oranın azalıyor